Babam annemi aldatıyormuş ne yapmam gerek çok kötüyüm lütfen yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi GCos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelen mesaj direkt babanızın şahsından mı bahsediyordu?
Öyle mesaj gelse babama da güveniyorsam dolandırıcı derdim sanırım
Babamın adı geçiyor

Yorumlara şaşırdım desem?
Aldatmadan bile daha önemli probleminiz var, babanız pasaportu tutuyorsa yasal suç, insan kaçakçılığına girer.

Kendi geçiminizden evvel babanızın hapis riski var.
O kadın bir polise telefon açsa kapınıza polis gelir.

İki kardeş olarak yasal süreçler hakkında bilgi alın, babanızı köşeye çekin, nerede nasıl saçmalıyorsa hemen bıraksın. Ultimatom çekin.

Yok bana karışmayın vs diye saçmalıyorsa iki kardeş el ele verip ayakta durun. İkiniz de büyüksünüz babanı hapse girse ev de var annenizi yanınıza alıp geçinirsiniz.

Yani Rus sevgilisi varmış durumu değil sizinki, annenize haber verseniz de vermeseniz de hazırlıklı olmanız lazım.

Ama bende öncelikli o duygu peyda olur nasıl yapr eder vs diye öncelikli duygumla hareket ediyorum canım yandığı için

Peki anamı kardeşimi kendimi bırakıp öncelik olarak o kadını düşüneyim haklısın
Evet.
Maddi şeyler halledilir, sizin kaygınız annenize birşey olacak değil maddi açıdan zor duruma düşeceksiniz diye.
33 yaşındasınız maddi anlamda el ele verip evinizi geçindirirsiniz. İnsanlar anne babasız evleniyor zor birşey değil. Siz kendi ekonomik özgürlüğünüzü elinize alamadınız diye o kadın babanızın elinde esir mi dursun? Saçmalığa bak.
Siz alıkoyulsanız ulaştığınız kişi ‘ay önce anamı kardeşimi kendimi ve maddi durumumuzu düşünmem lazım, sonra yardım ederim’ dese ne yaparsınız? Şaka gibi valla. Üstte Thrive60 yazmış, babanız resmen insan kaçakçısı. İnşallah konuyu biri şikayet eder de kadın kurtulur.

Bird
O zaman babanız annenizi aldatmaktan daha önemlisi suç işliyor
Birinin pasaportuna el koymuş, kadını da zorla alıkoyuyor
Aldatmanın sonunda en fazla boşanırlar da alıkoymaktan başı ciddi belaya girer
e kadının kardeşi niye gelip anneme yazsın ki ? Gidip polise yazsın o zaman bence işin içinde aldatma da var ki kadın polise de yazamamış anneme şikayet gibi
Yapıyor

Bird

e kadının kardeşi niye gelip anneme yazsın ki ? Gidip polise yazsın o zaman bence işin içinde aldatma da var ki kadın polise de yazamamış anneme şikayet gibi
Yapıyor
Babanız tehdit ediyordur kadını,olamaz mı? O da polisi işin içine katmadan kardeşini kurtarmayı adamı ailesinin ikna edebileceğini düşünmüştür.

Bird

Yapıyor
Kadını hizmetçi olarak tutmuyordur zaten tutuyorsa
Aralarında bir şey vardır illa ki
En azından babanızdan yana bir şey vardır kadına

Eşine söylersem işler daha mı kolay çözülür diye düşündü bilemiyorum

Anlamadığım şeyler var ama
Babanız sürekli kadının yanında kalamıyorsa kadını sürekli nasıl tutuyormuş?
Sonuçta eve kilitleyip gitse yemek filan da mı yemeyecek bu kadın?

Babanız tehdit ediyordur kadını,olamaz mı? O da polisi işin içine katmadan kardeşini kurtarmayı adamı ailesinin ikna edebileceğini düşünmüştür.
Peki canım ablam teşekkür ederim çok saol mesajların

Babamın adı geçiyor

Babanızı köşeye çekin iki kardeş sıkıştırın.
Tepkisinden durumu anlarsınız.

Önce babanızın yasal durumunu çözün, polis gelirse bu tartışmaların hiçbir anlamı kalmayacak zaten.

Acilen ekonomik bağımsızlığınızı elde edin, onu söylemesi kolay ben para istemez miydim diyeceksiniz, gerekirse kalibrenizin altında bir işe girin yeter ki elinize ekmek gelsin. İş seçecek durumunuz yok. Zaten işiniz varsa ek iş planlayın.

Babanızla tartışmada yaşanan gelişmelere göre annenizin durumu da belli olacaktır.

