• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam Annemi Aldatıyor mu ?

bilmiyorumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
15
0
36
İstanbul
Günaydın herkese.. Nerden başlayacağımı bilmiyorum aslında.. İlk olarak olayın özetini geçeyim kızlar..

Dün gece 11e doğru babam mutfakta sessizce biriyle konuşuyormuş. Annem de şaşırmış, normalde sessiz konuşmaz, annem mutfağa girince paniklemiş ve telefonu kapatmış. Annem hemen anlar insanların bakışlarından, vücut dilinden birşeyler döndüğünü. Annem hemen orda sormuş kiminle konuşuyorsun diye böyle, o da bir arkadaş köyüne gidiyordu da onu aradım demiş. Annem, babam yatınca babamın telefonunu bana getirdi, (benim birşeyden haberim yoktu) son arananlara bak kızım dedi. Ben de baktım, en son 10'da görüşme yapılmış. Yani o mutfaktaki görüşmenin kaydı silinmiş. Ben de anneme "Babama sor bunu anne, en iyisi bu" dedim. O da gecenin 1'inde babamı uyandırdı sordu. İlk başta kem küm etti. Saçmalayıp durdu. Annem konuştuğun kişinin numarasını ver dedi, gösterdi anneme numarayı. Kim aramış msjlarında hep bu numara vardı. Yok kadın muhtaç durumdaymış da, kocası kadına hiç bakmıyormuş. Ordaki esnafla beraber para topluyorlarmış, çocuğunu dersaneye gönderiyorlarmış vs. vs. Ama telefonda kadınla konuştuğu konu bu değildi. Kadın memleketine gidiyormuş, yolda arıyor kadını, nasılsınız nerdesiniz diye. :47: Annem de çok yolculuk yapıyor ama hiç aramıyordu nedense böyle :44: Neyse bu tantana sabah 4'e kadar sürdü. Annem babamın üstüne gittikçe babam saçmaladı. Babamın telefonuna el koydu, babam ısrarla telefonunu istedi. (Neden acaba?). Ben de dedim ki 'Gece gece olmaz, sabah arayalım kadını konuşalım.'. Babam da 'sizin yanınızda konuşucam kadınla' dedi. Neyse sabah oldu, annem 7 gibi uyanmış, babamın bataryası bendeydi alarm çalmasın diye almıştım, onu istedi. Babam daha uyuyordu. Onun uyanmasını beklerken annem uyuyakalmış. 8 sıralarında da babam gitmiş evden. Annem de kapının sesini duymuş kalkmış, babamı aramış; MEŞGUL, kadını aramış; MEŞGUL,. Biraz geçtikten sonra tekrar kadını arıyor, TELEFONU KAPALI. 10 gibi aradık yine KAPALI. Elbet açacak o telefonu ya, neyse. Babam eve geldi 9 gibi, annem sordu tabi, ilkten yine inkar etti ama annem üstüne gidince itiraf etti. Yine kadınla konuşmuş, işte vardınız mı diye, ALLAH RIZASI İÇİN ARADIM diyor bir de yaa :41: Annem çok sinirlendi tabi, kadına söyledin di mi arayacağımı falan dedi. Ve evet, demiş ki kadına, 'Eşim seni arayacak, sorduklarına cevap ver, aramızda birşey olmadığını söyle ona' falan. Bunu duyunca ben de çok sinirlendim. Resmen tembihlemiş gibi. Annem de ' Sabaha kadar bunun tantanasını yaptık, sen yine o kadını arıyorsun' dedi, kovdu babamı.

Babam ve annem bir süredir tartışma halindelerdi zaten. (Cinsel soğukluk da var). Babam; 'ilerde gidebilirim' diyordu. Hem de bunu bana söylemişti 2-3 hafta öncesinden. Arkadaşları babama 'Melek gibi adamsın, başka kadın seni eliyle besler' diyormuş. Babam da bana buna atfen 'Muhtaç bir kadınla evlenirim belki' demişti. Bu aklıma gelince dank etti, o kadın bu kadın mı acaba.

