G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
Böyle şeyler düşünme sakın.
Allahtan hayırlısın iste. Valla ne yalan söyleyeyim eşimi çok sevmeme rağmen keşke biraz daha bekleseydim evlenmeseydim diyorum bazen. Biraz daha özgür olsaydım bekarlığın tadını biraz daha çıkarsaydım.Evlilik zor çünkü. Helede benim eşim gibi biraz ters bir insana denk gelirse evliliğin ilk günleri eziyet gibi. Çok şükür şimdi herşey yolunda.
O yüzden düşünme bu kadar. Zamanı gelince karşına sevdiğin ve seni seven biri muhakkak çıkacak. Allah hayırlısını çıkarır inşallah.
ben olsam annemi kiskanmak yerine onun adına mutlu olurdum. Ona yüzük gelmesi ile benim geleceğim hakkinda hiç bir bağlantı olmazdı. Ayrica annemin yüzündeki mutluluk benim için herşeyden önemli olurdu. Kendimi düşünmek yerine onun adına sevinirdim.
babam anneme evlilik yildonumunde yuzuk almis, yanlarina gittigimde bana gosterdi annem. Yuzuk evlilik teklifi yapilirken verilen tek tas yuzukler gibiydi. Sevinmem gerekirken benim icim ciz etti, kiskandim sanirim, iyi guzel diyebildim sadeceEllerim bombos benim
nazar etme nolur, çalış senin de olur şakkıdıbabam anneme evlilik yildonumunde yuzuk almis, yanlarina gittigimde bana gosterdi annem. Yuzuk evlilik teklifi yapilirken verilen tek tas yuzukler gibiydi. Sevinmem gerekirken benim icim ciz etti, kiskandim sanirim, iyi guzel diyebildim sadeceEllerim bombos benim
babam anneme evlilik yildonumunde yuzuk almis, yanlarina gittigimde bana gosterdi annem. Yuzuk evlilik teklifi yapilirken verilen tek tas yuzukler gibiydi. Sevinmem gerekirken benim icim ciz etti, kiskandim sanirim, iyi guzel diyebildim sadeceEllerim bombos benim