Çıkar derken ben çalışır yine anneme bakarım ama asla ne yapacağımı bilemiyorum
Babamın durumu iyi ama biz dimdik durup çekilecek şekilde değiliz kardeşimle ben evlenmedik ama resti çekebilecek pozisyonumuz çok yok
Eeee demişsiniz işte, resti çekecek pozisyonumuz yok diye
Siz ekonomik olarak kendinize güvenmediğiniz için bir kadın tehlikede olabilir şu anda
diğer yanda anneniz aldatılıyor
Bir kadının pasaportuna neden el konur, benim aklıma yasak ilişki dışında da bir şeyler geldi açıkcası
Babanız nasıl bir olayın içinde olabilir farkında mısnız?

Konu sahibi şikayet kelimesini duyunca hesap bilgilerini düzenlemeye başladı. Sandı ki başını belaya sokacak. Aslında tam tersi herkes doğruyu söylüyor bir adım atması onun yararına olucak ama o maddi kaygıları daha çok ön planda tutuyor. Para olsun da kadın alıkonulsun önemli değil kafasında.

Ama bende öncelikli o duygu peyda olur nasıl yapr eder vs diye öncelikli duygumla hareket ediyorum canım yandığı için

Biraz garip gelebilir ama aldatıp aldatmadığı şu noktada çok önemli değil aslında. Sorunları teker teker çözebilirsiniz.

Kadının tek tel saçına dokunmasa, eline kürek verip çimento döktürse yine suç.

O nedenle eğer bu mesele doğruysa babanızı ne yapın edin bu kadına pasaportunu iade etmeye ikna edin. Ailenizi kurtarmak istiyorsanız bu kadını güvene almak zorundasınız.

Annenize ilk etapta bir çalışanının pasaportu tuttuğu falan anlatılır, yavaş yavaş söylersiniz. Boşandı boşanmadı muhabbetlerine gerek yok.

Pasaportu verdirdikten sonra aldatma konusunu sorarsınız, bakalım başkaları var mı? Aldatma varsa ne olacağı konusunda ayrı bir konu açın, yine size yardımcı oluruz, bizler buradayız.

Aldatma konusunda şimdilik tavsiye vermek istemiyorum zira bilgi yetersiz. Sizin ve kardeşinizin durumunu bilmem lazım, anneniz hakkında daha detaylı bilgi lazım.

Önce kanunlar.

Babanızla konuşun. Eğer doğruysa babanız suç işliyor, kadını tehdit ediyorsa, zorla yanında tutuyorsa umarım bir an önce yakalanır.
İki kardeş bu durumda annenizi değil kendinizi düşünüyorsunuz. Annem başımıza kalacak, biz de rahatimizdan olacaz diye düşündüğünüz için annenizi bahane ediyorsunuz. Malum düzen komple bozulacak. Tek korkunuz zaten bu, ekmek elden su gölden yaşarken sorumluluk almak zorunda kalmak.
Boşuna kendinizi annem annem diye kandırmayın. Sırf düzeniniz bozulmasın diye olayın gerçek olduğunu ogrenseniz bile kılınızı kıpırdatmazsınız

Konu sahibinin buraya yazması şans aslında.
Oturup buradan kendisini bulacak halimiz yok.

Canı yandığı için elbette işin aldatma boyutuna odaklanmış, şimdi hukuki kısmına odaklanacaktır.

Kadını umursamama gibi bir şansı yok zira kendisine ulaşan kişi çaresiz kalırsa polisi de arayabilir. Zarar görmesin diye önce onlara ulaşmıştır ama sabrı da bir yere kadar.

Konu sahibi kaçıp gitmek bir işe yaramaz, belli ki şikayet edilmesinden korkup gittin. Ne güzel işte ne adın ne sanın olacaktı sanki dışarıdan biri şikayet etmiş gibi olacaktı. Ama sen kadının durumuna zerre üzülüp sallamadığın kendi çıkarlarını düşündüğün için şikayet kelimesini duyunca tutuştun gittin. 33 yaşında ekonomik özgürlüğünü eline alamamış olman senin problemin o kadının değil. Sen Özgür değilsin diye o kadın alıkonulamaz. Tekrarlıyorum, umarım biri şikayet ederde o kadıncağız kurtulur. Suçu örtmekte suçtur,bilgine.

Şikayet edilse pek ala bulunur aslında. Gören online ihbar eden olur mu olur.
Kadını umursamıyor çok belli,işin boyutunun farkında değil bence. Ki umarım polisi arar, adam resmen kadını elinde zorla tutuyor. Prenses hanımımızda rahatı bozulacak diye adım atmıyor.

Dolandırıcı falan olabilir mi Gelen mesaj yuzde yuz aldatma delili gibi degil. Babanizi daha iyi tanırsınız, eger gercekten konduramam dediginiz tipte bi erkekse boyle bi mesajdan ilk aldatma cikarmaniz tuhaf.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…