• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam aldatiyormu? annemin psikolojisi bozuk! lütfen yardim edin!

Farzedelim kocanızın bir bayana baktığını gördünüz nasıl bir önlem alırsınız merak ettim..Gerçekten merak ettim aydınlatırmısınız beni olurda bir gün başıma gelirse aklımda bulunsun ne yapmak gerek önlem olarak..

ben önlem alınırmı yazmışım?? öyle bişey yok
ben yapan adam yapar dedim kuruntularla kendini üzmenin bir anlamı yok yazdım mesajı bi daha okuyun lütfen

Farzedelim kocanızın bir bayana baktığını gördünüz nasıl bir önlem alırsınız merak ettim..Gerçekten merak ettim aydınlatırmısınız beni olurda bir gün başıma gelirse aklımda bulunsun ne yapmak gerek önlem olarak..

baktı diye kocama bişey demem göz bu.. ama gerçekten bişeyler hisseder yada görürsem o zaman konuşurum ..böyle varsayımlarla kendimi yemem yani..ayrıca adamlar aksama kadar dışarda kimden sakınacaksınki..içinde olmasın

gene aynı şeyden bahsediyorsunuz(yalnız yaşıyor evli olup kocasını aldatan yokmu)
şüphelenmiş olabilirler ortada kesin bir kanıt yok
koskoca insanlar bakışarak kalmaz
kocam ona baktı buna bakacak diye hayat geçmez
herkes önlem alabilseydi bu kadar kadın aldatılmazdı
adam yapacaksa gene yapar

ben adamda suç yok demedim ki. Kanıt da var demedim. Sadece haklı olabileceklerinden ve takip etmeleri gerektiğinden bahsettim. Ortalığı karıştırmadan. Babalarını suçlamadan. Ve bir sene olmuş bu sadece bakışarak geçmez bu bir yıl da demiştim.
Evet önlem nasıl olmalı ben de merak ettim.

ben önlem alınırmı yazmışım?? öyle bişey yok
ben yapan adam yapar dedim kuruntularla kendini üzmenin bir anlamı yok yazdım mesajı bi daha okuyun lütfen

Özür diliyorum yanlış okumuşum..Katılıyorum yapan adam yine yapar..Evli ya da dul bekar farketmez bir bayan bir erkeğin ya da bir ailenin ona baktığını hissetiğinde buna göre davranması gerekmez mi peki..Demek istediğimiz nokta bu işte tamam suçlu adam ise adam bakıyorsa bayan arkadaş neden kendine çeki düzen vermiyor..Bayanı yargıladığımız kısım burası..Erkek suçlu olabilir ya da aile kuruntu yapıp ilgisini bayana kaydırıp incelemeye almış olabilir o yüzden onlara bakıyor gibi gelebilir ama bu aile bakarken bu bayan izlendiğini hissetmiyormu eğer erkeğe bakmıyorsa sırf bu aile tarafından izlendiği için rahatsızlığını neden belli etmiyor..

ben adamda suç yok demedim ki. Kanıt da var demedim. Sadece haklı olabileceklerinden ve takip etmeleri gerektiğinden bahsettim. Ortalığı karıştırmadan. Babalarını suçlamadan. Ve bir sene olmuş bu sadece bakışarak geçmez bu bir yıl da demiştim.
Evet önlem nasıl olmalı ben de merak ettim.

burada hem fikiriz..:7:

allah allah ben önlem alınır demedim yazdığım aynen şu: önlem alınabilseydi.. bu kadar aldatılan kadın olmazdı (yanlışmı ima ettimki )
ben sadece kuruntuyla hayat geçmez diyorum eğer o insan kocansa güvenmen gerek yok güvenmiyorsanda orada bir sorun vardır zaten :50:

hadi deyelim kadın bakıyor babanızın hiç mi size özellikle annenize saygısı yok ta bakıyor ucuz bır mahalle karısına buda düşündürücü bir durum ... bence bıraz daha bekleyin karşı taraf kur yapmaya devam ederse bir kenera çekin konuşun ablanla yada abin varsa onunla git konuş ne yapacagı belli olmaz tek kadın sonuçta kendini savunmaya çalışabılır ...

Özür diliyorum yanlış okumuşum..Katılıyorum yapan adam yine yapar..Evli ya da dul bekar farketmez bir bayan bir erkeğin ya da bir ailenin ona baktığını hissetiğinde buna göre davranması gerekmez mi peki..Demek istediğimiz nokta bu işte tamam suçlu adam ise adam bakıyorsa bayan arkadaş neden kendine çeki düzen vermiyor..Bayanı yargıladığımız kısım burası..Erkek suçlu olabilir ya da aile kuruntu yapıp ilgisini bayana kaydırıp incelemeye almış olabilir o yüzden onlara bakıyor gibi gelebilir ama bu aile bakarken bu bayan izlendiğini hissetmiyormu eğer erkeğe bakmıyorsa sırf bu aile tarafından izlendiği için rahatsızlığını neden belli etmiyor..

