babam evleniyor

kına gecesi ne olaki kıztövbe tövbe..

davukku zurnalı düğün yapıyorlar..millet bakıp bakıp kınayacak yüzlerine gülecekler işte yurdum insanı

işiniz zor tabi babanız fazla acele etmiş en azından sizin ve kız kardeşinizin acısının dinmesini beklemeliydi diye düşünüyorum..koskoca adam kınagecesi düğün ayıp yaa bir de kız alıyo yaşı kaç olursa olsun hoş değil bence..babanızın ilk emeli kız kardeşinizi gelin etmek olmalıydı hata büyuk hata

ne çabuk atlatmış....
hayırlısı de konu sahibi...
ve bence gitmelisin...baban sonuçta...

Bende beklemesi taraftarıyım farkındaysanız. Ama.adamında bir hayatı olduğunu kabul etmek zorundasınız. Iki ay üç ay geldi kızı. Sonra kendi hayatına devam edecek. Çünkü kızı da anne ve kendi çocuğuna Sorumluluğu var. Ölenin arkasından vah vah etmenin zaten bi anlamı yok ki. Tabi ki kalana üzülüyor insan. Dedem vefat etti. Sanki bende öldüm onunla. Benim için öyle değerliydi. Hele ablam sinir krizleri geçirdi kaç gün. Sonra ne oldu herkes evinde ananem yalnız. Bizlerde bunalıyor evimde olmak istiyorum diyor. Geceleri yalnız ama. Keske Diyorım ananem emi olsaydı da evlenseydi. Anne-baba olabilir insanlar ama insan da aynı zamanda. Duyguları var bu insanların.

benim babamda evlendi,evlendigi kadini bulana kadar bulgara parami kaptirmadi,gidip dolandiirlip canini zormu kurtarmadi,simdiki hanimi olmasa kuçuk çocugu olan 30 yaslarinda bi kadinla evlencekdi babam 50 yas civariudi o zamanlar ..
sonra muradina erdi evlendi, benim kimseyle derdim yok,kadinlada derdim yok,babam basligi bile kabul etmis ha sonra vermedi yan çizdi o ayri mesele

kadini goren komsularim çok sansllisin iyi biri diyolar disi seni içi beni yakar, laf sokmalari ,dusuk çenesi adami katil eder ama biz uzagiz Allahtan , senede bir yuzyuze ya gzliyoz ya gelmiyoz ..
yasi geçmis en azindan çocuk için ugrasmaz bence bide iyi yonunden bak ugrassada olmaz herhalde bu saaten sonra ama onuda Alalh bilir, yada tam tersi herseyi deniyebilir çocuk olsun diye

evlenince bitmiyorki sorun
bizimkiler tup bebek yapti tutmadi mesela ..

bende yangina korukle gidiyorum ama senin konuyu gorunce kendim derdim depresti galiba ..

uzun lafin kisasi baban nasil olsa evlenicek,sen olsanda olmasanda , 50 yasindaki adam seni dinlemez dinlememiste zaten ..
ya annesiz kaldim babasizda kalmayim deyip herseyi yutacaksin yada annesi olmayanin babasida olmazmis deyip yoluna yuvana bakacaksin hayat senin
kizkardesine uzuldum ama , insalalh oda bi an once yuva kurar yoluna bakar

Git düğüne meydanı boş bırakma, kardeşini de sahipsiz sanmasınlar insanoğlu çiğ süt emmiş ne de olsa sen o ablasın ağırlığını koy, sonra çok pişman olursun

5 ay erken yaşamayan bunu anlayamaz..kızı var aynı evdemi kalacak acaba..kızlarının atlatmasını beklemeliydi..bende konu sahibi arkadaşın evlenmesin diyeceğini sanmam..bende demiyorum..ama yolu var yordamı var..

Ben adamin evlenmesine itiraz etmiyorum, her ne kadar esinin kuzeniyle evlenmesi rezilce olsa da, erkek degil mi iste, baldiziyla bile evlenir. Adam eninde sonunda evlenecek, bunu zaten gectim. 5 ayi da gectim.

Rezillik olan yer, dugun. Dugun icin mezarligin yanindan gecilmesi. Bu ne saygisizlik ? Adam gitsin mezarin basinda dans etsin, tovbe tovbe.

Bence siz babanizla konusun. Dugun yapmazsan, evliligini kabul ederim diyin.

kız kardeşim annem rahmetli olduktan sonra evlendi ama düğün yapmadı..içine sinmedi düğün yapmak..nikahla evlendi..
Ayyy iyi bari kardeşiniz evliymiş. Gitmeyin düğüne konuşmasın sizi zaten silmiş sileceği kadar kadınının tutkusuna kapılmış gözü görmez sizi

kız kardeşim annem rahmetli olduktan sonra evlendi ama düğün yapmadı..içine sinmedi düğün yapmak..nikahla evlendi..
babanız da davullu zurnalı düğün yapıyor kız kardeşiniz genç bir kız olarak bunu içine sindiremezken..bazılarını teneşir paklıyor iştee

canım başın sağolsun..babam daha ilk hafta hayatımı yaşayacağım kimse buna mani olamaz diye bağırmaya başladıneler ,neler..çok para harcadı..geçtiğimiz 9 ayda bir kadına 30 yaşlarında 14 milyar harcamış..kadın gezdi gezdi..en sonunda ev verirsen evlenirim dedi bıraktı

kızkardeşim bekar ben 26 kardeşim 21 yaşında ve aynı evde kalacaklar odası falan yok bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…