- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
onunla alakası yok yani babam öyle biri değildirBirilerinin,
"7 yaştan yukarı yahut aşağıdaki gösterişli kız çocuklarımıza el öptürmemenizi özellikle tembih ederim"
"Annen bile olsa dizden yukarısı tahrik eder."
gibi sözleriyle veya bu sözlerin geldiği temel pislikle yoğrulmuş çirkin bir kültürümüz var. Maalesef insanımız bu iğrenç zihniyetin içinde büyüyor. Sonra da kızına bir kez olsun sarılamayan babalar çıkıyor ortaya. Annesinin yanağını bir kez olsun öpemeyen erkekler ya da...
her baba evladını sever böyle düşünmeEn azindan sevdiginden eminsin... benimkinde o da yok. Takmiyorum artik
Hayır babanız öyle biridir demiyorum ama nihayetinde o da siz de ben de hepimiz, bu çirkin kültürün içinde yetişiyoruz. Farkında olalım veya olmayalım, bu çirkin zihniyetin belirlediği bir takım davranışları sergiliyoruz.onunla alakası yok yani babam öyle biri değildir
ah ah benimki kendinden baska kimseyi sevmezher baba evladını sever böyle düşünme
Çok tatlısın şekerimmmm .Babam hiçbi zaman sevgisini gösteremedi.Beni en çok düşünen odur bu hayatta ama sarılıp öptüğünü hatırlamam,çok mesafeliyiz. Sabah babalar gününü kutladım kaskatı duruyor öpmüyor bile farkında değil kasıtlı yapmadığını biliyorum aa yanak değdiriyo sanki yabancıymışım gibi çok zoruma gidiyo bu durum her seferinde ağlıyorum yine hüngür hüngür ağladımannem gösteremiyor sevgisini nasıl yapcagnı bilmiyor babasından görmemiş napsın diyor ama çok içleniyorum ben de çekiniyırum yaklaşamıyorum aramızda duvar var dogum günününde de böyle olmuştu yine ağlamıştım biraz hassasım.çok duygysalım. Seviyo biliyorum ama sanki beni sevmiyormuş gibi geliyo öyle yapınca
Birilerinin,
"7 yaştan yukarı yahut aşağıdaki gösterişli kız çocuklarımıza el öptürmemenizi özellikle tembih ederim"
"Annen bile olsa dizden yukarısı tahrik eder."
gibi sözleriyle veya bu sözlerin geldiği temel pislikle yoğrulmuş çirkin bir kültürümüz var. Maalesef insanımız bu iğrenç zihniyetin içinde büyüyor. Sonra da kızına bir kez olsun sarılamayan babalar çıkıyor ortaya. Annesinin yanağını bir kez olsun öpemeyen erkekler ya da...