babalar günü yaklaşıyo neler alcaksınız babalarınıza

zeynebada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
6.205
20
156
İstanbul
merhaba kızlar malum babalar günü yaklaşıyo kızımın ilk babalar günü hediye almak istiyorum kızım adına eşime ama ne alabiliriz sizler neler alcaksınız fikir paylaşımı yapalım dedimzemuszemus

Tişörte çocuğunun resmini baskı yaptırabilirsin..Güzel olur..:)

kızlar çok düşündüm ne alırsam alayım kocamın zaten var gömlek ayakkabı cüzdan vs... fiyat da uçuk olmamalı neticede hediye bu...
ben parmak boyası aldım oğluşumun ayak izini çıkartacağım şık bir kağıda sonra da aynı kağıda oğlumun ağzından bir mektup yazacağım imza yerine de oğlum parmak basacak:)
ayrıca internette dolaşırken bir site buldum ordan bir kitap sipariş verdim isme özel çocuk kitabı kahraman tabii ki oğlum ama babasının da adı geçiyor:) bugün gelcek elime:) bir nevi babaya hediye oldu aslında:) hem de çok uygun fiyatı. ayrıca
bir de bilg. da slayt hazırlıycam oğlumla kocamın fotolarından:)
şimdilik bu kadar
ayrıca pazar günü için özel bir mönü hazırlarım pasta yaparım kocamın sevdiği yemekleri yaparım olur biter.
bence çok apra harcamadan daha manevi anlamı olan hediyeler daha kalıcı oluyor:)
ama herkesin fikri ve bütçesi farklı tabii

ilk doğum gününden kızımın resmini tşörte bastırmıştım eşim çok beğnmişti butun gün onunla gezdi herksin çok hoşuna gitmişti bide onun adından notlar yazmıştım evin değişik yerlerini çok hoş olmuştu

bu doğumgünümde eşimle kızımın 2 yaşına kadar bütün resimlerini slayt yaptım bana bir masal anlat baba şarkısı eşliğinde bide eşime gömlek aldım manşetinde ve cebinde isim soysim baş harfleri var uzun zamandır istiyodu yine küçük notlar hazırlarım boyle geçer sanırım

çok güzel fikirler bende tşört düşündüm gömlek giymio spor giyinio kol düğmesi hiç düşünemiom çünkü bide slayt yapcam menü olcak evet kızımla babasının resmi olanpasta yaptırırım bide yeterli sanırım çünkü o bana çamaşır makinesi almıştı oda aneler gününe denk geldi bilerek almadı yani hehe

biz babamı küçük yaşta kaybettiğimiz içi hep abime hediye alırım babalar gününde, geçen pazar babalar günü sanıp abime hediyesini verdim:)abim dedi haftaya babalar günü bozuntuya vermedim tabi ilk kutlayan ben olayım dedim:)ama gün boyu halime güldüm durdum:)

tşkler saol canım bu pazar diye biliyodum her seene aynı muhabbet geçen sene her pazar babalar günü kutladım resmen belli bi tarihi yok :)

her sene haziran ayının 3. pazar gününe gelen tarihte kutlanıyor. bu sene 3. pazar 20si oluyor a.s

bizde haziranın ilk günü diye vermiştik geçen sene kaydirigubbakcemile3
ama akıllandık bu sene biliyoruz tarihi.yha anneye yine hediye bulunuyoda mutfak için falan bişiy alınıyo bişiy bulunamazsada baba çok zor yha bilmiyorumkismile

ben babama emporio armani parfumu aldim bugun birde biz uc kizkardesiz bana bir masal anlat baba sarkisini bir cd ye koydum ve bizim ucumuzun resimlerini cok guzel oldu kesin duygulancak canim babam:)

Back