Babam kronik hasta koronavirus

Mutsuzum41

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
271
295
23
24
1 hafta önce pozitif çıktım odaya kapattım kendimi babam ilgilendi evle anneme de dedik odana kapan diye dinlemedi maskeyi zor taktırdık sonra babamın testi negatif çıktı rahatlamıştım ama anem pozitif çok eminiz hepimiz anneme yapıldı sonradan pozitif çıktı zaten ama anca öyle kapatabildi odaya onu uyarmaktan dilimde tüy bitmişti artık. Babamda da belirtiler 3 gün önce başladı ekipler annemin ilaçlarını vermeye gelince babama da vermişler babam kullanıyor 3 gündür bugün ateşi çıktı çok korkuyorum hipertansiyon hastası hep dua ettim babama gelmesin bu illet diye ama olan oldu sürekli ağlıyorum elimden bir şey gelse gelmiyor da. Nasıl atlaticak bu adam virüsü kronik hastalığı olan yakınları var mı nasıl atlattılar virüsü? Bitki çayları da içmiyor tansiyonu var çıkarır ya ilaçların etkisini azaltır diye doktoru bol bol su iç dedi. Dayanamıyorum artık

Durumunuzu düşünemiyorum bile. Bir odada bu düşüncelerle tıkılıp kalmanın fikri beni bile gerdi. Böyle hissetmeniz gayet normal. Durum ciddi olsa evde tedavı olmazdı sanırım. En kötüsünü düşünmemeye çalışın. Bağışıklığınızı ve moralinizi yüksek tutun. Birbirinize moral verin.

Geçmiş olsun

Kotulesince arayin dediler tabiki ama hastanede yatma fikri bile korkudan öldürecek beni. Benim de sınav haftam sınav falan unuttum ne çalışabiliyorum ne de sınavlarda okuduğumu anladım. Inşallah evde atlatır allah herkese şifa versin çok kötü bir durum

Çok geçmiş olsun ama sakin kalın lütfen. Arkadaşımın annesi hipertansiyon hastası ikisi de aynı anda virüsü kaptı kız yataklara düştü 3 hafta neredeyse annesi onca kronik rahatsızlığa rağmen normal grip gibi geçirdi sapasağlam. Kimi nerden vuracağı belli olmuyor gerçekten. Canınızı sıkmayın morali yüksek tutmak önemli

Maşallah babam da evde rahat atlatır umarım annem grip gibi geçiriyor babam da ateş ve öksürük var dua ediyorum hep

Once siz sakin olun
Cok iyi beslenmeli
En ucuz protein yumurta sabah kahvaltisinda yesin bal pekmez yesillik (roka maydanoz tere vb)
ara ogun c vitamin: mandalina kivi cikmadi galiba _ yesilcay 1 ince dilim limon meyve
Ogle yemegi yesillik: ispanak _ pirasa vb veya kurubaklagil ve corba ev yapimi yogurt ara ogun kefir veya ayran kuru yemis ceviz findik badem 3.den biri aksam tavuk salata corba vb.
Yazdiklarimin cogu bagisikligi kuvvetlendirir.
Odayi bil bol havalandirin
Yemekleri siz yapacak haliniz varsa cift maske takin once kapilari kolunuzun dirsegiyle acin musluga dokunacaksaniz elinizi yikadiktan sonra camasir suyu yikayin ve wc her gitmeden sonra camasir suyu kullanin
Mumkunse evin halilari kaldirin babanizin odasini hergun supurup yerleri ve tozlari camasir suyu silin (babaniz oda olmasin odanin tozu daha kotu eder)
Bunlari hastanede ogrendim esim kanserdi organ nakli oldugunda ogrendim.

Teşekkür ederim yeme ivmenize hiç dikkat etmedik maalesef babam negatifken benimle o ilgilendi kapının önüne bırakıyordu yemek yapmasını da bilmez napsın adam patates sucuk kziartiyodu hep ben artık daha iyiyim dikkat edicem inş ben de tekrar hastalanmam burnumuzu kurtaramadik bi hastalktan

amcam akciger kanseri (iyi huylu) zor oldu ama atlatti
baska bir akrabamiz lösemi atlatti bir kac sene once oda ayakta atlatti
teyzem bypassli, koah hastasi hastaneye yatti ama normal serviste atlatti
koah seker hastasi tansiyo olan baska yakinlarim var onlarda atlatti evde bir sorun yasamadan
insallah babanizda sorunsuz atlatir bu hastaligi

Ah canim benim hiç uzulme içini ferah tut bu hastalığı cogumuz atlatacaz ne yapalım elden birşey gelmiyor babanıza moral verin korkuya kapılıp tansiyonu çıkmasin. Allah büyüktür hersey cok guzel olacak

Sagolun inşallah çabucak sorunsuz atlatır

Ah canim benim hiç uzulme içini ferah tut bu hastalığı cogumuz atlatacaz ne yapalım elden birşey gelmiyor babanıza moral verin korkuya kapılıp tansiyonu çıkmasin. Allah büyüktür hersey cok guzel olacak
Amin güzel günleri bekliyorum sabrediyoruz

Strese girerseniz bagısıklığınız zayıflar (stresliyken vucut fazla kortizon hormonu salgılar bagısıklığınızı baskılar) önce sakin olun + korkmayın maskeyle el hijyeni hastalığı düşürürsünüz iyiseniz eger toparlamaya başlamıssınızdır kacıncı gündeseniz. Babanız elinizden geleni yapmış yinede toparladıysanız sıra sizde ayrıca korkmayın vucut bağışıklık sağladı iyileştikten sonra yemenize dikkat edin kış ay ı soğuk algı vb dönemi mümkünse ilikli kemik suyunda yemeklere kullanın kollajen olursa kemikleriniz ağrımaz grip zamanında cok geçmiş olsun

Dualarımız sizinle anlattığın seyre yakın bi şekilde atlattı ailem yakın zamanda annem okadar söylememize rağmen komşusundan kapmış babam kalp hastası ablamlar falan gelmişti annem dışında herkes negatif çıktı sonra herkes ayrı odalarda banyo wc herkesin ayrı hallettiler ev büyüktü yani sonrasında hiç bir temas olmadı onun için ayrıntılı yazdım ilk testten sonraki 7. Gunde 2. Test yapıldı babama ablama yine negatif sanırım 11. Yada 12. Gunde eniştemde başladı belirtiler ve sonuç pozitif babama gecmedi şükür derken tam karantina bitiyorken babam kötü oldu oksuruk tat kaybi derken tomografide ciğerlerini tamamen tutulum olmuş hastanede yattı 15 gün annemde tekrar tedaviye başladı hastanede babam solunum cihazına bağlandı çok zor günlerdi Allahım hiçkimseye göstermesin plazma verildi 2 kez şükürler olsun çıktılar geçen hafta hastaneden daha iyiler şimdi dahada iyi olacaklar inşallah
Umut herzaman var Allahin izniyle burda da nezaman yazsam arkadaşlar hep destek oldu dua etti hicbirbirimiz tanımadan Allah razı olsun hepbirlikte atlatacagiz insallah geçip gidecek yukarda bi arkadaş uzun uzun yazmıştı beslenme hakkında bence çok güzel anlatmış güçlü olun siz üstesinden geleceksiniz ve bugünler geçtiğinde gülümseyerek anlatacaksınız neler yaptığınızı

kalp hastası koah bronşit olup atlatanlar var bildiğim iyi düşünün dua edin bizde edicez ALLAH sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…