bende 21 yasındayım akrabalarımda eslerını aldatanlar var bir tanesi 5 senedir aşıkve oda ilk okul arkadaşı siz gibi ... yıtırmış gıkını cıkaramayan bir kadın olup cıktı...adamın 21 yasında oğlu var ,, kadına fakebooktan siirler yazıyor baş harflerınden adını yazıyor,kadına yüzük almış.. kadınında 2 tane cocugu var bırı 25 bırı de 20 yaslarında . kadınla aldatan eş aynı mahalede oturuyor...ben başka birının fotolraflarını çaldım sahta facebook hesap actım adamı ekledim. adam hemen yazdı,evli olduğunu kağıt uzerinde karısının orospu oldugunu,kendini aldattığını baska birinin evinde başka bir adamla yasadıgını söyledi.. AYNI EVDE YASIYORLAR KARISIYLA ..(kadın kkapalı coculugumdan beri tanıyorum söyledıklerı iftira,23 senelık karısına ıftıra atıyor .. ) benim açıtığım fake hesapla konsuuyor ,öbür kadına da yüzükler alıyor.. O evli oldugu kadının haberi vardır,hareketlerınden utancından belli kadının...üstelik sevgılısyle ayılınca karısını kullanıp kadını kıskandırıyor.. serefsız anlıcagın,bu ıste ufak konusmalarla basladı aradan 5 yıl gectı,kadın bosamıyor demek ki ilk basta kızdım nıye bosamıyor,nafaka alır .. ama kadın bosasa aılesı kahrolur kapalı kadın boyu kadar cocuug var,bence takıpte kalın kadının tum akrabalarını bulun !! konusmaların hepsının fotorafını cekın !! elınızde delıl bulunsun bunları bılgısayarada atın,kaybollmasınibosanınca da delıl olur eğer bosanırsa,sız anne babanıza karsmayın annenıze söylemeyınn,babanızıda söylemeyın.. fake hesap acın cok ınandırıcı olsun,babanız bakalım onda mı yazcak zıra 40dan sonra azan ınsanlar dan mı aşk mı .. aşkmışş pehh.. onunda fotoraflarnı cekın !! bol delil ,sessızce yapun,kadına sımdlık mesaj atmayın ama elınız altında bulunsuz tum akraba bulun,eger iş ilerlerse kadına kendı adınıza değil diğer fake hesap uzerınden mesaj atın ,ondan soğur pes eder belki, olmazsa kadın uzerınden tehtıt edın tum akrabalara atıcam dıye,kadını zaten tehtıt edemez :) öyle bi kadın yok... hem sızın basınız agrımaz hem annenız uzulup utanmaz hemde babanız vazgecer,he kadın böle bı kadın var bana mesaj attı derse,babanız dındarsa,40dan sonra azan ınsanların ve evlı olan ınsanların gunahı genc yasta bekar zına yapandan daha cok .40 tan sonra bırı yasladır ıslamda, evde öle programlar pcden acın bılınc altına yerlessn ,aa ablanla aranda konus gıbı yap cok ılng falan gıbı cumbelının vıdeoları var,mesela muge anlıda ızledım de,adam karısını aldatms parasını yemış,erefsız oh ıyı olmuş flan deyın,ıcten ıce utansın ,çaltrmadan yapın (bu kadın babanıızn parasınıda yer parası olmasa da yer ,sizin annenizin rıskını .) he zıra babnız emınım cok pısman olup basını tasa vurcak bu dunyada olmasada obur dunyada babanızın gunahı ,ondan nefret etmeyınn.. o zaten cezasını cekıcek. benım aklıma gelen bunlar,anne babanıza karısmayınn,içten beyın yıkayın yemekte babanın yanında su içerken ablanla konus. delil topayın . bence babanız gızlı ılerleyebılır ama duyulcagnı bılse mesela annen olsa cesaret edemzdı ,rezıl olcak korkusuyla babanızın yakın arkdası yok mu sıze dost olan,bunu ayıplıcak karakterde,yada iş yerı var.,akrabaları ,siz varsınız evladları. utanması yoksa bıle toplumdan dıslanma korkusuyla frenler kendını,mesela ben babamdan suphelenmstm,bikadın ıs yerınde ıyı geceler yazdı babamn parasını yemek ıcın ! gece gece evlı adama mesaj atması bence gereksız... ertesı gun sabah 8de gorceksın gece 1 de ruyanda mı gordun !!
ben babama ondan sonra konusken ımada bulundum,örnek veriyim
bu dunayda hersey boş ya yaslancak kmsesz kalcaz tek cocuklar anene baba valla aıle gıbısı yok,ondan benım ıcın tek onemlı olan bu evlenrsemde bunun ıcın calscam gıbısnden ne gelin baakar,ne 2,karı...
sonra akrabam aldattı bu konusuda dalga gecıyodum aşk sıırı paylaşms tokuyup guluyodum , akrabam aradı babamı bır kere acma serefsız kopek dedım adama ,amcam da karısını aldattı. dininikah kıydı kız benim yaşımda...hacca gitti amcam ben de dedım ki bunun üzerine gunahlarını temızlıeye gıttı heralde zor ama 40dan sonra azanın azabı ck buyuk allah affetsn o kadının hakknı odeyemz kadın hastalandı zuuntuden , amca da hastalandı akcegırnde bsy varmış dedım yaptıklarının acısı cıkıyo , yapcagı varsa frenlesın dıye. size de önrririm belli aralıklarda psıkolojık yıkamyı :) .