Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde çok konuşmazsanız bu konuşma çok daha etkili olacak demekki. Beklemedikleri şeyler daha çok etkiler insanları.bilmiyorum ıonunla konuşmaya utanıyorum.. normaldede pek iletişimimiz yok..
onu anladım zaten ama baban farkındadır diyorum karısının karakterini durumunu biliyorduronu anneme ben sordum.. babam yanımızda değildi. biz üniversiteleri bitirince boşanabilir ancak annem. çünki maddi özgürlüğü yok malesefki..
aslında bunu derdim halada diyebilirim fakat, ortada öteki adam var ya ortak arkadaşları olan, kadın ona söyler, o da babama söylerse diye düşündüm. yani ortak arkadaşıda halletmem lazım. kadın neyse korkar engellerim vs. de ikisini birden nası kaybetcem ortadan.
buluşma yazısı var, bir de özlettin kendini vs. bunlar en açıklarıkonuşmalar delil sayılır mı? arkadaşça konuştuk derler. mesajlarda açık konuşulan bir şey yok anlattığınıza göre. sonra siz suçlu çıkmayın. biraz daha iz sürseniz?
21 senelikonu anladım zaten ama baban farkındadır diyorum karısının karakterini durumunu biliyordur
kaç yıllık karısı
kanıt bunların konuşmaları var. faceden ss almıştım. ve babamın o ortak adamla konuşmaları var, kadın hakkında konuşmuşlar seviyorum lan falan yazmış babam.O zaman saglam tehdit edeceksin.
Elimde anit var demissin, yazdigin mesaja o ses dosyasi midir artik kanitini ekle, ya babamla konusmayi birakirsin ya da elimdekiler ogluna, diger aile bireylerine gider rezil olursun yaz.
Lakin elinde saglam, net kanit olmasi gerek. Canimli cicimli konusmalar yetmeyebilir, tetikte ol, net, su goturmez kanit kovala.
kanıt bunların konuşmaları var. faceden ss almıştım. ve babamın o ortak adamla konuşmaları var, kadın hakkında konuşmuşlar seviyorum lan falan yazmış babam.
sende kendini özlettin demiş. kadın babama mesaj atıyor bu arada.Kadin ne yazmis peki? Kadini rezil edecek bir sey var mi elinde? Ben adama yuz vermedim, adam beni seviyorsa ne yapayim diyip siyrilabilir.
banada garip gelmezdi normalde ama, babam gelmil 55 yaşına ve ilk defa faceden bi bayanla konuşuyor kalanlar akraba. sonra aşığım vs demiş o ortak arkadaşlarına. elbetteki kadın- erkek arkadaş olabilir ama ben böyle hissediyorum. bu iş ilerlerse kötü-ilerlicek gibi.ya bendemi sorun var anlamadım bana garip gelmedi konuşmalar
sende kendini özlettin demiş. kadın babama mesaj atıyor bu arada.
çoktan yapmıştım ama işte o ortak arkadaşları. hatta o adam babama demiş ki arkadaşlığınızı bşraz ilerleteyim. şerefsizler yaO zaman kadina mesaj sallama vaki gemis de geciyor derim .
şöyle diyebilirler; "eski arkadaşlar buluşacaktık, ne var bunda." özlettinde pek aldatma içermiyor gibi gelebilir. eski bir arkadaşa denebilir özlettin kendini diye. ben savunduğumdan değilde. erkek milletini bilirsiniz işin içinden sıyrılmak için sonuna kadar inkar ederler. kadınlarda aldatıldığını değil bu yalanları duymayı tercih eder. daha net bir şeyler olsun elinizde diye dedim. sonra siz ortalığı karıştıran yanlış anlamış kız olursunuz.buluşma yazısı var, bir de özlettin kendini vs. bunlar en açıkları
Utanma annene bu acıyı yasatmaya bedel mi? Babamla başbaşa iken konuş. Herşeyi söyle. Kadının facesine mesaj at. Bu ne samimiyet babamla filan tehdit et. Bu işi yapmasan ilerde keşke diyebilirsin.bilmiyorum ıonunla konuşmaya utanıyorum.. normaldede pek iletişimimiz yok..
ne yapıyor derken? annem çalışıyor. olanların farkında değil.
onu anneme ben sordum.. babam yanımızda değildi. biz üniversiteleri bitirince boşanabilir ancak annem. çünki maddi özgürlüğü yok malesefki..