- 30 Mayıs 2015
- 893
- 2.822
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun acısı ağrısı çok biz dayanamıyoruz babam nasıl dayanıyor Rabbim kimseye buöyle bi dert vermesin ..Hepsini okuyamadım içim acıdı dayanamadım ..
Babam a bende çok düşkünüm... amca ya da her aklıma geldikçe dua edicem .. rabbim şifa sını versin inşş ... bi an önce sağlığına kavuşsun... acılarını hafifletsin ...
Anneminde ilk 18 çıkmıştı küçükte yüksekti dil altı verdiler öyle düşmüştü.Doktorlar yapacak bişey yok der gibi önemsemiyorlar o yüzden canımızı sıkmak istemiyoruz, 18 e cıktı
Amin.Allah razı olsun acısı ağrısı çok biz dayanamıyoruz babam nasıl dayanıyor Rabbim kimseye buöyle bi dert vermesin ..
Gecen sene bugündü, safra kesesi diye ameliyata alınacaktı babam, Doktor hastaneye yatırmıştı, 1 hafta hastanede yattı babam dedik doktora altı üstü safra ameliyatı bu kadar neden yatırıyorsunuz dedik, sonuç bekliyoruz dedi kesinleşmeden söyleyemeyiz dedi, o kara haberi aldığımız gün gecen sene bugündü, akciğer kanseri ileri evre denildi hemen onkolojiye gidin zaman kaybetmeyin dedi, ertesi gün gittik işte o gün değişmeye başladı hayatımız...
O anı o şoku hiç ama hiç unutamam , doktorlar bile inanmadı bu adam kanser olamaz diye inanmadılar kaldıki biz hiç inanmadık, hemen tedaviye başlandı ilk yıkımımı babanın ağzında o maskeyi takılı görünce yaşadım ve o andan itibaren dedim bu adam hasta kabul etmelisiniz diye kendi kendime....
Hastalık öyle ileri evreydiki akciğerle başladı , beynine sıçradı günlerce ışın aldı beyninden tamam kurtulduktan dedik, sonra omuriliğine sıçradı , felç üstüne felç geçirdi, sonra belinden ışın tedavisi başladı 1 sene boyunca hastanelerde geçti günlerimiz dert üstüne dert eklendi ve biz babamın akciğer kanseri olduğunu çoktan unutmustuk ...
Şimdi ise bilinci kapalı yatıyor, tanımıyor beni , kolları tutmuyor, bacakları basmıyor, kalk babam diyorum kalk diye haykırıyorum, 25 yıllık soforsün sen diyorum, nasıl tutmaz bacakların nasıl tutmaz kolların diyorum
Çok uğraştık olmadı olmadı illet hastalık bu lanet hastalık bu içim yanıyor ciğerim parçalanıyor, babamı her gün erirken görmek mahvediyor beni dayanamıyorum kaldıramıyorum hatta kabullenemiyorum
Ah babam ah ne tatli şeymişsin sen keşke diyorum sesini özledim babam sesini: ( gülbadem diye severdin beni Babammm Allah rızası için dua istiyorum hepinizden çok zor durumdayız analarınızın babalarınzın kıymetini bilin ,kızdı bahırdı çağırdı diye ailenize kin beslemeyin şuan sesine hasret kaldık
Toprakcigim senindiger konularından biliyorum baban hasta eşinle ayrıldın çok zor zamanlar geçiriyorsun inan arada aklıma geldikçe bile dua ediyorum her insanın yükseğe sıçraması için önce en dibe çökmesi gerekir belki sü an en dibi yasıyorsundur.Inan seni anlamadigimi dusunme o kadar anliyorum ki biz de gecirdik bu kadar agir olmasa da Allahim yardimcin olsunGecen sene bugündü, safra kesesi diye ameliyata alınacaktı babam, Doktor hastaneye yatırmıştı, 1 hafta hastanede yattı babam dedik doktora altı üstü safra ameliyatı bu kadar neden yatırıyorsunuz dedik, sonuç bekliyoruz dedi kesinleşmeden söyleyemeyiz dedi, o kara haberi aldığımız gün gecen sene bugündü, akciğer kanseri ileri evre denildi hemen onkolojiye gidin zaman kaybetmeyin dedi, ertesi gün gittik işte o gün değişmeye başladı hayatımız...
