Babam Annemi Aldatıyor mu ?

babanin ve o kadinin telefonlarini dinletin cnm konusmalarindan anlarsiniz durumun ne oldugunu allah sabir ve kolaylik versin cnm annene de sana da

dün akşam mesajlar yazıyor annenı kötülüyor.

sabahta annene bir daha olmayacak diyor.

bide buna ınanılmasını beklıyor.

40ından sonra azanı teneşşir paklar demişler.

İyi söyledin, biz inanamıyoruz, inanmayacağız da. Yalnız baya cesur çıktı, akşamüstü teyzemin eşini araya soktu evde kalabilmek için, akşam yine aynı halta devam

Ah canım ya kıyamam annene Ses de çıkarmıyormuş.. Benim annem cadı, canını okuyor adamın valla Bak babalarımız benziyormuş, benim babam da bize düşkün, özellikle bana. Baban ne düşünüyor peki ? Boşanır mı sence annenden ?

babanin ve o kadinin telefonlarini dinletin cnm konusmalarindan anlarsiniz durumun ne oldugunu allah sabir ve kolaylik versin cnm annene de sana da

Msjlardan anlaşılıyor zaten, canımlı cicimli Amin canım inşallah sabır verir bize.. Babamdan asla böyle birşey beklemezdim, erkeklere nasıl güvenicem bilmiyorum :26:

Ah canım ya kıyamam annene Ses de çıkarmıyormuş.. Benim annem cadı, canını okuyor adamın valla Bak babalarımız benziyormuş, benim babam da bize düşkün, özellikle bana. Baban ne düşünüyor peki ? Boşanır mı sence annenden ?

Walla bunca sene boşanmadıysaki.bu bizm son 6 senedr flan böle.artık olmaz herlde.....öle gidermi blmiormki.zaten ben bkaç sne sonra ayrılıp gidcem ewden ewlencem sonuçta.
ama babam yaşlanıo bırakır herlde ne blim

Son düzenleme:
hiçte konusu flan geçmio bende onları tesadüfen okudum yani.:S
ne blm bişe yapmamgerekirmiki.:S
bir umutla bekliorm işte babamın bu huylarndan vazgeçmesini. de geçmicek gbi wlla

Neden evden gitmek istiyor? Belli ki bir soğukluk varmış önceden de..O yüzden dışarıya kaymış olabilir,hatta olabiliri fazla,gizli saklı görüşüp elin kadınını aradığına göre var bir şeyler..

Aynen benim de... Ayrıca ortada yardım edilecek bir kadın varsa madem, erkek olarak babanın muhattap olması doğru mu, annene söylemesi lazımdı, yardım için muhattap olması gereken annendi.

Evet evet, aynı sizin düşündüğünüz şekilde düşünüyoruz biz de. Ama olan oldu artık :26:

inş.duzelır araları cnm ama pek masum gorunmuyor babacıgın .

Masum olmadığı ortaya çıktı zaten canım

Bence bir babanla konuş bakalım ne diyecek..

Soğukluk zaten var da, kızdığımız nokta hem yalan söylemesi hem de gizli yapması. Annem kendisi de diyordu, memnun değilsen gidebilirsin diye. Ama ikisinin de evli olması çok yanlış

Kızlar bu arada akşam bazı gelişmeler oldu lütfen bana akıl verin :44:

Babam ve annem, abim ve benim yanımda üstü kapalı tartışıyorlardı. Abim şehirdışında çalışıyor, haftasonları eve geliyor. Dolayısıyla hiçbir şeyden haberi yok. Ki şu an söylemeyi de düşünmüyorlardı. Neyse onlar tartışırken abim de sözleriyle annemin üzerine gitti. Ben de annemi korumak için abime 'Senin hiçbir şeyden haberin yok' dedim. Babam o an çıldırdı Sanki cinnet geçiriyordu. Babamı hayatmda ilk defa böyle gördüm (Bayağı da korktum, hatta uyuyamıyorum bile şu an.) Sonra delirmiş gibi ilaç aramaya başladı, başım çatlıyor dedi, mutfağa geçti. Hüngür hüngür ağlamaya başladı. Bir de saçma saçma konuşuyordu. O an çok üzüldüm, şu an bile düşününce gözlerim doldu Şimdi ne yapsam bilmiyorum.. Bir suçum yok ama özür dilesem mi bilemedim. :26: Babamın bunları yapacağı, bu hale geleceği aklımdan bile geçmezdi

Neden ağlıyor ki...herşey ortaya çıktı rezil oldum çocuklara...daha sırası değildi...diye mi ki üzüntüsü.
.

eger yardıma muhtac bırı varsa bunu annene anlatablırdı ve annenle beraber yardım edebılırlerdı...ben pek ınanmadım dogrusu...
sız babanıza kızmadnız mı pekı neden baska kadınla konusuyorsun dıye

Bütün babalar anneleri aldatır!...Kaçınılmaz sondur!....Kadın muhtaç durumdaymış miş muş! baba yardım ediyormuş miş muş....Vallahi annen bu işin peşini bırakmasın, eninde sonunda sizin ummadığınız şeyler çıkacaktır bu işin içinden...Bu kadar masumca birşey olduğunu sanmıyorum...Erkek milleti değil mi köküne kibrit suyu...

Son düzenleme:
babanın yalan söylediği ortada canım...
allah yardım etsin sana ve annene...

evet canım, bu kadın o kadın.
sana muhtaç bir kadınla evlenirim demesi kesinlikle bu yüzden.
yanlız neden arkadaşları 'melek gibi adamsın başka kadın olsa seni eliyle beslerdi' demişler sence.
baban annenden biraz çekmiş gibi sanki.
sizin evde ezilen baba galiba.
sevgi de yoksa zor yani bu işler.
kurtulmak istiyor ama bi yandan cesareti de yok.
babana düşman olma bence. tarafsız ol.
büyük resmi görmeye çalış.
belki ikisi için deboşanmaları daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…