BABAM İÇİN, AKCİĞER KANSERİ

Nur_um344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
32
5
37
merhabalar,
Babam Koah hastası, geçen ay üşüttü ve hastaneye yatırdık 1 ay kadar . sonra Pet ve Biyopsi yapıldı ve öğrendik ki Akciğer Kanseriymiş . Neye uğradığımızı şaşırdık. Şu an sadece sol ciğerinde, 1 evre. Koah oldugu için ameliyat yapamıyorlar. Işın ve Kemoterapiye başladı. Haberi yok, Çocuk gibidir duysa kaldıramaz daha da çöker. Derman Allah'tan , Çare arıyorum, ne yapabilirim nasıl iyileştirebilirim.
Küçük hücreli dışı korsinom diye geçiyor. Destek, dualarınıza talibim. . .

Çok çok geçmiş olsun, annem immünoterapi alıyor akciğer üzerinde etkiliymiş sizinki de mi öyle? Çok erken bulunmuş hayırlısıyla iyileşir inşallah.

Çok çok geçmiş olsun, annem immünoterapi alıyor akciğer üzerinde etkiliymiş sizinki de mi öyle? Çok erken bulunmuş hayırlısıyla iyileşir inşallah.

Saolun, 3 gün önce Işın'a başladı. Pazartesi de kemoterapi alacak. immünoterapi Duymadım hiç,
Annenize de Geçmiş olsun şifa olur insallah.. immünoterapi Annenize faydası oldu mu ?

Saolun, 3 gün önce Işın'a başladı. Pazartesi de kemoterapi alacak. immünoterapi Duymadım hiç,
Annenize de Geçmiş olsun şifa olur insallah.. immünoterapi Annenize faydası oldu mu ?
Annem son evre maalesef metastatik kanser, o yüzden bir yerde temizlense de farklı yerde çıkıyor ama akciğeri küçülttü aldığı tedavi. Umarım en kısa sürede faydasını görürsünüz

Annem son evre maalesef metastatik kanser, o yüzden bir yerde temizlense de farklı yerde çıkıyor ama akciğeri küçülttü aldığı tedavi. Umarım en kısa sürede faydasını görürsünüz
Sizin için Çok üzüldüm ne diyeceğini bilemiyor insan :KK43:
immünoterapi araştıracağım. Çok teşekkürler.Allah hepsine şifa versin insallah.

Küçük hücreli dışı akciğer kanseri ,küçük hücreli olana göre prognozu iyidir.Ayrıca evre 1 yani erken evre olması çok iyi bir durum.Moralinizi yüksek tutun,hekiminize güvenin.Tedavi hakkında bilgi alın mutlaka ama lütfen internetten kendi edindiğiniz bilgilerle hekimin tedavisini sorgulayıp önerilerde bulunmayın.
Geçmiş olsun

kemoterapi ve ışınla insallah hücresi kücülür acil sifalar diliyorum.
yalnız dikkat etin devlet hastanesinde kemo alıyorsa aynı anda kemo alan hastalar oluyor sorabilirler sizin ne kanseri diye
benim babama sormuslardı öyle:/

Çok erken farkedilmiş, çok şanslısınız. Bazı hastalara kemoterapi iyi gelir bazılarına radyoterapi. İkisi de iyi gelmezse immunoterapi önereceklerdir. Şu an konuşulmamış olması normal ama biyopsi ile alınan parçadan kaldıysa büyük bir hastanede egfr, alk, pdl-1 gibi testleri yaptırabilirsiniz. Özellikle pdl-1 çok önemli immunoterapi tedavisinde. Şifa diliyorum.

