babam evleniyor

ozlem_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
39
Puanlar
33
Yer
Şanlıurfa
bundan 5 ay önce annemi kaybettim.bekar bir kızkardeşim var.babamlaara yakınım.annem vefat ettikten sonra hergün babam ve kardeşimin yanında oldum evli olmama rağmen.zaman geldi babamlara gidip evlerinin işini yaptım kimi zaman orada pişirdim kimi zaman evime hatta hergün yemeğe çağırdım.babam 2 ay önce evlenme konusunu açtı erken dedim kötü oldum.ve birini bulduk kimmi annemin amcasının kızı.okadar şaşırdım ki.kurban bayramı arefesinde annemin mezarına gittim.orada ağlarken bir kadın ağlama özlem hasta olursun çocukların var kocan var dedi.sonra babam evlenme işi ciddiye binince kadının ismini söyledi.bu kadın bunu nasıl kabül edebildi anlamadım.babama evlilik konusunda karşı çıkınca babam neden arkamda durmuyorsunuz dedi.benim sizden başka kimsem yok dedi.ve tatlı yendi aldığı kadın bekar hiç evlenmemiş babam 52 kadın 45 falan.babam düğün eğlence hiç birşey istemiyoruz dedik kadın kabül etti.evinden kuran la çıkacaktı okadar.babay düğün salonu ortaya kattı.üstüne hem kına hem düğün ayrı ayrı 2 gece evet babam böyle istedi.bu akşam babamın kınası var.ve ben gitmedim eşim soğuk 2 çocukla rezil olursun dedi.babam bana bağırdı çağırdı ve gitti.dedimya babama annem vefat ettğinden buyana ben baktım ocaktan kaynar yemekleri önüne koydum. kız istemeye gittikleri gün ev sahibi nişanlısı yemek yapmış dediği cümle eşim öldü öleli boğazımdan sıcak yemek geçmedi.düğününe gitmezsem hgepimizi sileceğini söyledi.akıl verin ne olur çıkmazdayım.unutmadan annemin mezarının 2 ev ötesinden kadını gel,in çıkarıcaklar yarın ve yine annemin mezarının önünden (başka yol yok)kornaya basıp köyden merkeze gelecekler.lütfen

Babanizin akli yerinde mi? 5 ay once dul kalmis, insan hayat arkadasinin yasini tutmaz mi, bana cok garip geldi.

Neden annenizin akrabasiya evleniyor, baska kadin mi yok?Bu kadini onceden taniyor mu? Aralarinda daha onceden baslamis bir iliski olmaya?

Bunlari gecin de, kardesinize ne olacak, kac yasinda ? Ben kardesinizi merak ettim, yazik kiza.

Simdi , ben olsam asla annemin mezarinin onunden o sekilde gecilmesine eyvallah demezdim. Gitmeyin, bu kepazelige kesinlikle ortak olmayin. Silerse de silsin babaniz, olen cocuklarinin annesi sonucta, insanda biraz saygi olur. Mezarinin basinda oynayacak nerdeyse. Siz de gidip mezarin onunden gecen eglenceye katilmayin, anneniz o sizin. Evlenmesini kabul edebilirsiniz ama annenizin mezari basindan gelin konvoyu gecmesi. pes??! Bu ne edepsizlik.!

Son düzenleme:

Ne yapabilirsin ki koskoca adama saygı duymaktan başka.

erkek milleti işte

Başınız sağılsun,mekanı cennet olsun annenizin evlilik için ne bu acele daha 5 ay olmuş ve üstelik annenizin kuzeni ile evleniyor niye illa o kadın yabancı birisi değil o kadın nasıl kabul etmiş enişte dediği adamla evlenmeyi sizin yerinizde olsam düğüne gitmem,kardeşiniz bekar mı peki kaç yaşında babanız evlenince oda babanız ile beraber mi yaşıyacak.

canim öncelikle basin sagolsun..annecigin nurlar icinde yatsin inşallah..

anlıyorum seni 5 ay cok kisa bi sure,hele birde babanin kina,dugun yapmasi cok dusuncesizce olmus..sizin tarafinizdan da dusunmesi gerekirdi,dengeyi kuramamis bnce..bnm asil anlamadigim o kadinin nasil kabul ettigi sonucta baban eniştesi yerinde gibi bisey,yaniliyo muyum?

ayrıca ve ayrıca bn kendim ayni durumda olsam gitmezdim icim tutmazdi.Allah sabir versin canim benim. .

arkadaşım başın saolsun..3 kardeşiz..maalesef babalar böyle yapabiliyor..annem 45 yaşındaydı rahmtli oldu..daha haftasında babam aranmaya başladı,evlendi ayrıldı..başkalarını buldu..zor ..kızkardeşin onlarlamı kalacak..