Velhasıl sormak istediğim şu, babam annemi suçluyor. Bu kadar ufak şeyi büyüttün, Allah rıza için komşuya yardım ediyorum falan diyor. Sizce bu o kadar masum birşey mi kızlar ? Annemin de dediği şu, tamam yardım et fakat neden arayıp duruyorsun. Evet kızlar annem mi büyütüyor gerçekten, yoksa babam palavra mı sıkıyor ? Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin :26:

çok belli babanız yalan söylüyor bence. kadın muhtaç olabilir yardım da ediyo olabilirler başta. ama işin rengi değişmiş gibi duruyo artık babanız açısından. daha önceden de söylediği laflara bakılırsa annenizle ayrılmadan bi arayışa girmiş bile.

çok belli babanız yalan söylüyor bence. kadın muhtaç olabilir yardım da ediyo olabilirler başta. ama işin rengi değişmiş gibi duruyo artık babanız açısından. daha önceden de söylediği laflara bakılırsa annenizle ayrılmadan bi arayışa girmiş bile.

Bana da öyle geldi, zaten söylüyordu ama şu an icraata geçmesini beklemezdim.

Allah bilir ama bana baban pek masum gelmedi..

Bize de öyle gelmedi maalesef :50:

aldatıyor diyip kestirip atmak işin içinde olmayan bana düşmez.ama arkadaşa katılıyorum baban masum durmuyor.. muhtaç bi kadına yardım ediyor olsa bile;

-neden annene söylemedi böyle böyle biri var yardım edelim vs die.ya da esnaflarla yardım ediyoruz die.o onun eşi mutlaka böyle bişeyi paylaşırdı.

-neden bunu gizli gizli yapıp mutfakta fısır fısır konuşup annen gelince panikle telefonu kapatıyor?

-neden siz arayacakken kadını arayıp tembihliyor aramızda bişey olmadığını söyle diye? aralarında bişey yoksa zaten kadın bunu o tembihlemese de söylemez mi?

gibi gibi...

aldatıyor diyip kestirip atmak işin içinde olmayan bana düşmez.ama arkadaşa katılıyorum baban masum durmuyor.. muhtaç bi kadına yardım ediyor olsa bile;

-neden annene söylemedi böyle böyle biri var yardım edelim vs die.ya da esnaflarla yardım ediyoruz die.o onun eşi mutlaka böyle bişeyi paylaşırdı.

-neden bunu gizli gizli yapıp mutfakta fısır fısır konuşup annen gelince panikle telefonu kapatıyor?

-neden siz arayacakken kadını arayıp tembihliyor aramızda bişey olmadığını söyle diye? aralarında bişey yoksa zaten kadın bunu o tembihlemese de söylemez mi?

gibi gibi...

Aynen canım, bütün bu soruları biz de soruyoruz. Özellikle üçüncü yazdığın şık. Birşey yoksa zaten neden öyle konuştun. :25: Ah baba ah :95:

Baban kaç yaşında canım?
Erkekler bunu yapıyorlar belli bir yasta HERKESİN BASINA GELİYOR inan süprüntü gibilerine gidiyorlar tercih ettikleri iyi birsey olsa.
Anneni istedigi kadar suclasın siz takmayın ve resti cekin onun aklı basına gelir dAnk eder.
Zaten hepsinin yaklasma sekli aynı aman ihtiyacı var aman muhtac bunlar klasiklesmis herkes aynı seylerin altına sıgınıyor.
Sizde taviz vermeyn sakin affetmeyecegiz seni falan deyin bunu kabullenmediginizi gösterin ama adamı da sakın teslim etmeyin

Son düzenleme:
canım burnuma hiç de hoşkokular gelmiyo benim:120::25:

Bizim de canım, bizim de :100:

