- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
- Konu Sahibi ThinkinPinky
En azindan sevdiginden eminsin... benimkinde o da yok. Takmiyorum artik
her baba evladını sever böyle düşünme
bende takmıyorum artık seni sevdiğini bilmen çok güzel bişey bence bunu bildiğin için şükret..
ben babamla çok sorunlar yaşadım beni hiç sevmediğini biliyorum askerlik arkadaşıymışım gibi resmidir kuzenlerimi bile boynunda gezdirirdi küçükken bana hiç yüz vermezdi. gelelim babalar gününe bu babalar gününde aramadım bile bi kere aldığım hediyeyi bedeni olmadı die gitti karısına başka bişeyle değiştirdi bi kere aldığım hediyeye ne gerek vardı die umursamadı doğru dürüst öpmedi sarılmadı bile bi kere aldığım hediyeyi kardeşime ( şimdiki karısından olan ) verdi artı kendisi ne doğum günümü kutlar ne bişey. yapısı mı dicem ama kardeşlere çok ii maşallah boynundan indirmio onları iice mıç mıç lar kardeşlerim için seviliorm ama kendim için üzülüorum diemiycem artık takmıorm taktıkça içimde birikti yıllarca. kucağına uzanırım bazen oda kayıtsız kalamamk için saçımı okşar falan ama çok eğreti durur geri kalkarım.. eşimin babasını kendi babam yerine koydum o vefat etti ve eşim babama artık bi tane babamız sen varsın dedi iplemedi bile :S neler neler saymaya kalksam ammaaannnn