• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam aldatiyormu? annemin psikolojisi bozuk! lütfen yardim edin!

canım elbette haklısın ama bu olayı konuşmadan da nasıl çözebilirler ki

Bence sakin hareket ederek sürekli davranışları takip ederek. İşin boyutu öğrenilecek.
Daha sonra karar verilecek herhalde. Bu arada anne rahatlatılacak.
Bir yıldır nasıl konuşulmadı bu olay anlayamadım. Bir yıl da bir adamla bir kadın bakışmaz ki diye düşünmeye başladım. Ortaokul çocukları olsalar bile eğer bakışıyorlarsa şimdiye kadar çoktan görüşürlerdi.

1)o kadar zenginseniz evinizi değiştirin.başka bi yerde alın.
2)evinizin perdesini çekin,balkona çıkmayın.
3)bakmazsanız görmezsiniz,bakmayın.babanıza baktırmayın!
4)kadının ne suçu var babanızı zaptedin,kadın belki de kendi halinde yaşıyordur.

Çocuktan bahsetmiyoruz bir bayandan bahsediyoruz..Hangi bayan bir erkeğin evine doğru baktığını farkedip inatla bakmaya devam eder evine doğru..Çocuklarımız bile balkona çıkıp birşeyler yediği zaman kızan bir toplumda bir bayanın çıkıp balkonda gönlünce yiyip içmesi ne kadar mantıklı..Dikkat çekmek istemeyen bayanın yapacağı şey balkonda yemek istiyorsa etraftan görünmeyecek şekilde balkonun demirine yada camına örtü çekip kendince yaşaması yiyip içmesi ne istiyorsa..Bakmazsanız görmezsiniz nasıl bir mantıktır kadın her gün kapı önünü temizlesin bunu yaparken de alanen evine baksın sende görme..Erkekleri zapetmek kolay da neden bunca bayan aldatılıyor acaba..Aldatılan bayana kocanı zaptetseydin diyen gördün mü sen..

Çocuktan bahsetmiyoruz bir bayandan bahsediyoruz..Hangi bayan bir erkeğin evine doğru baktığını farkedip inatla bakmaya devam eder evine doğru..Çocuklarımız bile balkona çıkıp birşeyler yediği zaman kızan bir toplumda bir bayanın çıkıp balkonda gönlünce yiyip içmesi ne kadar mantıklı..Dikkat çekmek istemeyen bayanın yapacağı şey balkonda yemek istiyorsa etraftan görünmeyecek şekilde balkonun demirine yada camına örtü çekip kendince yaşaması yiyip içmesi ne istiyorsa..Bakmazsanız görmezsiniz nasıl bir mantıktır kadın her gün kapı önünü temizlesin bunu yaparken de alanen evine baksın sende görme..Erkekleri zapetmek kolay da neden bunca bayan aldatılıyor acaba..Aldatılan bayana kocanı zaptetseydin diyen gördün mü sen..

Al işte yine kadına suçu attı. Kocası,sevgilisi aldatan bir çok bayan hep aynı bahaneye sığınıyor. kocamı ayarttı diye. ayar olmasaydı kardeşim. bize de kur yapan asılan çok erkek oluyor. sevgillilerimizi aldatıyor muyuz. ayar oluyo muyuz

evet kocasını zaptetsin.20 senelik evli,kendini salmışsa,kocasıda paralıysa,kendi kendine kocamda zengin,bu kadında yalnız acep kocama mı bakıyyooo,elimden alırsa ben naparım diye kurup psikiyatristlere gidiyooosaaa,evet kocasını zaptetsinn.kadını izleyip sinirini bozmasın,takıntı yapmasın.

Al işte yine kadına suçu attı. Kocası,sevgilisi aldatan bir çok bayan hep aynı bahaneye sığınıyor. kocamı ayarttı diye. ayar olmasaydı kardeşim. bize de kur yapan asılan çok erkek oluyor. sevgillilerimizi aldatıyor muyuz. ayar oluyo muyuz

Ben kadına suçu atmıyorum arkadaşım ortada bir suç varsa her iki tarafındır bu..Arkadaşın vermiş olduğu yanıta istinaden yazdım ben onları..Hep söylüyorum bir bayanın hisleriyle erkeklerinki bir olamaz.. Bir bayan sevmeden bir ilişki yaşamayı düşümezken bir erkek sadece cinsel dürtüleriyle bir bayanla ilişki yaşamayı isteyebiliyor.. Madem suçlu erkekse sizin söylediğinize göre bayanında buna göre hareket etmesi gerekirdi

evet kocasını zaptetsin.20 senelik evli,kendini salmışsa,kocasıda paralıysa,kendi kendine kocamda zengin,bu kadında yalnız acep kocama mı bakıyyooo,elimden alırsa ben naparım diye kurup psikiyatristlere gidiyooosaaa,evet kocasını zaptetsinn.kadını izleyip sinirini bozmasın,takıntı yapmasın.

Ne kadar acımasızsınız.

