Babamın adı geçiyorGelen mesaj direkt babanızın şahsından mı bahsediyordu?
Öyle mesaj gelse babama da güveniyorsam dolandırıcı derdim sanırım
O zaman babanız annenizi aldatmaktan daha önemlisi suç işliyorBabamın adı geçiyor
Ama bende öncelikli o duygu peyda olur nasıl yapr eder vs diye öncelikli duygumla hareket ediyorum canım yandığı içinYorumlara şaşırdım desem?
Aldatmadan bile daha önemli probleminiz var, babanız pasaportu tutuyorsa yasal suç, insan kaçakçılığına girer.
Kendi geçiminizden evvel babanızın hapis riski var.
O kadın bir polise telefon açsa kapınıza polis gelir.
İki kardeş olarak yasal süreçler hakkında bilgi alın, babanızı köşeye çekin, nerede nasıl saçmalıyorsa hemen bıraksın. Ultimatom çekin.
Yok bana karışmayın vs diye saçmalıyorsa iki kardeş el ele verip ayakta durun. İkiniz de büyüksünüz babanı hapse girse ev de var annenizi yanınıza alıp geçinirsiniz.
Yani Rus sevgilisi varmış durumu değil sizinki, annenize haber verseniz de vermeseniz de hazırlıklı olmanız lazım.
Evet.Peki anamı kardeşimi kendimi bırakıp öncelik olarak o kadını düşüneyim haklısın
e kadının kardeşi niye gelip anneme yazsın ki ? Gidip polise yazsın o zaman bence işin içinde aldatma da var ki kadın polise de yazamamış anneme şikayet gibiO zaman babanız annenizi aldatmaktan daha önemlisi suç işliyor
Birinin pasaportuna el koymuş, kadını da zorla alıkoyuyor
Aldatmanın sonunda en fazla boşanırlar da alıkoymaktan başı ciddi belaya girer
Babanız tehdit ediyordur kadını,olamaz mı? O da polisi işin içine katmadan kardeşini kurtarmayı adamı ailesinin ikna edebileceğini düşünmüştür.Bird
e kadının kardeşi niye gelip anneme yazsın ki ? Gidip polise yazsın o zaman bence işin içinde aldatma da var ki kadın polise de yazamamış anneme şikayet gibi
Yapıyor
Kadını hizmetçi olarak tutmuyordur zaten tutuyorsaBird
e kadının kardeşi niye gelip anneme yazsın ki ? Gidip polise yazsın o zaman bence işin içinde aldatma da var ki kadın polise de yazamamış anneme şikayet gibi
Yapıyor
Peki canım ablam teşekkür ederim çok saol mesajlarınBabanız tehdit ediyordur kadını,olamaz mı? O da polisi işin içine katmadan kardeşini kurtarmayı adamı ailesinin ikna edebileceğini düşünmüştür.
Babamın adı geçiyor
Çıkar derken ben çalışır yine anneme bakarım ama asla ne yapacağımı bilemiyorum
Eeee demişsiniz işte, resti çekecek pozisyonumuz yok diyeBabamın durumu iyi ama biz dimdik durup çekilecek şekilde değiliz kardeşimle ben evlenmedik ama resti çekebilecek pozisyonumuz çok yok
Konu sahibi şikayet kelimesini duyunca hesap bilgilerini düzenlemeye başladı. Sandı ki başını belaya sokacak. Aslında tam tersi herkes doğruyu söylüyor bir adım atması onun yararına olucak ama o maddi kaygıları daha çok ön planda tutuyor. Para olsun da kadın alıkonulsun önemli değil kafasında.Eeee demişsiniz işte, resti çekecek pozisyonumuz yok diye
Siz ekonomik olarak kendinize güvenmediğiniz için bir kadın tehlikede olabilir şu anda
diğer yanda anneniz aldatılıyor
Bir kadının pasaportuna neden el konur, benim aklıma yasak ilişki dışında da bir şeyler geldi açıkcası
Babanız nasıl bir olayın içinde olabilir farkında mısnız?
Ama bende öncelikli o duygu peyda olur nasıl yapr eder vs diye öncelikli duygumla hareket ediyorum canım yandığı için
Konu sahibi şikayet kelimesini duyunca hesap bilgilerini düzenlemeye başladı. Sandı ki başını belaya sokacak. Aslında tam tersi herkes doğruyu söylüyor bir adım atması onun yararına olucak ama o maddi kaygıları daha çok ön planda tutuyor. Para olsun da kadın alıkonulsun önemli değil kafasında.
Şikayet edilse pek ala bulunur aslında. Gören online ihbar eden olur mu olur.Konu sahibinin buraya yazması şans aslında.
Oturup buradan kendisini bulacak halimiz yok.
Canı yandığı için elbette işin aldatma boyutuna odaklanmış, şimdi hukuki kısmına odaklanacaktır.
Kadını umursamama gibi bir şansı yok zira kendisine ulaşan kişi çaresiz kalırsa polisi de arayabilir. Zarar görmesin diye önce onlara ulaşmıştır ama sabrı da bir yere kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?