• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam kronik hasta koronavirus

Dualarımız sizinle anlattığın seyre yakın bi şekilde atlattı ailem yakın zamanda annem okadar söylememize rağmen komşusundan kapmış babam kalp hastası ablamlar falan gelmişti annem dışında herkes negatif çıktı sonra herkes ayrı odalarda banyo wc herkesin ayrı hallettiler ev büyüktü yani sonrasında hiç bir temas olmadı onun için ayrıntılı yazdım ilk testten sonraki 7. Gunde 2. Test yapıldı babama ablama yine negatif sanırım 11. Yada 12. Gunde eniştemde başladı belirtiler ve sonuç pozitif babama gecmedi şükür derken tam karantina bitiyorken babam kötü oldu oksuruk tat kaybi derken tomografide ciğerlerini tamamen tutulum olmuş hastanede yattı 15 gün annemde tekrar tedaviye başladı hastanede babam solunum cihazına bağlandı çok zor günlerdi Allahım hiçkimseye göstermesin plazma verildi 2 kez şükürler olsun çıktılar geçen hafta hastaneden daha iyiler şimdi dahada iyi olacaklar inşallah
Umut herzaman var Allahin izniyle burda da nezaman yazsam arkadaşlar hep destek oldu dua etti hicbirbirimiz tanımadan Allah razı olsun hepbirlikte atlatacagiz insallah geçip gidecek yukarda bi arkadaş uzun uzun yazmıştı beslenme hakkında bence çok güzel anlatmış güçlü olun siz üstesinden geleceksiniz ve bugünler geçtiğinde gülümseyerek anlatacaksınız neler yaptığınızı
Hepinize gecmis olsun sukur atlatmissiniz 🙏🏻 insallah bizimde gecicek bu günlerimiz uyku uyuyamaz oldum babama geçmedi derken bizim de karantina bitmeye yakın oldu ilaçları kullanıyor inşallah iyileştiğini de yazıcamburaya

Annemin komşusu kalp hastasıydı, sigara içiyor, KOAH da var. Atlattı çok şükür. Ben duyunca çok üzüldüm kadın için.

Allah acil şifalar versin
birçok kişi duydum kronik hasta olup da atlatan
inşallah babanız da kolayca geçirir

Beslenmenize dikkat edin bol bol C-D vitamini meyve sebze yoğurt kefir gibi yiyecekler tüketin endişelenmeyin. Çok geçmiş olsun. Çabucak toparlanırsınız inşallah.

Kullandı sadekahvecım, ılacları ıgnelerı hepsını kullandı
Ah canim ya cok zor surecler valla ne zaman okusam ümit yeseriyor icimde senin bu hastalik hakkinda konuştuklarını. Ailenin sürecini. Artik cok cok fazla bu hastalık. Kendimizi ne kadar izole de etsek eşler çalışıyor ya da kendin elbet önemli ihtiyacın icin cikiyorsun.
7000lere geldik artik. Allah vermesin bidaha et suyu corba yapin iyi geliyor diyorlar babanin bağışıklığı da artar belki hem sen negatiftin iyi gelir.
Bende et suyu, tavuk suyu, kekikli sogan falan yemeye çalışıyorum. Allah hepimizi korusun🥰 sosyal medya da videolar dönüyor hastanelerle alakali neye inancagimizi sasirdik. Gecen gun duydum.
Sehir hastanesi dolu diye cevirmisler iki kisiyi test yapmadan tanidiklardan.

Konu sahibi Allah acil sifa versin. Bağışıklık guclendiricj seyler tüketin. Meyve -sebze et, sogan, sarimsak insallah iyilesecek.

