Sevgi dili özür dileme şekli böyle erkeklerde çok farklı mesela, hayatım boyunca babamın özür dilediğini duymadım ben. Belli konularda kavga ettiğimiz oldu ben küsüp giderdim babam ise gönlü alınana kadar babam babam diye öpülene kadar barışmazdı haklıysa. Babam hatalıysa eğer, küslüğün arasında bir yerde 'ne yiyelim canınız ne istiyor' diye sorar ya da 'hadi bir Türk kahvesi yap sen güzel yaparsın' der ben anlarım ki aramızı düzeltmek istiyor bu da kendince özür dileme şekli.
Büyütülme travmalarını keşke bize yansıtmasalar ancak onlar da bu hayatı ilk defa yaşıyorlar ve bu travmaları belki daha ağırlarını eski zaman diliminde yaşamışlar. Kadına yapılandan daha hafifini ancak sevgiyi duygusallığı durdurmayı amaçlayan bir yöntemle büyümüşler. Erkek şöyledir erkek böyledir denilerek. O sınırların dışına çıkamıyorlar pek.
Ben galiba ailemi özlemişim ondan döküldüm durdum kusuruma bakmayın ama özet geçmek gerekirse siz de ailenizi hoş görün, o da ilk defa eşini kaybetti, o da ilk defa çocuğunu gurbete gelin etti. Böyle şeyler yaşanabilir ancak siz sizi sevdiğini bilin o yeterli.