babam inat edip sevdigime vermiyor

esma4234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
1
0
34
merhabalar

oncelikle kisaca sorunumu size aciklayim ve yardiminizi dusuncelerinizi bekliyorum

ben fransada yasiyorum sevdigim turkiyede.
benim basimdan bir nisan yuzuk atma olayi gecti. ben kendim istemistim ama yine kendim ayrildim. sorunlar olmustu.
ve sonra sevdigim oglan cikti karsima. onu aslinda ben 10 sene once tanimistim. bir sene konusup ayrilmistim neden kürt diye. bende konyaliyim.
ve 8 sene sonra tekrar yollarimiz kesisti.
kendisi kürt ama musluman. yani pkklarla hic bir ilgisi yok;
karsilastigimiz o sene ben babamlarla umreye gittim oda annesini cok goturmek istiyordu ve tesadufen konu acilinca onlar turkiyeden basvurdular bizde fransadan; yani planlanmis bisey felan degildi son anda olan biten biseydi.
umrede babamla gorustu babam orda tamam fransaya donunce bir kac hafta sonra buyurun gelin dedi. ama umredeyken annem kürtler diye kriz gecirdi ve babam orda yemin etmis. va saniyorki ben arkasindan is cevirdim vesaire. iki senedir ugrasiyoruz. eve bile kabul etmiyor. Allahin misafiri diyoruz ama nuh diyor peygamber demiyor. ben 28 yasindayim ve bu yasima kadar hep baba dedim anneden once babamla bagim cok cok farkliydi. ama iki senedir ugrasiyorum. degismiyor.

dun yine konustum ama yine ayni ister gelinliginle cik istersen corabini giy cik dedi benim rizam yok dedi.
sevdigim oglanda bisey yapamiyor. ama Allah var bir kez olsun kotu laf demedi. sadece babani ben anliyamiyorum kürtum diye serefsiz degilim dedi.

ne yapabilirim ? babam hic kimseyi dinlemiyor. dinlemezde ve degismiyor ! eve dahi kabul etmiyor.

lutfen yardimci olursaniz cok sevinirim.
aklimda benim burdan uyasadigim yerden ev tutup calistigim yerd ve sevdigimle evlenip buraya getirip yoluma bakmak. cunku hep baba rizasi istedim dinimizde boyle diye ama nuh diyor peygamber demiyor ve hic kimseyide hayatta dinlemez babam !

cevaplariniz icin Allah razi olsun.. yardimlarinizi fikirlerinizi bekliyorum

kürt , türk,alevi,sunni,şafi,beyaz,zenci,ermeni vb. yapmasın bu insanlar böyle! Yazık , en iyi bildiklerimizi de görüyoruz her gün boy boy haberlerde...İnsanlığın kürtlükle türklükle ne alakası var?

Türkiye sınırları içinde yaşayan , TC kimlik numarası olan herkes ama herkes TÜRK tür.

Allah babanıza bunu düşünebileceği kudret versin.

Bu konu karışır , önceden yazıp kaçayım ..Türk Kürt farketmez ..adamlar katil mi ,hırsız mi ,ahlaksız mi ? İnsan olsun .. bir Türk le evlenip sorun yaşadığında ,keşke kürde verseydim diyecek bey baban ..ayrıca çok saygılı ve mütevazi insanlardır ( kötülerini ayrı tutuyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…