babam annemi her an aldatabilir..

Tam tersini düşünün kadın ilkokul arkadaşını bulmuş (erkek) özlettin kendini diyor.koca duysa ne yapar..!? Bu arada seni takdir ettim canım duyarlılığından dolayı bazı çocuklar vardır ailevi olaylara duyarsız umursamaz ancak kendini düşünür.ne güzel sen kariyerini de yapıyorsun.hayatta başarılar sana.

Ah şu sosyal medya! Babana üstü kapalı mesaj ver. Kız çocukları olduğunu, devrin kötü olduğunu falan filan oralardan gir. Ona çok güvendiğini sevdiğini de ekle imalı bi ifadeyle. İyi gelir eminim
Arkadaşın yaptığı yorum gibi koca koca kadınlar adamlar eşlerini aldatıyorlar bide boyları kadar çoçukları var neler duyuyorumfaln fıln de bence babanda annene karşı aşkın yiırmiş yeni arayışlara yelken açmış durumda kimbilir belki kurtarabilirsin bu dişi leş kasırgasından babanı gerçi onunda kandan kalır yanı yok ya Allah hakkinizda en hayırlısını versin amin canım

bence sakın tehdide falan girme derim. baban da kadın da buna cesaret etmişlerse çekinecekleri bir şey yoktur. annen de babanın farkındadır. insan kocasının duruşundan anlar neler çevirdiğini. annen zaten boşanmayı kendi içinde kabullenmiş. sadece senin okulu bitirmeni bekliyor. o süre zarfına kadar annen babanın nikahlı eşi. annen istemediği müddetçe boşanmaları zor olur. sen zaten üniversiteyi bitirince anneni yanına alırsın. böyle bir adamla konuşsan emin ol anlamaz. onlar bir şekilde beraber olur. siz de anne kız onlara oyun oynayın. boşanmak vs. o kadar kolay mı? annen ekonomik olarak iyi durumda olsa babanın suratına tükürün çıkın gidin diyeceğim ama maalesef bir müddet bu duruma katlanılacak.

yalnız her ihtimale karşı babanın anneni aldattığını gösteren deliller topla babanın hesabında olsun gözün başka yere kaydet ne bileyim. ilerde bunları mahkemede delil olarak kullanırsınız. ya da babanın olası bir erken boşanma davasında elinde yine kendini savunacak bir delilin olur. annen boş yere mide hastası olmamış tatlım o her şeyin farkındadır. umarım okul bitince annenle güzel bir hayatınız olur.

bence annen farkında,değilse bile olacak,ama umursamayacak,lakın sneın bildiğini bilirse üzülür,rencıde olur,ok yaydan çıkmış,o kadınla baban enı sonu ne yaparsan yap bir araya gelir,varsa olacak bişey olur,birde şöle düşün,şu an cazip,ama belki bir kere bırlıkte olsa ıkısı içinde geçerli,silip geçecek,hanı bazen bızede olur,birindne hoşlanırız,az tanıyınca aa boşver der,geçeriz,tam tersıde olabilir,ama ben sneın annen gıbı kadınların asla kendını rahatsız etmek istemedıkleırnı biliyorum,o yüzden söleme,babanla yüz göz olma,hele sakın o kadınla olma,inada bıner,daha çok elde etmek ister böle kadınlar,Allah muhafaza,ben öle kadınlardan hep korkarım,yuvalar böle yıkılıyor,

Ablamla konuştum. Olayı anneme anlatmicaz. Tam olarak aldatma gerçekleşsin o zaman düşüncez. Ablama dedim kadını tehdit falan edeyim dedim. Ablam çok mantıklı konuştu dediki kadın bizden altta kalmaz. O haklı çıkar. Arkadaşız der babamda dedi.

Millet iyi saçmalamış.

Yok tehdit et yok Annene söylemeden hallet falan...

Nasıl akıllar veriyorsunuz ya konu sahibinin yaşı küçük belli ki.

Tabiki Annene soyliceksin o halledicek en uygun şekilde

Evet tehdit işine girmicez ablamla karar verdik

Millet iyi saçmalamış.

Yok tehdit et yok Annene söylemeden hallet falan...

Nasıl akıllar veriyorsunuz ya konu sahibinin yaşı küçük belli ki.

Tabiki Annene soyliceksin o halledicek en uygun şekilde
Ablamla karar verdik anneme anlatmicaz tam olarak aldatma olursa anlaticaz

Evet tehdit işine girmicez ablamla karar verdik
sakın o kadınla muhatap olmayın,varya,olaki sevgili olur babanla,fitil fitil getirir burnunuzdan,doldurur,sen erkekmısın,kızların sana ne karışır ooooo,ama siz değil,lakın benım eşim olsa böle bır kadınla bilsem ilişki var gider hesabını sorar rezil eder,bitirirm,ama çocuklar karışmamalı,eşlerde gerçekten bitircekse karşı ratafı rezıl etmeli,dava falan açmalı,ama karşı tarafa gidipde,sonra kocası ile duracaksa hiç gitmemeli,böle düşünüyorum,sakın unutma baban bir birey,senın baban,ama anne ile arasında ne var bilemeyız,asla babanı savunmuyorum,birde böle bak olaya,anneı rencıde etme,emın ol annen bilir

ben anneme duyurmadan halletmiştim. ortalığı ayağa kaldırdım. ama annem duymadan. hepsini ispatladım evden kuzenime gidiyorum diye çıktım. babam beni aradı bağırdım çağırdım geldi. sinir krizi geçirdim yanıma geldi. izah etmeye çalıştı. ama önemi yok tabi. sadece annem üzülmesin. bir daha olmadı telefonu dahi her şey elimin altında. o kadının da numarasını bul rezil ederim diye tehdit et

bu tür ilişkisi olan meyılli olan hanımları,açıkcası tehlikeli bulurum,hırslı fena bulurum,tehdit sokmez onlara,hoş rezillikte sokmez,Allah korusun kızlar

ama senın olayında baba senın yanında durmuş,tam tersıde var,o kadını tutup sneı atsa,çok üzücü olur

Konunun en başını okudum da aldatacağına ne kadar eminsiniz? Nasıl bu kadar emin olabildi herkes? Belki sevdiği bir arkadaşıdır 3 kişi buluşup ne yapacaklar başka? Ya bence hemen karalamaya çok meraklı bir toplumuz biz.

okuduğum başka konuşmalarda var. babamın arkadaşı olan adam aranızı yaparım vs. demiş. babamda seviyorum ulan gibisinden şeyler söylemiş. yani insan ailesini tanıyınca hissedebiliyor..

bu tür ilişkisi olan meyılli olan hanımları,açıkcası tehlikeli bulurum,hırslı fena bulurum,tehdit sokmez onlara,hoş rezillikte sokmez,Allah korusun kızlar
evet bu yüzden ablamla susucaz. bize pabuç bırakmaz o kadın

okuduğum başka konuşmalarda var. babamın arkadaşı olan adam aranızı yaparım vs. demiş. babamda seviyorum ulan gibisinden şeyler söylemiş. yani insan ailesini tanıyınca hissedebiliyor..
Ya ciddi misin? Neye karar verdiniz peki? Ben olsam babama hayatı zindan ederdim sanırım,sakın susup seyirci kalmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…