aynen arkadaşım..Gercekten iç sızlatan bir durum. Yaşayan herkese sabır diliyorum ancak konu sahibi de agirligini koysun olan anaya oldu.
evet..istanbulda dört tane daire var..babanızın mal varlığı var mı
Ben adamin evlenmesine itiraz etmiyorum, her ne kadar esinin kuzeniyle evlenmesi rezilce olsa da, erkek degil mi iste, baldiziyla bile evlenir. Adam eninde sonunda evlenecek, bunu zaten gectim. 5 ayi da gectim.
Rezillik olan yer, dugun. Dugun icin mezarligin yanindan gecilmesi. Bu ne saygisizlik ? Adam gitsin mezarin basinda dans etsin, tovbe tovbe.
Bence siz babanizla konusun. Dugun yapmazsan, evliligini kabul ederim diyin.
Benim rahmetli babam da evimize hiç yeni eşya almazdı alacak durumu olmasına rapmen ' para yok ' derdi, annem ondan önce vefat etti babam evin bi tadilattan geçmesi lazım demeye başladı koltuk takımı almaktan bahseder oldu, sonradan öğrendik ki evlenmeye niyetlenmiş ama evlenemedi kısmet olmadıbasin saolsun canim
annem hep biz ev yaptirmak istedi babamda paramiz yok diye geçistirridi
annem olunce kredi çekdi 2 ayda ortaya bi ev dikdi, evim olmasa bana kimse gelmez diye ev yapti
anacigimin gozleri açik gittti herhalde : (
yanlış anlaşılmasın ama tatlım dinsizin hakkından imansız gelirmişcanım başın sağolsun..babam daha ilk hafta hayatımı yaşayacağım kimse buna mani olamaz diye bağırmaya başladıneler ,neler..çok para harcadı..geçtiğimiz 9 ayda bir kadına 30 yaşlarında 14 milyar harcamış..kadın gezdi gezdi..en sonunda ev verirsen evlenirim dedi bıraktı
babanın yok sanırım değilmi malı mülkü..eşim ordu mensubu bu kadar ev falan yok daha canım
bir şey düzelteyim davul zurna yok meevlüt okunuyor iki gece.bunu kız tarafı değil isteyen babamdı.davukku zurnalı düğün yapıyorlar..millet bakıp bakıp kınayacak yüzlerine gülecekler işte yurdum insanı
var tabi istisnalar..bir akrabamızın eşi öldü.adam 4 yıl sonra evlendi 2 çocuğu vardı ikiside 30 yaş üzeri 1 evli 1 bekar 2 erkek çocuk..adam evlenmeden tüm mal varlığını banka hesaplarını çocuklarına verdi öyle evlendi..helal olsun dedi herkes o adam sahiden evlenmeyi haketmişti herkes takdir etti.karıştırırmı babası..allah kimseye göstermesin..kızkardeşim bir fincan dahi alamadı evden..anne ve baba aynı olmuyor maalsef..tabii istisnalar vardır..
bu nedenle tavsiyem arkadaşlar:)saçınızı süpürge etmeyin..fedakarlık gördüğünüz kadar yapın:)yanlış anlaşılmasın ama tatlım dinsizin hakkından imansız gelirmiş
siz kız tarafına düşman olmayın diye iş çevirmişler işte neyse üzme kendini değmez..bir şey düzelteyim davul zurna yok meevlüt okunuyor iki gece.bunu kız tarafı değil isteyen babamdı.
hayır canım annemden kardeşime kalan 4 bilenzik oda şimdi kadının kolunda bir emekli mamaşıbabanın yok sanırım değilmi malı mülkü..
oyyy verdi mi size kardeşlerinize bişeyevet..istanbulda dört tane daire var..
henüz hiç bir şey vermedi..ama şu anki hanımda imam nikahlı..kızkardeşim kesinlikle görüşmem diyor..resmi nikah yaparsaki..görüşmez bence..oyyy verdi mi size kardeşlerinize bişey
Caresizce kabullenmek zorundasın bencede maalesef..Ne yapabilirsin ki koskoca adama saygı duymaktan başka.
erkek milleti işte
canım benim bu gece kadını kınası oldu ben evdeyim gitmedim.yarın da düğün artık nasıl düğün olmasın şartı koşabilirimkiBen adamin evlenmesine itiraz etmiyorum, her ne kadar esinin kuzeniyle evlenmesi rezilce olsa da, erkek degil mi iste, baldiziyla bile evlenir. Adam eninde sonunda evlenecek, bunu zaten gectim. 5 ayi da gectim.
