Babam evde çıplak dolaşıyoo !?!

busrapapatya33

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
215
72
28
Bir öncekı konudan beni bilen bilir. Ben şimdi baska bı konu hakkında konusmak ve danısmak istiyorum. 18 yasındayım yakında 19 olucam. Babam 47 yasında. Ve evde baksırla dolaşıyor. Ben bundan cook rahatsız oluyorum. Sizde de böyle mi Allah aşkınaa ?? Ben onu öyle görmek zorunda mıyım ? Yaz kış böylee. Sırf görmeyım dıye odamdan çıkmıyorum. Sonrada neden odadan cıkmıyorsun dıyor. Çook açık saçık oturuyo. Bacaklarını gere gere yatıyor. Bı kere gordum bıle afedesınız ama.. Cok utanıyorum. Mesela gecen yemek yıyoruz annem evde değildi. Beyaz donla oturdu sofraya. Ve ben başımı önume egerek yedim yemeğimi. Bana saygın yoksa yediğin nimete olsun. Hiç çekinmiyor adam. Bunu benım söylememe gerek varmıı ? İnsaan biraz dıkkat eder. !! Söyleyıp tekrar hatırlatmak İstemıyorum. Ama cook rahatsız oluyorum.:KK62:

Son düzenleme:
Ben bi arkadaşımın evine gittim bi kere Annesi odadan çıktı hoşgeldin deyip odaya kaçtı geri Kadının altta boxer gibi bi şort üstte hiçbişey yoktu Ben mal gibi kaldım :KK57: bozuntuya vermedim Sonra tişört giyip geldi kadın ben de uygunsuz bi vakitte geldim sandım Sonra biz arkadaşımla odada dersle uğraşırken kadını koridorda gezerken görüyodum kapıdan çıkarmış tişörtü çıplak gezmeye devam :KK53: arkadaşım utandı Ya annem öyle rahat biraz dedi meğer hep öyle geziyomuş :KK43:

Tövbe estağfurullah millet iyce sapitmis o_O
Diğer konunu okudum annenle ilgili olanı oda bi tuhafmis gercekten de o_O

Back
X