Baban kaç yaşında canım?
Erkekler bunu yapıyorlar belli bir yasta HERKESİN BASINA GELİYOR inan süprüntü gibilerine gidiyorlar tercih ettikleri iyi birsey olsa.
Anneni istedigi kadar suclasın siz takmayın ve resti cekin onun aklı basına gelir dAnk eder.
Zaten hepsinin yaklasma sekli aynı aman ihtiyacı var aman muhtac bunlar klasiklesmis herkes aynı seylerin altına sıgınıyor.
Sizde taviz vermeyn sakin affetmeyecegiz seni falan deyin bunu kabullenmediginizi gösterin ama adamı da sakın teslim etmeyin

Babam 48 yaşında canım. Dediğin gibi bir yaştan sonra oluyor böyle şeyler. Adamı teslim etmeyin demişsin ya, annem asla kabul etmez ki böyle birşeyi :26: Affetmez yani

bizim de canım, bizim de :100:

Babam 48 yaşında canım. Dediğin gibi bir yaştan sonra oluyor böyle şeyler. Adamı teslim etmeyin demişsin ya, annem asla kabul etmez ki böyle birşeyi :26: Affetmez yani

allah yardımcınız olsun canım inşaallah düzelir araları annenle babanın belli bir yastan sonra ayrılık çok zor olur herkes için inşaallah iyi seyler olur.

bence masum değil baban...tamam yardım edlilir ama telefon etmek ne demek oluyor
insanlar yardım edince nerdesiniz diye sorar mı yardımını yaparsın kapanır gider mevzu
Allah bu erkeklere akıl versin ya evde eşleri dururken gözleri neden dışarda :50:

Son düzenleme:
ya erkeklere nasıl güvenip ewlencez blmiom ilerki yaşlarda çoğu böle:(
bence baban birşeyler sakladığı için o şekilde yalan söylüyor.ama annen çaktırmadan arasaydı kadını keşke baban ayılmadan yani.ozaman kadın afallar we kadınlar genelde söler böle şeyleri.direk itiraf ederdi üstüne gidince.
benimde buna benzer bir durumum war anlatmak isterdm:(

seni en iyi ben anlarım heralde babamda anneme kaç kez aldattı belirsiz zavallı annem babamı çok sewiyordu bir türlü boşanmaya ikna edemedik adam yüz buldukça aldattı en son 3 yıl önce ben yakalamıştım mesajlarını kadının iğrenç iğrenç mesajlar atmış babama iğreniyorum artık babam

Ben olsam bie daha babamın yüzüne bakmam. Annemin de boşanması için elimden geleni yapardım.

allah yardımcınız olsun canım inşaallah düzelir araları annenle babanın belli bir yastan sonra ayrılık çok zor olur herkes için inşaallah iyi seyler olur.

Amin canım amin :26:

bence masum değil baban...tamam yardım edlilir ama telefon etmek ne demek oluyor
insanlar yardım edince nerdesiniz diye sorar mı yardımını yaparsın kapanır gider mevzu
Allah bu erkeklere akıl versin ya evde eşleri dururken gözleri neden dışarda :50:

Annem de aynen bunu söylüyor işte.. Yardıma karşı değilim ama bu normal değil diyor :20:

ya erkeklere nasıl güvenip ewlencez blmiom ilerki yaşlarda çoğu böle:(
bence baban birşeyler sakladığı için o şekilde yalan söylüyor.ama annen çaktırmadan arasaydı kadını keşke baban ayılmadan yani.ozaman kadın afallar we kadınlar genelde söler böle şeyleri.direk itiraf ederdi üstüne gidince.
benimde buna benzer bir durumum war anlatmak isterdm:(

Kadını aradık ama pişkin gibiydi biraz :19: Senin durumun ne canım ? Anlat rahatla :10:

seni en iyi ben anlarım heralde babamda anneme kaç kez aldattı belirsiz zavallı annem babamı çok sewiyordu bir türlü boşanmaya ikna edemedik adam yüz buldukça aldattı en son 3 yıl önce ben yakalamıştım mesajlarını kadının iğrenç iğrenç mesajlar atmış babama iğreniyorum artık babam

Offff Of :14: Hala boşanmadılar mı :26: Şu an birşey düşünemiyorum valla, aklım durdu

Ben olsam bie daha babamın yüzüne bakmam. Annemin de boşanması için elimden geleni yapardım.