Kocamı ayarttı denmiyor. Babam böyle birşey yapıyor. Henüz emin değiliz ama huzurumuz bozuldu diyor arkadaş. neden bu kadar sert tepkiler gösteriyorsunz anlayamadım. Böyle birşey varsa ne yapalım diye akıl soruyor. Yıllarca boşanmış bir kadın olarak yaşarken hiçkimsenin evine bakmadım. Kimse bana en ufak birşey ima edemedi. İddia edemedi. Sebep vermedim. Yok mu böyle kadınlar. Ben çok duydum bunlardan. Aldatanlar kadınlarla aldatıyorlar çok marjinal bir tercihleri yoksa eşlerini. Hep evdeki mi suçlu oluyor. Psikiyatriste gitmesini de çok medeni ve akıllıca buluyorum doğrusu.

Aslında tesadüf olabilir.
Şimdi düşündüm de,biz komşularımızla pek ilgili değiliz.Yani kim ne zaman balkonu yıkar,kim kaçta gelir kaçta gider bilmeyiz.Balkondan-camdan bakma alışkanlığımız yoktur.Hava kararınca perdeleri mutlaka kapalı tutarız.Aşağı yukarı biliriz kim hangi apartmanda oturuyor ediyor ama hayatları hakkında fikrimiz yoktur.Diyeceğim,acaba siz de bu komşuyla fazla mı ilgilisiniz ? Belki annenizin sinirine dokununca ailece kafanıza fazla taktınız.Bir de yalnız yaşıyor diye potansiyel tehlike olarak görmüş olabilirsiniz.Anneniz psikiyatriste gidiyormuş,bu konudan ona sözetti mi,o ne demiş ?

Eğer tesadüf olmadığından eminseniz biraz inatlaşın.Mesela kadının özellikle kapı önünde oyalandığını düşündüğünüz zaman siz de camda durun,gözlerinizi dikip ona bakın.Veya babanızla gezmeden dönünce babanız oyalanıyorsa yalnız bırakmayın,onunla kalın.O arada sık sık kadının balkonuna bakın.Perdelerinizi kapalı tutun.Buna benzer caydırıcı önlemler geldi aklıma.Yoksa babanızla konuşmanızı doğru bulmuyorum.Çok belirgin bir durum olsaydı kadının kapısına gidilirdi ama bu durumda yakışık almaz.

Aslında tesadüf olabilir.
Şimdi düşündüm de,biz komşularımızla pek ilgili değiliz.Yani kim ne zaman balkonu yıkar,kim kaçta gelir kaçta gider bilmeyiz.Balkondan-camdan bakma alışkanlığımız yoktur.Hava kararınca perdeleri mutlaka kapalı tutarız.Aşağı yukarı biliriz kim hangi apartmanda oturuyor ediyor ama hayatları hakkında fikrimiz yoktur.Diyeceğim,acaba siz de bu komşuyla fazla mı ilgilisiniz ? Belki annenizin sinirine dokununca ailece kafanıza fazla taktınız.Bir de yalnız yaşıyor diye potansiyel tehlike olarak görmüş olabilirsiniz.Anneniz psikiyatriste gidiyormuş,bu konudan ona sözetti mi,o ne demiş ?

Eğer tesadüf olmadığından eminseniz biraz inatlaşın.Mesela kadının özellikle kapı önünde oyalandığını düşündüğünüz zaman siz de camda durun,gözlerinizi dikip ona bakın.Veya babanızla gezmeden dönünce babanız oyalanıyorsa yalnız bırakmayın,onunla kalın.O arada sık sık kadının balkonuna bakın.Perdelerinizi kapalı tutun.Buna benzer caydırıcı önlemler geldi aklıma.Yoksa babanızla konuşmanızı doğru bulmuyorum.Çok belirgin bir durum olsaydı kadının kapısına gidilirdi ama bu durumda yakışık almaz.
aynen durup gözetleyip kadının her davranışına mana bulmuşlar.

Bırakın allah aşkına her aldatılan kadın kendini salmış kocasının gözünden düşmüş mü oluyor..Burda kaç bayan arkadaşımız konu açıyor bakımlıyım kocamla evimle ilgiliyim ama aldatıldım diye..Onlarada o zaman kocanızı zapetseydiniz diyelim..Kaç bayan gördüm ben kocam gitti paçoz kadının biriyle aldattı beni diyen.. O zaman onlara oh olsun diyelim napsınlar kocasını zaptedememişler müsatahak ne yapsa koca..

babamın suçu yok kadın bakmasa babam bakmayacak demişsiniz
ne belli bakmayacağı
babanızla bu durumu açık açık konuşun bakarken gördüğünüzde
laf sokun babanıza yakışıyo mu sana hiç hoş değil falan diye
rahatsızlığınızı belirtin ne var bunda babanız bakmaya utanmıyosa
siz de uyarmaya utanmayın
kadın bekar ama babanız evli kadının kaybedeceği bişey olmaz
ama baanızın ailesi ve çocukları kaybedecekleri olur
babanız kadından daha masum değil yani...

balkonda yemek yemek suç,evini süpürmek suç,niye karşı komşunun kocası var,bu kadın yalnız.işte o kadar acımasızım...

