• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam annemi aldatıyormuş ne yapmam gerek çok kötüyüm lütfen yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi GCos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

GCos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
656
538
103
Herkese merhaba ellerim titriyor ne yazacağımı bilmiyorum kısaca anlatacağım.Biz 4 kişilik bir aileyiz bir erkek kardeşim var benden 3 yaş küçük ben 33 yaşındayım.Babam ve annem de 64 lü.Kardeşim Kıbrısta yaşıyor orda okudu orda kaldı.Babam da inşaatçi ve iş için şehir dışına gidiyor ara ara ama bu kadar sene ben asla babamdan böyle birşey için süphelenmedim kondurmadım da yurtdışı şehir dışı çok gitti ama ailemiz sonuçta aynı şekilde huzurlu devam ediyordu.işten başka bişeyi düşünen biri de değil.Babam Alanya’da bina yapmaya karar verdi ve bir senedir de Oraya gidip geliyor 15 gün 20 gün vs.kalıp işleri yoluna koyup geliyor ama gidip gelme sıklıkları kardeşimle benim de dikkatimizi çekmişti son zamanda.İşkolik bir adam durumu iyi ama öyle çapkın kadına kıza bakan meraklı biri asla olmadı olsa zaten başka şeyler de duyardık diye düşündük.Annem babam şuanda kardesımın yanına gittiler bir süre orda kalacaklar.Rus bir kadın anneme kocanız ablamı tutuyor pasaportunu elinden aldı dönmesine izin vermiyor pasaportunu versin verene kadar mesaj atarım diye mesaj atmış.Anneme göstermeden kardesım silmiş ve kadına kendinden mesaj atmış iç yüzünü öğrenmek için.Kadın daha cevap vermemiş.Babam işi gereği çok fazla insanla da muhattap oldu yıllardır kadınlı erkekli zamanında Rusya’da bile iş yaptı dostu olduğu kadar düşmanı da çok fazla işine taş koyduğu İçin de zıtlaşmış olabilir ama ben hislerimle aldatma olayını düşünüyorum.Ortaya çıksa kardesım ve ben ne yapacağız ? Annem emes hastası atağı yok şuan iyi ama duyarsa kadına inme iner.Ne yapmam lazım lütfen akıl verin

ARKADAŞLAR YARGILAMA NEDEN OLUYOR BEN MADDİ KAYGILARIM VAR DEMEDİM OLAY DEĞİŞİK VE ZOR DEDİM RUH HALİMİZ RESTI ÇEKİP YÜZLESECEĞIMIZ GİBİ DEĞİL DEMEK İSTEDİM.

Son düzenleme:
Annenizin sağlığı riske girecekse ya da dimdik durup boşanamayacaksa karışmayın. Boşuna yüz göz olursunuz.
Babamın durumu iyi ama biz dimdik durup çekilecek şekilde değiliz kardeşimle ben evlenmedik ama resti çekebilecek pozisyonumuz çok yok :(

Önce emin olman lazım, dediğin gibi belki komplodur yada yanlış numaraya atılmış mesaj bile olabilir.
Numarayı ara ve konuş kadınla, gerçekliğinden emin ol.
Sonra da tüm bildiklerinle babanın inkar edemeyeceği şekilde konuş.
Annenin hastalığı ne durumda bilmiyorum söyleyip söylememeyi kendiniz değerlendirin

eger annenizin bosanma gibi bir durumu olmayacaksa bosuna söyleyip kadını uzmeyın, bilmesine gerek yok bence. kendi kendine kahrolduguyla kalır, bir de babanız artık nasılsa karım biliyor bir sey yapmıyor diye isi iyice yuzsuzluge vurabilir

kadının kardeşi rusyadan mı atmış mesajı?
annenize söylemek istemiyorsunuz da olay gerçekse babanız zorla bir kadını alıkoymuş oluyor böyle bir adamla mı evli kalsın.
olayın aslını öğrenip polise gidin bir zahmet.

Babamın durumu iyi ama biz dimdik durup çekilecek şekilde değiliz kardeşimle ben evlenmedik ama resti çekebilecek pozisyonumuz çok yok :KK43:
Asla karışmayın. Icinizdeki yanginlar icin de mutlaka psikologa gidin.

Babamın durumu iyi ama biz dimdik durup çekilecek şekilde değiliz kardeşimle ben evlenmedik ama resti çekebilecek pozisyonumuz çok yok :KK43:
Nasıl yani bende annenizin hastalığını düşünüyorsunuz sanmıştım.
Kendi çıkarlarınız için bu duruma göz yumacak değilsiniz değil mi?