Ben de boşansınlar diyorum ama teyzemler falan yumuşatmaya çalışıyor :50:

Arkadaşlar bu arada babam dün akşam kadına msjlar çekmiş :26: Annemi kötülemiş hep :50: Şimdi de bir daha olmayacak falan diyor. Nasıl güvenelim ki ? En başta da 'Böyle birşey yok' demişti. Az önce bir sürü vaatler verdi. Bu arada kadın da evli ve çocukları varmış :50:

Arkadaşlar bu arada babam dün akşam kadına msjlar çekmiş :26: Annemi kötülemiş hep :50: Şimdi de bir daha olmayacak falan diyor. Nasıl güvenelim ki ? En başta da 'Böyle birşey yok' demişti. Az önce bir sürü vaatler verdi. Bu arada kadın da evli ve çocukları varmış :50:

dün akşam mesajlar yazıyor annenı kötülüyor.

sabahta annene bir daha olmayacak diyor.

bide buna ınanılmasını beklıyor.

40ından sonra azanı teneşşir paklar demişler.:47: :47:

yani şöleki,

ben babamın mesajlarını birkaç sene önce yakalamıştım.kadının numrası hep aynı.sanırm artk anneyle aralarında cnsellk bitmiş.
kadın işte seni özledm dün gce çok gzldi vs vs... bu tarzda mesjalar çekmiş.we haftada 1 falan ewe gelmiyor.annemde ses çıkarmıyor anladıım kadarıyla.zaten çok sessiz sakin duygusal bir kadın.bir okdarda saf.(iyi kalpli) sadece 2 kardeş yani biz için kendini parçalayan bi insan düşünün.öle yaşıyor.warı yoğu bixz oldk artık.
ama şöyle düşünüyorum babam o kadınla ilşkisi ne durumda.dost hayatımı ne.hiç araştırmadım çünkü babamı çok sewiorm bize düşkün ve birşeyler kesinlikle yaparım diye korktum.aertık o tarzda şeyleri düşünmemeye başladım.
Anneme üzülüyorum sadece ama .. elimdende birşey gelmiyor.
Ablam desen o da kendi halinde iş we sewglisiyle zaman geçiriyor.Ben daha yakınım babama.
Nasıl olcak blmiorum.ne düşünüyor ne olucak:S
neyapmak lazım.

yani şöleki,

ben babamın mesajlarını birkaç sene önce yakalamıştım.kadının numrası hep aynı.sanırm artk anneyle aralarında cnsellk bitmiş.
kadın işte seni özledm dün gce çok gzldi vs vs... bu tarzda mesjalar çekmiş.we haftada 1 falan ewe gelmiyor.annemde ses çıkarmıyor anladıım kadarıyla.zaten çok sessiz sakin duygusal bir kadın.bir okdarda saf.(iyi kalpli) sadece 2 kardeş yani biz için kendini parçalayan bi insan düşünün.öle yaşıyor.warı yoğu bixz oldk artık.
ama şöyle düşünüyorum babam o kadınla ilşkisi ne durumda.dost hayatımı ne.hiç araştırmadım çünkü babamı çok sewiorm bize düşkün ve birşeyler kesinlikle yaparım diye korktum.aertık o tarzda şeyleri düşünmemeye başladım.
Anneme üzülüyorum sadece ama .. elimdende birşey gelmiyor.
Ablam desen o da kendi halinde iş we sewglisiyle zaman geçiriyor.Ben daha yakınım babama.
Nasıl olcak blmiorum.ne düşünüyor ne olucak:S
neyapmak lazım.

Back