Kusura bakmayın ama erkek milleti mezarlıkta kadın bakarmış öyle derler yani. İkinci kadın hep kıymetli olur. Annenizin mekanı cennet olsun sabırlar versin size. Allah bekar kız kardeşinize yardım etsin. Aynı evin içinde inşallah huzur verirler. Kadın babanızı doldurup ki babanız da buna müsait gözüküyo kapıya koydurtmaz kardeşinizi.Üzüldüm açıkçası.

çok yanlış bir karar bu yüzde yüz zaten(çok erken ve akraba olması) ama yapacak birşey de yok

iletişimini tamamen kes konuşma

sizi silmez bköf yapıyor..maal mülk durumunuz varmı?

Babaniz annenizi hicmi sevmemismi? Üstelik daha genc yani eli ayagi tutuyordur.., yani ömur billah yanliz kalacak diye bisey yok ama daha 5 ay olmus, telli duvakli, davullu zurnali dügün yapmakta ne oluyor? Annenizin Kuzenide ne vicdansizmis, sanki onun ölmesini beklemis, babanizda bastan gözümü vardiki bukadar cabuk dügün dernege kalktilar? Allah böyle insanlardan korusun vallah... Ben olsam dügüne falan gitmem, silerse silsin, zaten bulmus kendi gibi birini sizleri napsin daha... Siz elinizden geldigince kardesinize destek olun, onu ezdirmeyin... Hay allahim yaaa, sinirim bozuldu...

babanız illaki evlenecek yoksa siz hep onun arkasını toplamakla uğraşacaksınız
ama biraz erken gibi şuan
sizin için elbet zor ama bence zıtlaşmayın içiniz kan ağlasada bence güzellikle olsun herşey

erkekler böyle adam vicdansızmış karısını sevmiyormuş o bariz de

o kuzen denen kadının yaptığına ne demeli

bunca yıl kuzeni ölsün de eniştesiyle evlensin diye mi beklemiş

yabancı kadın olsaydı belki bu kadar koymazdı.

Insan istiyor tabi en azından bir yıl insan yasını tutsun gidenin arkasından. Ama bilmiyoruz babanın iç dünyasını. Sen yatağa yatınca eşimlesin. Ama baban artık yalnız. Kim bilir geceleri ne düşünüyor. Ömür boyu yalnız kalmaktan korkuyor belki de. Dediğim gibi evet erken ama bu babanın kararı. Annenin akrabası olması konusunda da sonucta evlenmek istese bir bayanla evlenecekti. En azından bildiğiniz sizleri bilem biri. Bide şöyle düşünmek lazım. Vefat eden artık gidiyor bu Dünya'dan. Annen şu an kendi sorgusunda emin ol düğün dernek konvoy korna annenin umrunda olmayacak sende bunu düşünüp kendimi üzme. Aradan 10 yıl da gecse insanın anne/babasının evlendiğini görmesi çok Üzücü birde vu şekilde düşünüp kendini daha fazla üzme bence

Başınız sağolsun. Anneniz vefat etmiş bir de babanizı kaybetmeyin. Babanızın hatrina orda olduğunuzu zaten herkes bilir biraz durup donersiniz. Çok zor bir durum tabi.. Allah sabır versin

bir çok erkek öyle düşünüyor..bekleyen saygı duyanda var..cenazede ölen hanımın akrabaları bile gidene değil kalana vah vah etmeye başlar..sonra hep aynı laflar..erkek yalnız yapamaz..2 tane kızı var biraz daha bekleyebilirdi..çocuklarda gökten zemmille inmadi..onların hassasiyetinide düşünmek zorunda..anne baba olmak fedakarlık gerektirir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…