rica ederim..:38: bayanın hareketlerini sadece yazan arkadasın anlattıklarından biliyoruz.. belki takıntı olmuş öyle hissediyordur ..yada gerçekten kadın öyle biri ne bilelim.. ama gene söylüyorum bu yaşta insanlar sadece bakışarak kalmaz konu bakışmaysa tek taraflıdır o ..
ha bide şu var belki kadın farketmedi yada önemsemedi.. oda olabilir.. inanın ben hissetmem çünkü çevremle hiç ilgili değilim..
ama bunun bir önlemi yok o bayanı bertaraf edersin adam başka birine bakar yeterki istesin bunu önlemenin bir yolu yokki.. adam böyle biriyse ya çekeceksin ya gideceksin..öteki türlü şüpheler insanın ömrünü yer bitirir..
:50:

hadi deyelim kadın bakıyor babanızın hiç mi size özellikle annenize saygısı yok ta bakıyor ucuz bır mahalle karısına buda düşündürücü bir durum ... bence bıraz daha bekleyin karşı taraf kur yapmaya devam ederse bir kenera çekin konuşun ablanla yada abin varsa onunla git konuş ne yapacagı belli olmaz tek kadın sonuçta kendini savunmaya çalışabılır ...

haydaaaa :27:bu nasıl bir yorum nerden bildiniz kadını ..
yok arkadas ben daha bişey demiyorum :26:

şunu bir kere kabul edelim
aldatan adam her şekilde her durumda aldatabilir

ama bu konuda şunu diyorum ;
ben olsam kocam ne olursa olsun beni boşayacağınıda bilsem
alır karşıma konuşurum,ne yapacak adam yiyecek hali yok ya
öyle bir kenare çekilipte takip edip bakıp kendimi üzmem
1 yıl diyordu yanlış okumadıysam
1 yıl boyunca hiç konuşulmazmı
sen napıyorsun adam diye sorulmazmı yaaa

yani.dediğim gibi bazı bayanlara göre onların erkek arkadaşı melek melek. tek suç mahalle karılarında :)

hep öyle oluyor ..benim kocisim yapmaz..kadın ayarttı..yarın adamlar valla karıcım gazozuma ilaç attı deseler inanacağız..:16:
aldatıldım ama boşanamam.. eee o zaman derdin ne kardeşim yum gözünü otur..
ben kadınım ben bile çözmedim bizi
:82:

tasınmaktan baska çare yok gıbı gozukuyo 1 yıla yakın surdugune gore ıkısı de vazgecmıcek bakmaktan sanırım ama 1 yıl bakıp nasıl konusmamıslar hıc hayret bence

ha bu arada babanızın yaptıgı da kadının yaptıgı da terbıyesızlık ıkı tarafta suclu

Bu konudaki en büyük ve azımsanmayacak sorun annenizin bunu bananıza belli etmesi..Belki ilk başta bu kadar aşikar değilken şimdi daha çok dikkatini çekiyordur..

Bu yaştaki adamların bu tür ilgilere eğilimleri olabiliyor..İlgilenildiğini, hala beğenildiğini hissetme egoları kabarabiliyor..Bunu annenizin sorun haline getirip babanızı uyandırması yanlış..

Bir şekilde kesinlikle bunu babanıza unutturmalı..Yani böyle bir düşünceyi asla ama asla açmamalı artık..

Arkadaşlar farkında mısınız ? ORTADA BİR ANNE VE BİR BABA VAR..

Bu buradaki diğer konulara benzemiyor..Kişisel değil anne ve baba yorumları yapıyoruz..Lütfen yorumlarımıza biraz daha özen gösterelim..Her ne olursa olsun konu sahibinin babasına hakaret etmemelisiniz..

Sadece sizden destek istemiş '' ne yapabilirim, nasıl vazgeçirebilir '' şeklinde..

Lütfen hakaret etmeyiniz..Konuyu erkek kadına da getirmenin luzumu yok ayrıca.

Valla benim komsum anlatmisti.Esi kendisini onlarca kez farkli kadinlarla aldatmis.EEEEE hatta karsi komsusuyla bile hani balkondan bakistiklari bir komsulariyla,yan komsulariyla vs.Kadincagiz fistik gibi.Ama haram aliskanlik yapmis adama.Kadincagiz ev hanimi ,ailesi yok,4 cocuk ne yapayim evine geliyor,cocuklarina babalik yapiyor.Karsidaki kadin tasindi gitti.Simdi ne yapiyor bilmiyorum.dedi.

Bizim de karşı apartmanda bi kadın var. Evli ve 2 tane boyu kadar oğlu olmasına rağmen mahallede asılmadığı adam kalmadı. Hatta çocukları evdeyken adamın tekini eve çağırmış. :37: Konuşmalarını duyan insanlar var.. Bu tip kadınlar kendilerini belli ediyorlar maalesef.. Balkonda ağzında bi sakız sağa sola laf atmalar, gecelikle çıkıp alt katlardan millete donunu izletmeler vs vs...

Back