O anı o şoku hiç ama hiç unutamam , doktorlar bile inanmadı bu adam kanser olamaz diye inanmadılar kaldıki biz hiç inanmadık, hemen tedaviye başlandı ilk yıkımımı babanın ağzında o maskeyi takılı görünce yaşadım ve o andan itibaren dedim bu adam hasta kabul etmelisiniz diye kendi kendime....
Hastalık öyle ileri evreydiki akciğerle başladı , beynine sıçradı günlerce ışın aldı beyninden tamam kurtulduktan dedik, sonra omuriliğine sıçradı , felç üstüne felç geçirdi, sonra belinden ışın tedavisi başladı 1 sene boyunca hastanelerde geçti günlerimiz dert üstüne dert eklendi ve biz babamın akciğer kanseri olduğunu çoktan unutmustuk ...
Şimdi ise bilinci kapalı yatıyor, tanımıyor beni , kolları tutmuyor, bacakları basmıyor, kalk babam diyorum kalk diye haykırıyorum, 25 yıllık soforsün sen diyorum, nasıl tutmaz bacakların nasıl tutmaz kolların diyorum
Çok uğraştık olmadı olmadı illet hastalık bu lanet hastalık bu içim yanıyor ciğerim parçalanıyor, babamı her gün erirken görmek mahvediyor beni dayanamıyorum kaldıramıyorum hatta kabullenemiyorum
Ah babam ah ne tatli şeymişsin sen keşke diyorum sesini özledim babam sesini: ( gülbadem diye severdin beni Babammm Allah rızası için dua istiyorum hepinizden çok zor durumdayız analarınızın babalarınzın kıymetini bilin ,kızdı bahırdı çağırdı diye ailenize kin beslemeyin şuan sesine hasret kaldık
Rabbim inşaaşşah babanın darısını bizim gibi çaresiz bekleyenlerw de nasip eder , ananen için de çok üzüldüm Rabbim şifa versin inşaallah sağlığına kavuşur..Allah şifa versin geçmiş olsun. Dil altı hapı felan verirler belki. Bilinci kapalı hastaya limonu zor içirirsiniz. Doktor çözer. Midesi hassastır. Doktor önerisi alın.
Çok zor. Zor süreç. Çok şükür babam kanseri yendi. 3 kere metastas yaptı. Çok şükür. Bitti gitti.
Benimde ananem yoğun bakımda. Göremiyoruz . Günlük 5 dk hakkımız var. Hissettiklerini anlıyorum.
Allah razı olsun çok kötü günler yaşadım ve yaşıyorum Allah kimseyi sınav üstüne sınavla sınamasın çok ağır geliyorToprakcigim senindiger konularından biliyorum baban hasta eşinle ayrıldın çok zor zamanlar geçiriyorsun inan arada aklıma geldikçe bile dua ediyorum her insanın yükseğe sıçraması için önce en dibe çökmesi gerekir belki sü an en dibi yasıyorsundur.Inan seni anlamadigimi dusunme o kadar anliyorum ki biz de gecirdik bu kadar agir olmasa da Allahim yardimcin olsun
Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun geçmiş olsun. Kanser ne demek iyi bilirim. Allah tüm hastalara şifa versin.
Allah yardımcınız olsun hem sizin hem babanızın şifalar diliyorum rabbimden umudunuzu kaybetmeyinGecen sene bugündü, safra kesesi diye ameliyata alınacaktı babam, Doktor hastaneye yatırmıştı, 1 hafta hastanede yattı babam dedik doktora altı üstü safra ameliyatı bu kadar neden yatırıyorsunuz dedik, sonuç bekliyoruz dedi kesinleşmeden söyleyemeyiz dedi, o kara haberi aldığımız gün gecen sene bugündü, akciğer kanseri ileri evre denildi hemen onkolojiye gidin zaman kaybetmeyin dedi, ertesi gün gittik işte o gün değişmeye başladı hayatımız...