merhabalar,
Babam Koah hastası, geçen ay üşüttü ve hastaneye yatırdık 1 ay kadar . sonra Pet ve Biyopsi yapıldı ve öğrendik ki Akciğer Kanseriymiş . Neye uğradığımızı şaşırdık. Şu an sadece sol ciğerinde, 1 evre. Koah oldugu için ameliyat yapamıyorlar. Işın ve Kemoterapiye başladı. Haberi yok, Çocuk gibidir duysa kaldıramaz daha da çöker. Derman Allah'tan , Çare arıyorum, ne yapabilirim nasıl iyileştirebilirim.
Valla allah şifa versin arkadasımın annesi 6 ay çnce. Birden fazla kanser hastası olduğunu öğrendik. Ağladık zırladık doktorlar max 3 ay dediler. Biz kadının ölümünü beklerken kadın iyileşti. :) doktorlar bile çok sasırdı bu nasıl olur diye defalarca testler yapıldı hepsi temiz maşallah. Darısı size ♥️

merhabalar,

Mrb çok geçmiş olsun benimde babama bir ay önce akciğer kanseri küçük hücre dışı karsinom teşhisi konuldu
merhabalar,

Mrb benim babamada bir ay önce küçük hücre dışı karsinom akciğer kanseri teşhisi konuldu 3 c evresi ilk kemoterapiyi hemen aldi ve çok kötüleşti ishal kusma kanlı tükürük kanlı ishal bayılma zihin karışıklığı hepsini yaşadı ve zayıfladı dün ikinciyi almaya gittiğinde kan değerleri çok düşük olduğu için verilmedi ve radyoterapi kemo birlikte karar verildi haber bekliyoruz nasıl olacak nasıl ilerlicez bir fikrim yok birbirimizi bilgilendirelim diye üye oldum sizde paylaşırmisiniz birde dün beyin emari çekildi sonuç haftaya

Mrb benim babamada bir ay önce küçük hücre dışı karsinom akciğer kanseri teşhisi konuldu 3 c evresi ilk kemoterapiyi hemen aldi ve çok kötüleşti ishal kusma kanlı tükürük kanlı ishal bayılma zihin karışıklığı hepsini yaşadı ve zayıfladı dün ikinciyi almaya gittiğinde kan değerleri çok düşük olduğu için verilmedi ve radyoterapi kemo birlikte karar verildi haber bekliyoruz nasıl olacak nasıl ilerlicez bir fikrim yok birbirimizi bilgilendirelim diye üye oldum sizde paylaşırmisiniz birde dün beyin emari çekildi sonuç haftaya
Akciğerden beyne geçebiliyormuş tümörler, annem de akciğer tanısı alınca ilk iş beyin de kontrol edildi bir sorun çıkmadı. Hayırlısıyla sizde de çıkmaz. Farklı bir kemoterapi türüne geçebilirler belki iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Akciğerden beyne geçebiliyormuş tümörler, annem de akciğer tanısı alınca ilk iş beyin de kontrol edildi bir sorun çıkmadı. Hayırlısıyla sizde de çıkmaz. Farklı bir kemoterapi türüne geçebilirler belki iyi haberlerinizi bekliyoruz.
İnşallah çıkmaz Rabbim hepsine şifa versin inşallah farklı bir kemoterapimi bilmiyorum fakat ilk 21 günde bir alacaktı şimdi haftada bir alacak tabii kanı duzelirse yani 6 hafta boyunca hergün ışın bir gün kemoterapi olarak değiştirmiş

merhabalar,
son durumu nedir babanızın benim babam da biyopsi olcak kesin tanı için çok geçmiş olsun sizede

başınız sağolsun 😔çok üzüldüm ve benimde içim yanıyor babama bişey olcak diye
biyopsi sonucu çıktığı gün, durumu iyiye gidiyo denildi. Çok sevindik hatta annem kurban keselim dedi. O gün Işın ve kemoterapi aldı,
sabah namazına kalktığında kalp krizi geçirdi ve kaybettik. Hepimiz Şok olduk.
İnşallah babanız için iyi olur atlatır Allah sağlıklı ömür versin kötü düşünmeyin 🙏 Atlatan çok insan var onlardan olur inşallah

X