ya annemin dikkatini çekmiştir belki ama mesajlardan falan zerre haberinin olduğunu zannetmiyorumKanıtları alın annenize gösterin. Kararı kendisi versin. Sizin dikkatinizi çeken birşeyi annenizin bilmeme ihtimali olduğunu düşünmüyorum.
ya annemin dikkatini çekmiştir belki ama mesajlardan falan zerre haberinin olduğunu zannetmiyorum
Bir dediğini iki etmediği için aldatılıyor zatenOff nereden başlayacağımı bilemiyorum. Yazarken utanıyorum. Annemle babam 25 yıllık evliler ve babam sürekli tiktok izliyor. Bazen dikkatimi çekiyor genelde kadın videoları izliyor . Ben de işkillendim telefonundan hesabına baktım kullanıcı adını falan değiştirmiş anonim takılıyor. Asıl kötüsü kadınlara mesaj atmış güzelim vs. Mesaj kutusunda kötü kadınlara yer belirt tarzı şeyler yazmış . Kendimi çok kötü hissediyorum resmen annemi aldatıyor. Ve annem öyle dünyalar tatlısı bir kadın ki bunları asla ama asla hak etmiyor annemin yüzüne nasıl bakıyor anlamıyorum. Annem babamın bir dediğini iki etmez babamı gerçekten seviyor. Ben şimdi ne yapmalıyım sadece ben biliyorum. Ablama mı sözylesem ne yapsam bilemedim. Hesabını çaktırmadan kapatsam mı ne yapsam of of
ama bırakayım da annemi mi kandırsınKarı koca işlerine evlatta olsan karışmak pek iyi olmuyor genelde
Valla çok karışık işler yani eminim babanız ben atmadım diye annenizi ikna edecektirama bırakayım da annemi mi kandırsınsöylemek de sıkıntı saklamak da
o ihtimal bana kafayı yedirtecek zaten biraz daha beklemeyi düşünüyorum babamın hareketlerini izleyeceğimAnnenizle babanızın sorunu bu aslında. Siz karışmayın bana kalırsa.
Yalnız bu şekilde devam edemem annemin bilmesi lazım diyorsanız söyleyin annenize. Annenizin bunu zaten biliyor ve göz yumuyor olma ihtimalini de aklınızın bir köşesinde tutun.
Off nereden başlayacağımı bilemiyorum. Yazarken utanıyorum. Annemle babam 25 yıllık evliler ve babam sürekli tiktok izliyor. Bazen dikkatimi çekiyor genelde kadın videoları izliyor . Ben de işkillendim telefonundan hesabına baktım kullanıcı adını falan değiştirmiş anonim takılıyor. Asıl kötüsü kadınlara mesaj atmış güzelim vs. Mesaj kutusunda kötü kadınlara yer belirt tarzı şeyler yazmış . Kendimi çok kötü hissediyorum resmen annemi aldatıyor. Ve annem öyle dünyalar tatlısı bir kadın ki bunları asla ama asla hak etmiyor annemin yüzüne nasıl bakıyor anlamıyorum. Annem babamın bir dediğini iki etmez babamı gerçekten seviyor. Ben şimdi ne yapmalıyım sadece ben biliyorum. Ablama mı sözylesem ne yapsam bilemedim. Hesabını çaktırmadan kapatsam mı ne yapsam of of
edemez çünkü yalanlayacağı hiçbir şey yok açıp kendi hesabını gösteririm ayrıca ekran kilidini sadece biz biliyoruz babamdan başka kimse yapamazValla çok karışık işler yani eminim babanız ben atmadım diye annenizi ikna edecektir
annem boşana da bilir bilemiyorum. Ama annem babamın telefonunu asla karıştırmaz haberinin olmadığını düşünüyorum Annemin tepkisini kestiremiyorum işteAnneniz öğrenirse boşanırmı?
Muhtemelen bilip umursamıyodur anneniz
Evet doğrusu bu ama annenin ayrılmaya gönlü olmazsa benim dediğim şekilde oluyor malesef. Ben söylerdim bu arada.edemez çünkü yalanlayacağı hiçbir şey yok açıp kendi hesabını gösteririm ayrıca ekran kilidini sadece biz biliyoruz babamdan başka kimse yapamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?