- Konu Sahibi bilmiyorumm
-
çok belli babanız yalan söylüyor bence. kadın muhtaç olabilir yardım da ediyo olabilirler başta. ama işin rengi değişmiş gibi duruyo artık babanız açısından. daha önceden de söylediği laflara bakılırsa annenizle ayrılmadan bi arayışa girmiş bile.
Allah bilir ama bana baban pek masum gelmedi..
aldatıyor diyip kestirip atmak işin içinde olmayan bana düşmez.ama arkadaşa katılıyorum baban masum durmuyor.. muhtaç bi kadına yardım ediyor olsa bile;
-neden annene söylemedi böyle böyle biri var yardım edelim vs die.ya da esnaflarla yardım ediyoruz die.o onun eşi mutlaka böyle bişeyi paylaşırdı.
-neden bunu gizli gizli yapıp mutfakta fısır fısır konuşup annen gelince panikle telefonu kapatıyor?
-neden siz arayacakken kadını arayıp tembihliyor aramızda bişey olmadığını söyle diye? aralarında bişey yoksa zaten kadın bunu o tembihlemese de söylemez mi?
gibi gibi...
canım burnuma hiç de hoşkokular gelmiyo benim:120:
Baban kaç yaşında canım?
Erkekler bunu yapıyorlar belli bir yasta HERKESİN BASINA GELİYOR inan süprüntü gibilerine gidiyorlar tercih ettikleri iyi birsey olsa.
Anneni istedigi kadar suclasın siz takmayın ve resti cekin onun aklı basına gelir dAnk eder.
Zaten hepsinin yaklasma sekli aynı aman ihtiyacı var aman muhtac bunlar klasiklesmis herkes aynı seylerin altına sıgınıyor.
Sizde taviz vermeyn sakin affetmeyecegiz seni falan deyin bunu kabullenmediginizi gösterin ama adamı da sakın teslim etmeyin
bizim de canım, bizim de :100:
Babam 48 yaşında canım. Dediğin gibi bir yaştan sonra oluyor böyle şeyler. Adamı teslim etmeyin demişsin ya, annem asla kabul etmez ki böyle birşeyi :26: Affetmez yani
allah yardımcınız olsun canım inşaallah düzelir araları annenle babanın belli bir yastan sonra ayrılık çok zor olur herkes için inşaallah iyi seyler olur.
bence masum değil baban...tamam yardım edlilir ama telefon etmek ne demek oluyor
insanlar yardım edince nerdesiniz diye sorar mı yardımını yaparsın kapanır gider mevzu
Allah bu erkeklere akıl versin ya evde eşleri dururken gözleri neden dışarda
ya erkeklere nasıl güvenip ewlencez blmiom ilerki yaşlarda çoğu böle
bence baban birşeyler sakladığı için o şekilde yalan söylüyor.ama annen çaktırmadan arasaydı kadını keşke baban ayılmadan yani.ozaman kadın afallar we kadınlar genelde söler böle şeyleri.direk itiraf ederdi üstüne gidince.
benimde buna benzer bir durumum war anlatmak isterdm
seni en iyi ben anlarım heralde babamda anneme kaç kez aldattı belirsiz zavallı annem babamı çok sewiyordu bir türlü boşanmaya ikna edemedik adam yüz buldukça aldattı en son 3 yıl önce ben yakalamıştım mesajlarını kadının iğrenç iğrenç mesajlar atmış babama iğreniyorum artık babam
Ben olsam bie daha babamın yüzüne bakmam. Annemin de boşanması için elimden geleni yapardım.
Arkadaşlar bu arada babam dün akşam kadına msjlar çekmiş :26: Annemi kötülemiş hepŞimdi de bir daha olmayacak falan diyor. Nasıl güvenelim ki ? En başta da 'Böyle birşey yok' demişti. Az önce bir sürü vaatler verdi. Bu arada kadın da evli ve çocukları varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?