BABAM akciger KANSERI ona nasil yardimci olurum ?

TUBA250

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2018
21
3
6
38
Maalesef gittikce zayiflayan ve halsiz olan babam gecen hafta MEDIPOL den TESIS olarak akciger kanseri, KOAH ve Bronchitis hastaligina yakalandigini ögrendi.

KIZLAR : burda ayni hastaligi yasayan ve yenen akrabaniz vs varmi aranizda ?

Lokasyon olarak avrupadayim. Ve cocugum icin 1 ay daha burda kalmam gerekiyor.

Onun icin ne alsam iyi gelir ? Yani biktisel olarak ne onu güclendirir ?

Her türlü yoruma acigim. Lütfen bana yardim edin

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

Ben yaşamadım ama diyebileceğim tek şey moral olarak hep destek verin, etrafındaki insanlarda huzur ve mutluluğu görsün.

Yemeklerine zerdecal yada zencefilmiydi hatırlamıyorum ondan katın keçi boynuzu kaynatıp suyunu içirin inşallah geç değildir allah şifa versin inşallah

sevgi ama bence oldugundan asırı daha fazla degil her zamanki sıcak sevginiz... ona kendini acıma hissi vermeden

Zor günler bekliyor sizi , bu hastalığın sömüreni çok olacak , bitkiler , mucize karışımlar , alternatif tıp teknikleri tavsiye edecekler , uygulasaymıydım diye kafanızı karıştırmayın . Alanında uzman bir Onkolog araştırıp ilk olarak hastalığın aşamasını doğru tespit ettirip tedavi planlamasını yaptırın , bitkisel olarak hiç birşey onu güçlendirmez ,

Dedem 3. evre akciğer kanseriydi. 10 yıl kadar önce 10 ay ömür biçmişti doktorlar, kurtulması imkansıza yakın demişlerdi. Çok şükür atlattı. Önce kemoterapiyle kanserli alanı küçülttüler sonra ameliyatla kalan kısmı aldılar. Rabbim babanıza ve diğer tüm hastalara şifa versin.

En önemlisi moral. Gerçekten moral motivasyonla kanseri yenen insanlar gördüm. Allah şifa verir inşallah. Bol bol dua edin birde.

Dayim 40 gun önce vefat etti. 3 yıl savaştı bu hastalıkla maalesef akcigerinden bağırsaklarına sonra kemiklere sıçramıştı.

İnan benim bekarken yaşadığımız bina da 18 yıllık komşumuz önce meme kanseri oldu sonra karaciğerine geçti 4 yıl önce de beynine sıçradı. O teyzemiz 11 yıldır kanser tedavisi görüyor alınan memesinin bulunduğu kolu maalesef ödem tuttuğu için davul gibi oldu. Yinede kendi işini yapıyor yemeğini temizliğini.

Her konuda örnek var. İnşaAllah Rabbim babanıza ve bütün hastalara çok çok acil şifalar versin. Bu hastalıkta en önemli unsur kesinlikle moral babanızın morali en üst seviyede olmalı ki bu illet ile savaşacak gücü olsun. Size de dirayet versin..

8 ay önce babamı kaybettim bu hastalıktan. Biz iyi örnek değiliz malesef. 6 ay içinde teşhis kondu tedaviye başlandı, ameliyat oldu, iyileşemedi, kaybettik.

Hiç bir şey işe yaramaz, sadece iyi bir hastane ve iyi bir hekim bulun. Hangi şehirde olursa olsun düzeninizi değiştirip oraya götürün. Tıbbi tedavi dışında hiç bir şey işe yaramaz.

Malesef bizde 10 ay once ayni illetten babami kaybettik.
Evresi onemli iyi bir tedavi onemli bitkisel ilaclar hrkeste ayni etkiyi gostermeyebilir dr unuz ne diyorsa ona sadik kalin allah sifa versin

8 ay önce babamı kaybettim bu hastalıktan. Biz iyi örnek değiliz malesef. 6 ay içinde teşhis kondu tedaviye başlandı, ameliyat oldu, iyileşemedi, kaybettik.

Hiç bir şey işe yaramaz, sadece iyi bir hastane ve iyi bir hekim bulun. Hangi şehirde olursa olsun düzeninizi değiştirip oraya götürün. Tıbbi tedavi dışında hiç bir şey işe yaramaz.
basin sagolsun. Allah rahmet eylesin

Abla cok saol. Emimisin. Siz bitkisel cözüm denedinizmi ?

Maalesef gittikce zayiflayan ve halsiz olan babam gecen hafta MEDIPOL den TESIS olarak akciger kanseri, KOAH ve Bronchitis hastaligina yakalandigini ögrendi.

