- 18 Haziran 2024
- 259
- -44
- 11
- 21
- Konu Sahibi ezgigizem_
Biliyorsunuz annem akciğer kanserinden ameliyat oldu. Daha 20 gün yeni oldu. Kadına bu zamana kadar ben bakıyordum bilen biliyor zaten. Tek çocuğum da maalesef. Ayağa kalksa ne olacak yemek yapamadıktan sonra ya da tuvalete gidemedikten sonra. Ben normalde bile annem öldü mü gece diye uyuyamayan biriydim üniversitede. Kadın babamdan boşandıktan sonra tek kalmıştı.Hemşirelik 4 sınıfım okulumun bitmesine 4 ay vs varken annem böyle bir hastalığa yakalanmıştı. Yanımjzda 1 allahın kulu yoktu hastaneden geldiğimizden beri babam hastaneye geldi o dönem sadece. Bugün beni arayıp okula gitmiyor musun sen diye kafa tuttu. Bende gitmicem annem kötü dediğim zaman ortalığı yıktı. Senin okumakta gözün yok, annenin hastalığını bahane ettin vs vs ortaliği yıktı. Birde üstüne okula gitmiyorsan benden para falan bekleme dedi. Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. Dayınla vs konuşuruz annene bir kadın buluruz doktora ben götürürüm dedi. Bende bağırıp çağırdım. Bu zamana kadar nerdeydin ya da dayımla neden konuşmadın diye. Cidden 3 sene ben okudum çile çektim gitmek istemesem neden 3 sene okulun kahrını çekeyim. Annemin üzüntüsünün üstüne birde bu eklendi moralim alt üst oldu. Tamam geleceğimi düşünüyor vs ama bu durum elzem bir durum bilerek mi kadın hasta oldu? Zaten üstümden üzüntüyü atamadım. Hala isyan ediyorum hayata. Hastanedeki hallerini biliyor annemin ona rağmen bana neler diyor. Yani nasıl bir insan bu? Babalıktan başka