Yanlış anlama canım da .
Ailelerde bencillik başladı..
Çocuk parası yemeye ne meraklı oldu millet böyle ..
Hani kardeşini yine okutursun , evlenmen buna engel değil ki.
Allah razı olsun canım.Ben birkaç ay daha bekleyeceğim şubat gibi tekrar konuyu açacağım bakalımOkurken anlatıkların tek tek gözümün önünden geçti canımm
olaylar daha çok sıcak yeni açmışsın ailene konuyu, biraz bu konuşulanlar durulsun herkez bi sakinleşsinn tekrar aç konuyu derim ben..
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
canım yanlış anlama ama annen az düşünceli olsa babanın kredı borcu varken sana kredı çektirip salonunu yeniletmezdi koy kızım sen paranı kenara derdi... bence... en azından benım annem olsa öyle yapardı... üzgünüm bence sen kendı ayakları üstünde duran bırı olarak kendı kararını kendın ver 4 sene evlenmesen bile koy paranı kenara biriktir verme kımseye derim ben...
Takılma güzelim yaa , evlen gitsin..
Biz senden ne gördük lafı gerçekten kırıcı .. Onlara evlensende yardımcı olabilirsin ..
Eğer istedikleri buysa .
Konuşursun yine annen babanla .
canım dediğin gibi aylık 2 bin lira maaş.evet yaklaşık okadar harcadım.ilk ay 750 lira depozito,ev eşyaları,her ay kira 500 faturalar üniversite taksidi vs. derken aylık kafadan 850 gidiyor.e birde kredi ödüyorum.kendi kredi kartı borcum da var.5 ayda bu mecburi harcamalarımın yanında benim de ancak bunlar geldi elimden.ki 5 ay uzun bir süre değil ki..Allah sana da kolaylık versin canımo değil de mesleğe başlayalı 5 ay olmuş 2 bin lira alsanız 10bin lira para geçer elinize. ki ev açtım beyaz eşya aldım dediğinize göre 5bin lirası en az buraya gitmiştir. geriye ne kalıyor ki?? ailenize gerçekten pek bi yardımınız olmamış görünüyor.anlatırken biraz katkınızı abartmışsınız sanki.
bana kalırsa ailelerin öyle bi beklentisi filan olmamalı benim de kız kardeşim araba alacaz sen de ver diyor istediği para 8 bin civarında. ben o parayı çeyiz için biriktiriyordum. ama mecburmuşum gibi şu anda kötü evlat muamelesi görüyorum.işin komik yanı beni 5 kuruş harcamadan okuttular ben hep çalıştım ailemin yanında da kalmadım. ama bunlar pırrr diye uçup unutuluyor.
siz sevgilinizden eminseniz bu konuyu çok da takmayın derim. kendinize göre hesabınızı hazırlığınızı yapın. ne yapacaklar? gelmesin tanışmasın diyebilirler ama gelince kovacak da değiller ya?
canım benim içinde bulunduğun durum gerçekten çok zor bir durum. çıkmaz bir sokağa girmişsin gibi. geri dönmekte istemiyorsun. ailelerin neden çocuklarının yaşamlarını zora soktuklarını anlamış değilim. düşününce bir sebep bulamıyorum aslında buluyorum ama dile getiremiyorum konduramıyorum. eve alacağın ufacık birşey bile aileni mutlu etmesi gerekirken onca yaptığın şeyden mutsuzlar ve memnun değiller. madem ki ailen seni dışlıyor, senin mutluluğunu kollamıyorlar sende kendini düşünerekten adımlarını atabilirsin. tabiki gönül anne-babanın gönlü olsun ister ve kabul edeceklerine inanıyorsan ona göre bir yol izlemelisin. eğer ki ailenin kabul edeceğini düşünüyorsan( ki garanti vermişsin aileni maddi anlamda sıkıntıya sokmayacağına)biraz daha zaman vermeni ve ince ince işlemeni tavsiye ederim ve bence ilk önce annenden bu duruma başla. eminim seni dinleyince yanında olacaktır ve babanı ikna edecektir. umarım herşey istediğin gibi olur. ve mutlu olursun. allah yardımcın olsun.
Gerçeken zaman çok değişti.canım dediğin gibi aylık 2 bin lira maaş.evet yaklaşık okadar harcadım.ilk ay 750 lira depozito,ev eşyaları,her ay kira 500 faturalar üniversite taksidi vs. derken aylık kafadan 850 gidiyor.e birde kredi ödüyorum.kendi kredi kartı borcum da var.5 ayda bu mecburi harcamalarımın yanında benim de ancak bunlar geldi elimden.ki 5 ay uzun bir süre değil ki..Allah sana da kolaylık versin canım
Çok sağol canım benim.Emin olmasam ben bu insanı babam a anlatmazdım ki..Her konuda güvence verdim aileme ama dediğin gibi şimdi emin adımlarla sindire sindire ilerleyecedğim öyle görünüyor
Bu haftasonu izmire ailemle konuşmaya gittim..Kararlılığımı ciddiyetimi anlasınlar diye..Ve galip geldim..Baştan sona herşeyi yüzyüze konuştuk annem ve babamla..Babam yine aynı şeyleri söyledi ama "kararlısın yine de demekki..iyi o vakit al onu da gel oturup konuşalım yolunu yordamını vs. dedi..aralığın 2. haftası gidiyoruz inşallan şubatta da isteme töreni olacak belki de konuşmadan sonra daha erken bir tarihe bile çekebilriz..Babam da bana karşı hala bir kırgınlık var her hareketinden bu anlaşılıyor ama işlerin yoluna gireceğine inanıyorum allahın izni ile ..Çok mutluyum Çokkk
İsteme de ne giyeceğimi düşünmeye başladım bile şimdidenHepinize Çok çok teşekkür ederim özellikle de özel den bana yarrdımcı olan arkadaş a minnettarım
Canımm durumların düzelmesine çok sevindimmm..Zamanla babanın kırgınlığı geçicektir bence.. Büyükler bazen alıngan olabiliyor ne yazık ki. Hayırlı olsun şimdiden Allah tamamına erdirsin..
Bu haftasonu izmire ailemle konuşmaya gittim..Kararlılığımı ciddiyetimi anlasınlar diye..Ve galip geldim..Baştan sona herşeyi yüzyüze konuştuk annem ve babamla..Babam yine aynı şeyleri söyledi ama "kararlısın yine de demekki..iyi o vakit al onu da gel oturup konuşalım yolunu yordamını vs. dedi..aralığın 2. haftası gidiyoruz inşallan şubatta da isteme töreni olacak belki de konuşmadan sonra daha erken bir tarihe bile çekebilriz..Babam da bana karşı hala bir kırgınlık var her hareketinden bu anlaşılıyor ama işlerin yoluna gireceğine inanıyorum allahın izni ile ..Çok mutluyum Çokkk
İsteme de ne giyeceğimi düşünmeye başladım bile şimdidenHepinize Çok çok teşekkür ederim özellikle de özel den bana yarrdımcı olan arkadaş a minnettarım
sağol canım benimmm ..bende öyle umud ediyorum zamanla aradaki buzlar da eriyecek inşaallah damatlarını çok sevecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?