Babam Benden Nefret Ediyo.

Selin _5256

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
1
0
26
Belki Bu Size Hep Aynı Yakınmalar Olarak Gelebilir Ama Çok Çaresizim Ne Olur Yardım Edin İlk Önce Konuyu Anlatayım Bizim Oturduğumuz Yerde Tanışdığımız Bir Aile Vardı Çok Garibanlar' dı Halleri İç Parçalayan Cinstendi Onlara Yardım Ettik Gel Zaman Git Zaman Bayağı Alıştık Evlerde Kalmalar Başladı Bir Gün Onların Küçük Kızı Bizim Eve Yatılı Geldi Babamın Hep Boynuna Sarılıyo Öpüyodu ( Kızın Babası İçerideydi) Babamsa Aynı Hareketlerle Ona Karşılık Veriyodu Oda Kızı Öpüyodu Bir Gün Aynı Şekilde Bende Kucağına Oturdum ( Bu Arada 11 Yaşındayım) Ne Olup Bittiğini Anlamadan Beni Kucağından İttirdi Ve Sırtım Salona Koyulan Masanın Kenarına Gelerek Soyuldu Dünde Bana Hakaretler Ederek Kalbimi Kırdı Sadece Bir Zaman Değil Her Zaman Böyle Bazen Benden Kurtulmak İstediğini Nefret Ettiğini Bile Düşünüyorum Nolur Çok ÜZÜLÜYORUM Cevap Yazarsanız Sevinirim İyi Günler...

Oy kıyamam, bazı yerlerde erkek adam çocuğunu topluluk içinde sevmez, kendi babasının, erkek kardeşlerinin yanında sevmez düşüncesiyle büyütüyorlar. Belki sizin babanız da aynı şekilde yetiştirilmiştir ve çocuk nasıl sevilir bilmiyordur. Birden de kucağına atlayınca paniklemiştir.
Babanız sizi sevmese doğmanızı istemezdi.
Hepimiz zaman zaman annem beni sevmiyor, babam sevmiyor, ölsem üzülmezler gibi düşüncelere kapılmışızdır. Şimdi çok can acıtır ama 10 yıl sonra komik gelecek gerçekten.

Nasıl hakaret ediyor canım baban? Annenle konuş bu konuyu bence. O daha iyi yardimci olur sana

Bu ne ya
Babalar günümü bugün
Bana hiç inandırıcı gelmedi konun
Boynuna sarıldı öpüyo fln babamda karşılık veriyor.
Evladım git hele ötede oynayın ...

Fake bir konu daha. Hayal gücününde bu kadr gelişmişi pess ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…