Babamın telefonu biraz kırıktı ve eskimişti baya, yeni telefon aldı kendine ben de telefonuna biraz bakayım dedim elime aldım ve hani mesaj düşer ya kilit ekrana şifreli olmasına rağmen görünür bir "Evde misin dışarıda mısın" yazılı mesaj vardı,kadın profili vardı ve ismi soner olarak kayıtlıydı.Biraz karışık anlatacağım ama ilk babama sordum saçmaladı baya filan annem bahçedeydi o sırada sonra gelince babamın yanında anneme böyle böyle bir şeyle var filan dedim bi süre böyle sürünce konuşma babam anneme mesajları gösterdi. Anneme mesajları gösterirken( ben istedim) bu mesajlar silinmis ve yerine ne güzel kahvede oyun oynayacaktık vs gibi mesajlar göstermişti.Soner babamın çevre mühendisi arkadaşı, karısı yok,sevgilisi var mı yok mu bilmiyorum ama selfi çekmiş bi kadın fotoğrafı vardı ppde ve mesajların silinmiş olması da ayrı bir muamma.( Çünkü benim gördüğümde evde misin dışarıda mısın yazıyordu ama annemin gördüğünde öyle yazmıyordu)Kadının saçları uzundu kahverengi,kumraldı sanırsam güneş gözlüğü vardı.İlk başta babama kim olduğunu sorduğumda dedim ki sonerin karısı mı, yok dedi değil kim o zaman diye zorladım yani olamaz mı ne bileyim ben fln yaptı sonra da çiçek böcek gibi bi şey işte hahah fln yaptı.Sonra da sevgilisi yaptı.Bence bunlar yeterli gibi geliyor şüphelenmem için.Arada yine bir şeyler oldu ama hatrımda değil pek.Ama sizce Soner ismiyle kaydedilmiş bir numaranın profil fotosu neden kadın fotoğrafı olsun? Ve neden babam o mesajları anneme gösterirken benim gördüğüm mesajda yazan cümle o mesajlarda yoktu? Annem yüksek ihtimal aldatılıyor ama annem babama inanıyor şu anda, keşke gizlice takip etseydim, şimdi bir şey varsa da daha da gizli yapacak.Bu arada babama bana da göster mesajları dedim göstermedi hatta sonra siz bana madem inanmıyorsunuz o zaman bütün mesajları silerim dedi ve sildi.Ve benim üstüme yürüdü,huzurumuzu niye kaçırıyorsun diye.Ve babam şaka yollu da olsa bir aile dostumuzun evinde bu kendi kendine süpüren süpürgeler var ya ondan vardı ve fiyatı ile alakalı konuşuldu orada babam da bunu alacağıma kuma alırım daha iyi filan yaptı ve şakaya vurdu ama ara ara böyle şeyler ima ediyor.Annemle babam 27 yıllık evliler bu arada babam 56 yaşında.