hangi meydanı boş bırakmayacak...bekar kardeşi yoksa sorun yok ..asıl meydan ne biliyor musunuz adam evlenmeden önce mal varlığı varsa onun çaresine bakacak işte hodri meydanGit düğüne meydanı boş bırakma, kardeşini de sahipsiz sanmasınlar insanoğlu çiğ süt emmiş ne de olsa sen o ablasın ağırlığını koy, sonra çok pişman olursun
nasil odasi yokkızkardeşim bekar ben 26 kardeşim 21 yaşında ve aynı evde kalacaklar odası falan yok bile
yok canım silmiyorlar..Kesinlikle gitme dugune. Bu nasil bir nankorluk. Giderseniz omur boyu annenize karsi suclu hissedersiniz.silerse silsin anneniz topragin altinda. Basiniz saolsun
vallahi çok üzüldüm..adam çoluk çocuğuna sahip çıkacağına karı derdine düşmüşkızkardeşim bekar ben 26 kardeşim 21 yaşında ve aynı evde kalacaklar odası falan yok bile
aynen arkadaşım..babanız da davullu zurnalı düğün yapıyor kız kardeşiniz genç bir kız olarak bunu içine sindiremezken..bazılarını teneşir paklıyor iştee
evet canım aynı evde ev üç odalı zaten yatak odası oturma ve misafir ev sobalı.kardeşim çalışıyor zaten annem vefat etmeden 2 ay önce 3800 lira yatak odası almıştı kardeşim anneme ve hala taksit ödüyor şimdi hatta yarın o yatakta bi,r başka kadınnasil odasi yok
uçude ayni odada mi kalacak
Bekar kardeşi var işte o yüzden dedim, evet mal mülk konusu benim de aklıma geldi de sanırım konu sahibi bu kırgınlıkla onu düşünemez şu an ama düşünse iyi olur , umarım babası bu konuda herkese adil davranırhangi meydanı boş bırakmayacak...bekar kardeşi yoksa sorun yok ..asıl meydan ne biliyor musunuz adam evlenmeden önce mal varlığı varsa onun çaresine bakacak işte hodri meydan
canım konu sahibi ben değilim özlem arkadaş ama benzerini yaşadım..allah kolaylıklar versin..Ayyy iyi bari kardeşiniz evliymiş. Gitmeyin düğüne konuşmasın sizi zaten silmiş sileceği kadar kadınının tutkusuna kapılmış gözü görmez sizi
saol canim seninde basin saolsuncanım başın sağolsun..babam daha ilk hafta hayatımı yaşayacağım kimse buna mani olamaz diye bağırmaya başladıneler ,neler..çok para harcadı..geçtiğimiz 9 ayda bir kadına 30 yaşlarında 14 milyar harcamış..kadın gezdi gezdi..en sonunda ev verirsen evlenirim dedi bıraktı
eşim ordu mensubu bu kadar ev falan yok daha canımsizi silmez bköf yapıyor..maal mülk durumunuz varmı?
yerinde olsam o takımı alır ihtiyacı olan birine veririm..annemin yatamadığı yatakta başkasını yatırmamevet canım aynı evde ev üç odalı zaten yatak odası oturma ve misafir ev sobalı.kardeşim çalışıyor zaten annem vefat etmeden 2 ay önce 3800 lira yatak odası almıştı kardeşim anneme ve hala taksit ödüyor şimdi hatta yarın o yatakta bi,r başka kadın
yok canım silmiyorlar..kabul ettirebilmek için blöf yapıyor..babam beni aradı kah ağladı kah kavga etti..hep o aradı ama
biz misafir olarak gittik çok saygılı davrandık..gördümki kadın bizi istemiyor..resmen rahatsız oluyor bizden..saol canim seninde basin saolsun
benimki birilerinden bi koyde kadin var diye duymus gitmis,guya kizin abisi hocaymis,soyle boyle para ver su isimizi halledelim kizi sana getiricez demisler, sonrada ne arayip en sormuslar
bulgardaki pasaport parasi diye ne paralar yurutmus,az bile aslinda da neyseee
simdiki karisi da bilmiyorum valla napiyor, çalisip ayri birikdiriyomus TR ye ye gonderiyormsu falan filan, bizim sulale biti kadar sevmiyor kadini : )
basin saolsun canimevet canım aynı evde ev üç odalı zaten yatak odası oturma ve misafir ev sobalı.kardeşim çalışıyor zaten annem vefat etmeden 2 ay önce 3800 lira yatak odası almıştı kardeşim anneme ve hala taksit ödüyor şimdi hatta yarın o yatakta bi,r başka kadın
bunu yaptıkça daha fazlasını istiyor tatlı yediler gücenmesin diye gittik fotolar çekildi resmen bekar oğlan gibi oldubabanız illaki evlenecek yoksa siz hep onun arkasını toplamakla uğraşacaksınız
ama biraz erken gibi şuan
sizin için elbet zor ama bence zıtlaşmayın içiniz kan ağlasada bence güzellikle olsun herşey
karıştırırmı babası..allah kimseye göstermesin..kızkardeşim bir fincan dahi alamadı evden..anne ve baba aynı olmuyor maalsef..tabii istisnalar vardır..yerinde olsam o takımı alır ihtiyacı olan birine veririm..annemin yatamadığı yatakta başkasını yatırmam
babanızın mal varlığı var mıbiz misafir olarak gittik çok saygılı davrandık..gördümki kadın bizi istemiyor..resmen rahatsız oluyor bizden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?