Durum netleşmeden annenize söylemeyin
Doğruysa da boşanmayacaksa hiç söylemeyin.
Sizin de babanızın karşısına çıkabilecek cesaretiniz yok anladığım kadarıyla
Eğer dediğim gibiyse sizde görmezden gelin.

yorumlar şaşkınlık verici adam sadece aldatmış gibi..🤷‍♀️
Evet ya, konu sahibinin kendisini düşünmesine ayrı sinir oldum. 33 yaşına gelmiş hala bizim evlenecek durumumuz yok resti çekmemeyiz diyor şaka gibi.
Yahu babası bi kadını alıkoymuş arkadaşlar kadının pasaportunu vermeyip ülkesine dönmesine izin vermiyormuş. Farkında mısınız ya? Azıcık empati sadece aldatma varmış gibi bakmayın olaya.

Nasıl yani bende annenizin hastalığını düşünüyorsunuz sanmıştım.
Kendi çıkarlarınız için bu duruma göz yumacak değilsiniz değil mi?
Çıkar derken ben çalışır yine anneme bakarım ama asla ne yapacağımı bilemiyorum

Ha siz 33 yaşında ekonomik özgürlüğünüzü elinize alamadınız diye hem anneniz insanı zorla alıkoyan biriyle evli kalsın hemde bi kadın ülkesine dönemesin. Ne güzel hayat.

Biraz zamana bırakıp delil toplasanız iyi olur bence. Rusya'dan bir kadının annenizin telefonuna ulasabilmesi ama polise basvurmaması vs biraz mantıksız. Annenizin de doktoruna bu duruma kotu bir tepki olusabilir mi diye danisin bence.

Ayrıca anneniz bosanınca bayaa zengin olacak babanızin islere bakılırsa. Niye calışıp ona bakmanız vs gereksin ki?

Ha siz 33 yaşında ekonomik özgürlüğünüzü elinize alamadınız diye hem anneniz insanı zorla alıkoyan biriyle evli kalsın hemde bi kadın ülkesine dönemesin. Ne güzel hayat.
Ablacım yargılamasan da öyle yazsan ne olur vuran vurmuş bide sen üz peki içinden gelecekse ne diyim

Herkese merhaba ellerim titriyor ne yazacağımı bilmiyorum kısaca anlatacağım.Biz 4 kişilik bir aileyiz bir erkek kardeşim var benden 3 yaş küçük ben 33 yaşındayım.Babam ve annem de 64 lü.Kardeşim Kıbrısta yaşıyor orda okudu orda kaldı.Babam da inşaatçi ve iş için şehir dışına gidiyor ara ara ama bu kadar sene ben asla babamdan böyle birşey için süphelenmedim kondurmadım da yurtdışı şehir dışı çok gitti ama ailemiz sonuçta aynı şekilde huzurlu devam ediyordu.işten başka bişeyi düşünen biri de değil.Babam Alanya’da bina yapmaya karar verdi ve bir senedir de Oraya gidip geliyor 15 gün 20 gün vs.kalıp işleri yoluna koyup geliyor ama gidip gelme sıklıkları kardeşimle benim de dikkatimizi çekmişti son zamanda.İşkolik bir adam durumu iyi ama öyle çapkın kadına kıza bakan meraklı biri asla olmadı olsa zaten başka şeyler de duyardık diye düşündük.Annem babam şuanda kardesımın yanına gittiler bir süre orda kalacaklar.Rus bir kadın anneme kocanız ablamı tutuyor pasaportunu elinden aldı dönmesine izin vermiyor pasaportunu versin verene kadar mesaj atarım diye mesaj atmış.Anneme göstermeden kardesım silmiş ve kadına kendinden mesaj atmış iç yüzünü öğrenmek için.Kadın daha cevap vermemiş.Babam işi gereği çok fazla insanla da muhattap oldu yıllardır kadınlı erkekli zamanında Rusya’da bile iş yaptı dostu olduğu kadar düşmanı da çok fazla işine taş koyduğu İçin de zıtlaşmış olabilir ama ben hislerimle aldatma olayını düşünüyorum.Ortaya çıksa kardesım ve ben ne yapacağız ? Annem emes hastası atağı yok şuan iyi ama duyarsa kadına inme iner.Ne yapmam lazım lütfen akıl verin
ben sizin yerinizde olsam önce babamla konuşurdum anneme duyurmadan halletmeye çalışırdım .

Ablacım yargılamasan da öyle yazsan ne olur vuran vurmuş bide sen üz peki içinden gelecekse ne diyim
Amacım sizi üzmek değil kendinize getirmek. O kadının ne durumda olduğunu anlayın ve lütfen önceliğiniz alıkonulan kadın olsun. Empati yapın sizi biri zorla başka bir ülkede tutmaya çalışsa ne hissederdiniz?

Amacım sizi üzmek değil kendinize getirmek. O kadının ne durumda olduğunu anlayın ve lütfen önceliğiniz alıkonulan kadın olsun. Empati yapın sizi biri zorla başka bir ülkede tutmaya çalışsa ne hissederdiniz?
Peki anamı kardeşimi kendimi bırakıp öncelik olarak o kadını düşüneyim haklısın

Gelen mesaj direkt babanızın şahsından mı bahsediyordu?
Öyle mesaj gelse babama da güveniyorsam dolandırıcı derdim sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back