Babalar günü için nasıl bir hediye aldınız?

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
42
İstanbul
Kızlar ben daha hediye almadım karar veremedim...sizler ne yaptınız fikirlerimizi yazalımmı...yada alanlar resimleri koysunlar fikir olur...
Ben gümüş koyye yada tarih yazan yüzükler var onlardan düşünüyorum...kızıma tişört aldım lcw 'den (canım babam seni çok seviyorum )yazıyor...derin'e onu giydireceğim...sizde alın lcw de var..
Başka ne yapabilirim...

Üzerine çişimi yaptığımda bana kızmıyorsun…
Ben gülünce sen daha çok gülüyorsun…
ıleride 44 numara olacak ayaklarımı şapır şupur öpüyorsun…
Benim için çalışıyor, benim için kazanıyor ve benim için harcıyorsun J…
Azıcık öksürsem anneme dönüp “hasta mı acaba bizim oğlan?” diye soruyorsun…
Boş vakitlerinde “Bebeğinizin ılk Yılında Sizi Neler Bekler” adlı kalınca kitabı okuyorsun…
Benim oyuncaklarımı benden çok seviyorsun…
Televizyon seyredemiyor, müzik dinleyemiyor, gezemiyor, spor yapamıyor, 3’lü kanepede uyuklayamıyor ama yine de şikayet etmiyorsun…
Kısacası tüm emeğini ve enerjini benim için harcıyorsun…

BU YÜZDEN SENı ÇOK SEVıYORUM BABA

TıŞÖRTÜN ARKA YÜZÜ...

cnm sen fazlasıyla yapmışsın bize yapılcek bişey kalmamışki :roflol:
Ellerine, kollarına, fikirlerine sağlık canım çok güzel olmuş herşey...!

nestle güzel olmuş ama abartmışsın be yaaawww çok ayrıntıya girmişsin yahuu,,,

ben de hazırlatıyorum daha farklı bişey ama süper olacak,,, bugün vereceğğim siparişi...

epey tuzlu olacak benim için ama olsun o da bana doğum hediyesini tuzluca almış::)))

güzel bişey olsun da...

seneye vereceğim hediyem bile fikir olarak hazır ayolll::))

valla herkes beğendi bir sen beğenmedin..olsun koca benim-baba da oğlumun..biz sevdik kendi fikrimizi....ayrıca şeytanda melek de ayrıntıda gizlidir....kartı fotoğrafçılarda yaptırabilirsin...

yaaawww nestleciimm beğenmedim değil kiii:uhm:,, çooooooookkkkkkk beğendim süper olmuşşşalkisalkisalkis

kırılma beeee, sadece çok ayrıntıya girmişsin dedim yaniii:kedi:

ben 1 tane hediye düşünüyorum da ondan yaniii yanlış anlama tatlım yaaaŞeniz

bir dee ben yeni farketttim öyle yazdığını, şeytan da melekte ayrınıtı da gizlidir demişsin,,, bu dediğini açar mısın ne demek istedin? bu konuyla ne lakası var dediğinin , eğer düşündüğüm şeyse kii inşallah deildirr, benim de söyleyeceğim kısacaık bir iki şey olacak...

Son düzenleme:

ne düşündüğünü bilmiyorum hayatım..ama ünlü bir sözdür kendisi...ayrıntılarda saklıdır herşeyin özü ve güzelliği ya da kötülüğü/çirkinliği anlamında..sen demişsin ya çok ayrıntıya girmişsin diye o bağlamda..konuyla ilgisi bu noktada...ama sen diyeceğin varsa de gene...benim için sorun olmaz...

tamam nestle şimdi çıkmam gerek, gerekirse yarın özeline yazarım burayı tartışma yerine çevirmek hoş değil, kırdıysam özür dilerim tekrar

tamam nestle şimdi çıkmam gerek, gerekirse yarın özeline yazarım burayı tartışma yerine çevirmek hoş değil, kırdıysam özür dilerim tekrar

ben kimseyle tartışmam aybükecim..ayrıca burayı da birşeye çevirdiğimiz yok rahat ol..sen birşey sormuşsun ben de cevabını yazdım olay bu..yoksa çocuk değiliz ki benim ki senden daha güzel/daha iyi tartışmasına girelim..tarz meselesi..ben birşeyi severim sen sevmezsin..doğal yani..böyle şeylerden tartışmam asla...eminim senin süprizinde eşini çok mutlu edecektir..güzel bir babalar günü geçirmenizi diliyorum şimdiden..

dilekçim bizim bu taraflarda t-shirt basan biyer var mı biliyo musun. yoksa biz gömlek alıcaz babamıza biraz sıradan ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…