KIZLAR : burda ayni hastaligi yasayan ve yenen akrabaniz vs varmi aranizda ?

Lokasyon olarak avrupadayim. Ve cocugum icin 1 ay daha burda kalmam gerekiyor.

Onun icin ne alsam iyi gelir ? Yani biktisel olarak ne onu güclendirir ?

https://urun.n11.com/kuru-yemis/natulife-kuruyemis-papaya-kurusu-1000-gr-P220245199

Her türlü yoruma acigim. Lütfen bana yardim edin
Iyi bakilmasinin disinda moral moral moral cok onemli.youtubede neslican tay diye bi genc kiz var onun videolarini izlemenzi tavsiye ederim muhakkak bakin 3 kez kanseri yenen bi kiz

Malesef bizde 10 ay once ayni illetten babami kaybettik.
Evresi onemli iyi bir tedavi onemli bitkisel ilaclar hrkeste ayni etkiyi gostermeyebilir dr unuz ne diyorsa ona sadik kalin allah sifa versin

allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun

Benim babama da 4. Evre tanisi kondu ameliyat oldu kemoterapi gordu su an temiz cok sukur. Annem evde kefir, kelle paca, zerdecal gibi urunler yedirdi. Doktora da sirmakta fayda var. Tabi sekeri ve kullaniyorsa sigarayi mutlaka ama mutlaka kesmeli. Ameliyattan sonra nefes egzersizlerini yuruyuslerini aksatmasin. Kemoterapiyi hafif gecirmesi icin en onemli sey moral. Zihninde rahat olursa morali yuksek olursa cok daha iyi gecirir o sureci. En onemli sey moral destegi. Siz de moralinizi bozmayin. En acilinden sifalar diliyorum babaniza sevgiler.

basin sagolsun. Allah rahmet eylesin

Abla cok saol. Emimisin. Siz bitkisel cözüm denedinizmi ?

Denedik çok şey, işe yaramadı. Çok hızlı ilerleyen bir türdü babamdaki.

Ekleyeyim, doktorunun onaylamadığı hiç bir şey kullanmadık. İlaç formunda şeyler değil, besin destekleri, ballar pekmezler falan verdik genelde.

Kullanılan ilaçlarla tepkimeye girebilecek şeyler kullanırsınız aman diyeyim, doktora danışmadan bir şey vermeyin.

Bu tip hastalıklarda moral çok önemli. Morali yüksek tutması konusunda yardımcı olun. Bitkisel destekler bazen ilaçların etkinliğini düşürebiliyormuş o yüzden doktora danışmandan kullanmayın. Allah şifa versin inşallah.

Çok geçmiş olsun. Doktorunuza danışmadan bitkisel şeyler vermeyin, tedaviye pasivize edebilirsiniz farkında olmadan. Doktor yan tedbirleri illaki paylaşacaktır sizinle.

Babanızın yanında kimsenin ona ölecekmiş muamelesi yapmasına izin vermeyin. Klişe gibi gelecek ama moral önemli. Etrafında ona baktıkça ağlayan insan barındırmayın. Psikolojik olarak ölmeden öldürüyor akraba çevre denen illet.
2.Bir sürü alternatif tıp vs ıvır zıvırlar duyacaksınız.
Normal tedavisi yapılırken onlardan uzak durmalı.
3. Beslenme ve spor önemli.
Babama 3 ay yaşamaz demişlerlerdi 1 sene yaşadı. Allah şifa versin.

Benim amcamda var akciger kanseri. Kemiklerine sicradiginda ogrendik biz, bic bucuk sene oluyor nerdesyse. En iyi hastanede tedavi goruyor. Kemoterapi gormedi, ilac tedavisi kullaniyor. Agrilari cogaldiginda radioterapi yapiyorlar.
Yengem seker yedirmiyor, cok bitkiler denedik. Ise yariyor mu bilmiyoruz... bizim tek yaptigimiz moral vermek. Her hafta ailecek bulusup oyunlar oynuyoruz falan ...

Benim amcamda var akciger kanseri. Kemiklerine sicradiginda ogrendik biz, bic bucuk sene oluyor nerdesyse. En iyi hastanede tedavi goruyor. Kemoterapi gormedi, ilac tedavisi kullaniyor. Agrilari cogaldiginda radioterapi yapiyorlar.
Yengem seker yedirmiyor, cok bitkiler denedik. Ise yariyor mu bilmiyoruz... bizim tek yaptigimiz moral vermek. Her hafta ailecek bulusup oyunlar oynuyoruz falan ...
hangi evrede ve nerede tedavi görüyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X