Rezillik olan yer, dugun. Dugun icin mezarligin yanindan gecilmesi. Bu ne saygisizlik ? Adam gitsin mezarin basinda dans etsin, tovbe tovbe.
Bence siz babanizla konusun. Dugun yapmazsan, evliligini kabul ederim diyin.
kızkardeşinizin bileziklerini kadına taktı demek..bence sadece kızkardeşinizi düşünün..inan kardeşlerim depresyona girmişti çok zor evlenince içim rahatlamıştı kardeşim..hayır canım annemden kardeşime kalan 4 bilenzik oda şimdi kadının kolunda bir emekli mamaşı
size kısaca dedemin hikayesini anlatayım annem 5 kardeş ananem saçını süpürge etti dedemin tüm eziyetini çekti.66 yaşında vefat etti.dedemde 70 di.kendisi buldu bir kadın,kadına maaşını bırakma ve biraz bilezik vadetmiş sözde,kadın dayanamadı bir süre sonra çocuklarının yanına kaçtı bilezikklerinle onları satıp çocuklarına evin üstüne kat çıkardı.küçük oğlunu evlendirmek için para lazım onun için geri döner gibi yaptı hala ne yaptığı belli değil kadının bir ileri bir geri,kadın dedemin resmi nikahlı karısı ama yanında değil liseli aşıklar gibi bazen kaçak buluşuyorlar haberi geliyor annem ve kardeşleri baştan çok kızdılar şimdi iyki kendi buldu yoksa burnumuzdan getirirdi diyorlar.boşuna mirasına ortak almış oldu dedem ölünce baya ortalık karışacak.annende neyi kınadıysa başına gelecekleri var.hiç kadının sizi isteyip istmemesine güvenmeyin.baştan dedemin 2. karısı bişey demez gibiydi sonra istemedi.dayılarımı teyzemi.bundan 5 ay önce annemi kaybettim.bekar bir kızkardeşim var.babamlaara yakınım.annem vefat ettikten sonra hergün babam ve kardeşimin yanında oldum evli olmama rağmen.zaman geldi babamlara gidip evlerinin işini yaptım kimi zaman orada pişirdim kimi zaman evime hatta hergün yemeğe çağırdım.babam 2 ay önce evlenme konusunu açtı erken dedim kötü oldum.ve birini bulduk kimmi annemin amcasının kızı.okadar şaşırdım ki.kurban bayramı arefesinde annemin mezarına gittim.orada ağlarken bir kadın ağlama özlem hasta olursun çocukların var kocan var dedi.sonra babam evlenme işi ciddiye binince kadının ismini söyledi.bu kadın bunu nasıl kabül edebildi anlamadım.babama evlilik konusunda karşı çıkınca babam neden arkamda durmuyorsunuz dedi.benim sizden başka kimsem yok dedi.ve tatlı yendi aldığı kadın bekar hiç evlenmemiş babam 52 kadın 45 falan.babam düğün eğlence hiç birşey istemiyoruz dedik kadın kabül etti.evinden kuran la çıkacaktı okadar.babay düğün salonu ortaya kattı.üstüne hem kına hem düğün ayrı ayrı 2 gece evet babam böyle istedi.bu akşam babamın kınası var.ve ben gitmedim eşim soğuk 2 çocukla rezil olursun dedi.babam bana bağırdı çağırdı ve gitti.dedimya babama annem vefat ettğinden buyana ben baktım ocaktan kaynar yemekleri önüne koydum. kız istemeye gittikleri gün ev sahibi nişanlısı yemek yapmış dediği cümle eşim öldü öleli boğazımdan sıcak yemek geçmedi.düğününe gitmezsem hgepimizi sileceğini söyledi.akıl verin ne olur çıkmazdayım.unutmadan annemin mezarının 2 ev ötesinden kadını gel,in çıkarıcaklar yarın ve yine annemin mezarının önünden (başka yol yok)kornaya basıp köyden merkeze gelecekler.lütfen
evet aynı odada.sanki yeni damatmış gibi teyzem kardeşin 1 hafta oraya gidemez sizde kaıcak.dedi eşim tak niye yeni damatmı bu dedinasil odasi yok
uçude ayni odada mi kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?