Ah canim ya cok zor surecler valla ne zaman okusam ümit yeseriyor icimde senin bu hastalik hakkinda konuştuklarını. Ailenin sürecini. Artik cok cok fazla bu hastalık. Kendimizi ne kadar izole de etsek eşler çalışıyor ya da kendin elbet önemli ihtiyacın icin cikiyorsun.
7000lere geldik artik. Allah vermesin bidaha et suyu corba yapin iyi geliyor diyorlar babanin bağışıklığı da artar belki hem sen negatiftin iyi gelir.
Bende et suyu, tavuk suyu, kekikli sogan falan yemeye çalışıyorum. Allah hepimizi korusun🥰 sosyal medya da videolar dönüyor hastanelerle alakali neye inancagimizi sasirdik. Gecen gun duydum.
Sehir hastanesi dolu diye cevirmisler iki kisiyi test yapmadan tanidiklardan.
Negatıfım sadekahvecım ama psikolojim o kadar bozuk ki, karantına sureci anneme babama bısey olur mu? Ya bende pozitifsem (test yapılmadı bana) ya cıgerıme ındıgınde belırtı verirse, sıgara ıcıyorum.. Bunlar onbes gun kafamda dondu durdu. Sımdı bıraz parmağım agrısa, acaba???? Diyorum. Vertıgom basladı stresten yeniden ılac kullanmaya basladım. Bogazımda bısey kaldı kalacak hıssı yuzunden yemek yıyememeye basladım gozum donuyor ve acile gıttım. Aslında bogazımda bısey kalmadığını biliyorum ama kendime kabul ettıremıyorum. Kılo verdim. Kafam ıyı degıl. Allah herkese sifa versin, ınsallah herkes grıp gıbı atlatır ve hayatlarımıza doneriz. Hastalığın belirsizliği ınsanı korkutuyor, kime ne yapıyor bilmiyoruz.
Beslenmeme dikkat ediyorum annemlerı de her gun arıyorum, tansiyonunuz nasıl yemek yediniz mı dıye bu da takıntıya donustu.
Annem gecen gun hastanede yattı yıne tansiyonunu dusuremedıler ve kardiyoloji yoktu hastanede haftasonuna denk geldi. Pazartesiyi bekledik. Annemde stresten kaynaklı seyler yasıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kiminle konussam psikolojisi bozuk ozetle.
Senın dogumuna ne kadar var?

Negatıfım sadekahvecım ama psikolojim o kadar bozuk ki, karantına sureci anneme babama bısey olur mu? Ya bende pozitifsem (test yapılmadı bana) ya cıgerıme ındıgınde belırtı verirse, sıgara ıcıyorum.. Bunlar onbes gun kafamda dondu durdu. Sımdı bıraz parmağım agrısa, acaba???? Diyorum. Vertıgom basladı stresten yeniden ılac kullanmaya basladım. Bogazımda bısey kaldı kalacak hıssı yuzunden yemek yıyememeye basladım gozum donuyor ve acile gıttım. Aslında bogazımda bısey kalmadığını biliyorum ama kendime kabul ettıremıyorum. Kılo verdim. Kafam ıyı degıl. Allah herkese sifa versin, ınsallah herkes grıp gıbı atlatır ve hayatlarımıza doneriz. Hastalığın belirsizliği ınsanı korkutuyor, kime ne yapıyor bilmiyoruz.
Beslenmeme dikkat ediyorum annemlerı de her gun arıyorum, tansiyonunuz nasıl yemek yediniz mı dıye bu da takıntıya donustu.
Annem gecen gun hastanede yattı yıne tansiyonunu dusuremedıler ve kardiyoloji yoktu hastanede haftasonuna denk geldi. Pazartesiyi bekledik. Annemde stresten kaynaklı seyler yasıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kiminle konussam psikolojisi bozuk ozetle.
Senın dogumuna ne kadar var?
Subat ilk haftasi bekleniyor canım.
Evet insanda bıraktığı psikoloji tahmin edilemez. Benimde babaannem oldu. Yemek masasini toplarken oturup aglamaya başladım panik atak seklınde. Çünkü dedigin gbi kimde ne hasar bırakacağı ne zaman olacagimiz belli degil.
Esimden korkmaya başladım bu surecte esimde hep uzak durmaya çalışıyor o da korkuyor Çünkü ya benim yuzumden bir sey olursa diye.

Sigarayi azaltmak lazim bu süreçte gecende söyledim. Aileme de söylüyorum kendime ve esime de. Saglikli beslenmek hijyene dikkat etmek. Gerisi artik Allaha kalmış sanırım ne kadar korunsakta olacagi varsa olacak gibi.
Kendi psikolojimiz bir yere aile psikolojisi ,korkusu da eklenince gerçekten bu kadar dayanabildgmize sukur. Basa gelmeden önce böyle bir haber yayilsa belki kafayi yerdik ama insan iste katlaniyor.

Back