Kız İsteme Babam da olmalı mı??

pearlweed

*SCE*
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
981
1.089
28
Kızlar herkese günaydınlar diliyorum

Son 3 senesi ciddi olmak üzere 7 senedir süren bir arkadaşlığım var. Ailelerimiz biliyor, annesiyle tanıştım abisiyle de ayni okuldan mezunuz falan filan. Neyse son iki haftadır annemle tanıştırmak istiyorum. Kendisiyle de konuştuğumda gelmek istediğini söyledi.
Ama şöyle bir sorunumuz var, babamla tanıştırmak için erken midir? Annem baban da tanısın bilsin diyor ama ben emin olamıyorum. Öğleden sonra çay gibi düşündük biz annem de kalkmasına yakın baban gelsin bir kere görsün diyor. Eğer babamla tanıştırırsam ben de akşam yemeği gibi olsun diyorum. Bilemedim fikir verir misiniz :KK23:

Editt; yaşlarımız, benim 21 erkek arkadaşım 22 :)

14 yaşından beri diyorsun yani :110: bence babanla tanışmak için erken hemen evlenmeyi düşünmüyorsunuz heralde

Ben de öyle düşündüm ama henüz evlilik söz vs dusuncemiz yok okullar bitmedi, askerlik falan dedikce süre uzuyor ve babamın araya girmesi için de mi erken diye düşünüyorum....
Evlen ya da evlenme. Sıradan bir arkadaş bile olsa babanla tanışması neyi değiştirirki? Baban da tanır kızının nasıl birisi ile vakit geçirdiğini bilir içi rahat olur vs. Bence bunun bi zaman ve ciddiyetle alakası yok.

14 yaşından beri diyorsun yani :110: bence babanla tanışmak için erken hemen evlenmeyi düşünmüyorsunuz heralde

14 yaşından beri hoşlanma diyelim yani lise yıllarında ciddi bir şeyler ikimiz için de söz konusu değildi :) son 3-4 senedir sevgililik dönemi denebilir...
Evlilik nerden baksak 3-4 seneyi buluyor yine okulların bitmesi, iş hayatı vs derken...

3-4 sene sonra için çok erken bence :KK64:babayı geçtim anne ile tanışmaya bile erken. 3-4 seneye neler neler olur. Hiç gerek yok şimdiden mıç mıç ilişki içine girmeye. Bana göre tabi :KK51:

Erkek arkadaşımı annemlerle tanıştırma operasyonum başarıyla gerçekleşti kızlar :)))
Önce annem ve kardeşimle birlikte oturduk çay içtik vs bir şeyler yedik. Birkac saat sonra da babam geldi. Tahmin ettiğinden yuz kat daha iyi geçti. Babam gelince de tatlılarımızı yiyip kahvemizi içtik:)

Sonuç olarak herkes memnun ayrıldı tanışma merasiminden. Herkesin aynı güzellikleri yaşamasını diliyorumm:ıslık:

X