Neden herkes aynı fikirde. Siz eşiniz farklı davrandığını hissetmez misiniz. Kadın hissetmiş. çocuklar hissetmiş. Ortada durup dururken hepsi mi bundan şüphelendi. Ve bu yalnız yaşayan kadın hiçbirşey yokken bunlar ona baktığından şüphelense önlemini almaz mı.
Ayrıca büyük konuşmamak da gerek. Ne olduğunu tam olarak bilmeden...

Bırakın allah aşkına her aldatılan kadın kendini salmış kocasının gözünden düşmüş mü oluyor..Burda kaç bayan arkadaşımız konu açıyor bakımlıyım kocamla evimle ilgiliyim ama aldatıldım diye..Onlarada o zaman kocanızı zapetseydiniz diyelim..Kaç bayan gördüm ben kocam gitti paçoz kadının biriyle aldattı beni diyen.. O zaman onlara oh olsun diyelim napsınlar kocasını zaptedememişler müsatahak ne yapsa koca..[/

arkadaşım başkasının evine bakıp balkonda yemek yiyo,kapısını süpürüyo,sosi yiyo,dondurma yaladı demek normal mi allasen?benimde bir çok komşum var.bakmam bile ne yapıyor.kadını takibe almışlar.kadın vinde yaşıyor.sen balkonuna çıkmıyor musun

balkonda yemek yemek suç,evini süpürmek suç,niye karşı komşunun kocası var,bu kadın yalnız.işte o kadar acımasızım...

Yazılanları yanlış yorumluyorsun bence biz bunlara suç demedik ama ortada dul bir bayan var ve arkadaşın söylediğine göre erkek arkadaşları olan bir bayan madem dioruz sizin söylediğiniz gibi raslantı bunlar konu sahibi arkadaşın takıntısı bunu göstersin diyoruz..Dul olduğu için değil bayan olduğu için dikkat etsin yemesine içmesine ki bizde arkadaşa diyelim sizin kuruntunuz..Arkadaş burda şöyle bir konu açmış olsaydı babam karşımızda oturan bayana bakıp duruyor işte onu görmek için kapıda oyalanıyor.O zaman arkadaşa sorardık bayan ne yapıyor peki baban bunları yaparken..Eğer arkadaşın söyleyeceği bir şey olmasaydı babasına bindirirdik yükü ama bayan bu durumdan memnun gibi arkadaşın anlattıklarını söylüyorum..

Bırakın allah aşkına her aldatılan kadın kendini salmış kocasının gözünden düşmüş mü oluyor..Burda kaç bayan arkadaşımız konu açıyor bakımlıyım kocamla evimle ilgiliyim ama aldatıldım diye..Onlarada o zaman kocanızı zapetseydiniz diyelim..Kaç bayan gördüm ben kocam gitti paçoz kadının biriyle aldattı beni diyen.. O zaman onlara oh olsun diyelim napsınlar kocasını zaptedememişler müsatahak ne yapsa koca..[/

arkadaşım başkasının evine bakıp balkonda yemek yiyo,kapısını süpürüyo,sosi yiyo,dondurma yaladı demek normal mi allasen?benimde bir çok komşum var.bakmam bile ne yapıyor.kadını takibe almışlar.kadın vinde yaşıyor.sen balkonuna çıkmıyor musun

Balkonuma çıkıyorum ama karşı apartmanımda bir erkeğin bana baktığını hissettiğimde rahatsız olduğumu belli ediyorum o ordayken çıkmıyorum ya da o çıkınca perdemi çekip içeri giriyorum kapı önü temizliği yapıyorsam onun olmadığı zamanı tercih ediyorum falan anlatabildim mi...

Neden herkes aynı fikirde. Siz eşiniz farklı davrandığını hissetmez misiniz. Kadın hissetmiş. çocuklar hissetmiş. Ortada durup dururken hepsi mi bundan şüphelendi. Ve bu yalnız yaşayan kadın hiçbirşey yokken bunlar ona baktığından şüphelense önlemini almaz mı.
Ayrıca büyük konuşmamak da gerek. Ne olduğunu tam olarak bilmeden...

gene aynı şeyden bahsediyorsunuz(yalnız yaşıyor evli olup kocasını aldatan yokmu)
şüphelenmiş olabilirler ortada kesin bir kanıt yok
koskoca insanlar bakışarak kalmaz
kocam ona baktı buna bakacak diye hayat geçmez
herkes önlem alabilseydi bu kadar kadın aldatılmazdı
adam yapacaksa gene yapar

gene aynı şeyden bahsediyorsunuz(yalnız yaşıyor evli olup kocasını aldatan yokmu)
şüphelenmiş olabilirler ortada kesin bir kanıt yok
koskoca insanlar bakışarak kalmaz
kocam ona baktı buna bakacak diye hayat geçmez
herkes önlem alabilseydi bu kadar kadın aldatılmazdı
adam yapacaksa gene yapar

Farzedelim kocanızın bir bayana baktığını gördünüz nasıl bir önlem alırsınız merak ettim..Gerçekten merak ettim aydınlatırmısınız beni olurda bir gün başıma gelirse aklımda bulunsun ne yapmak gerek önlem olarak..

Back