- Konu Sahibi zeynep_tuana
-
1)o kadar zenginseniz evinizi değiştirin.başka bi yerde alın.
2)evinizin perdesini çekin,balkona çıkmayın.
3)bakmazsanız görmezsiniz,bakmayın.babanıza baktırmayın!
4)kadının ne suçu var babanızı zaptedin,kadın belki de kendi halinde yaşıyordur.
Kavga çıkartılırsa baba ben bakıyordum demez ama bakıyorsa bile. Hatta bu evde gerginliğe sebep olmaz mı. Adama boğuyorsunuz beni deyip kapıyı vurup çekip gitme zemini hazırlamaz mı. Babayı haklı gördüğüm için değil. Genelde böyle yapıyor ya erkekler. O zaman gerçekten bu kadınla bakışıyorlarsa kadınının ekmeğine yağı sürmek olmaz mı bu durum.
Ben açıkcası kuruntu gibi gelmedi..O kadar komşu varken neden o bayan özellikle gözünüze batıyor değil mi..Herkes balkona çıkıyor herkes kapı önünü temizliyor ama sadece o göze batıyor..Tesadüfen olabilecek şeyler değil bunlar..Ben sizin yerinizde olsam bayanla arkadaş olurum annemi karıştırmam ama..
bu ülkede bekar yada dul bir kadın yalnız yaşayamayacak mı?kadın istediğini yapar size ne? yalnız diye eve mi hapsolsun. biz kadınlar olarak hemcinslerimizi korumalıyız. zaten kadınların mahalle baskısı ,erkektir yapar kadınsan suçtur düşüncesi ilk bizden çıkmıştır. böyle düşünmeyin lütfen. babanızın gözü dışardaysa mutlaka birini bulur.
kesinlikle kavgadan yana değilim
normal yaşantımda bile
eşime çok kızdığım bir durum bir şey olsa bile durup beklerim
uygun bir zaman ve uygun bir prtamda sakinde üzüldüğüm kırıldığım şeyi söylerim
asla bağıra çağıra bişeyleri çözmem ben
bence kadın eğerki kocasının bu davranışından rahatsız oluyorsa direk yüzyüze konuşmalı eşiyle
kibarca güzelce kırıldığını üzüldüğünü anlatabilir
bak ben eşimin bir iş arkadaşından rahatsız olmuştum bir dönem oldu
ama kafama o kadar taktımki her davranışları gözüme battı
sonra bir gün eşime seninle bişey konuşacam dedim
hiç dayanamam zaten hemen ağlarım
konuştum ben bu kadınla olan samimiyetine çok üzülüyorum kırılıyorum vs
eşim çok şaşırdı çünkü ona göre onların arasında sadece iş konuşmaları vardı yanlış bişey yoktu
ve yeminler etti ve özür diledi
senin düşündüğün gibi bişey yok ama mademki sen bu kadar kırıldın üzüldün görüşmem dedi
o kadını şirkette başka birine yönlendirdi ve görüşmediler
yani erkekler uygun zamanda uygun şekilde konuşulmasından daha çok memnun kalırlar
(hepsi için geçerli değil tabiki)
bağıra çağıra kavgayla yaklaşılmasından yana değilimdir asla
Kavga edin demediğinizi anlayabildim. Ne kadar şansılısınız ki sizi seven ve daha da önemlisi anlayabilen bir eşe sahipsiniz. Ama erkeklerin çoğunluğu hem yaparlar hem de yaptıklarını kabul etmezler. Eğer yakalandıklarını hissederlerse suçlarını bastırmak için çirkinleşirler. Aynısını yaşamıştım ben de. Mesajı okuduğum halde bağırıp çağırıp yıkıp döküp beni suçlamıştı. Ve burda birsürü örnek var. Sizin eşiniz sadece sizin rahatsızlığınız ile ilgili duyarlı davranıp, olması gereken yapan bir beyefendi. Ama eğer doğruysa bunlar birbirlerine bakıyorlar. Bunu farketmemek hiç de güç değil. Babaya bu sjöylendiğinde bağırıp çağırması ve kavga çıkarmasu kuvvetle muhtemel onu anlatmak istedim. Kavga çıkartın diye siz değil hiçbir aklı bayında insan demez zaten. Ama kişiyi nasıl bilirsiniz.. kendim gibi misali sizin eşiniz gibi değil maalesef. Eğer adam gerçekten bakıyorsa ve hatalıysa suçunu bastırmak isteyecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?