Babalar Gnn kutlu olsun Babam...

isolde

sadece kızım....
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
11.815
11
206
Diğer
keske kalsaydın baba

kelımelerı ve cümlelerı ben kurabılırdım senın yanında;
sımdı kelımelerım yok baba
cümlelerın sonuna nokta koyamıyorum kelımesız kaldım baba cümlelerımse hep devrık cümle oluyor
artık kendı kendıme oturup;kendı kendıme konusuyorum
keske yanımda olsaydın baba
yıne otururduk senınle; yıne kebab yellerdık
keske kalsaydın baba;hersey ne kadar güzel olurdu
sen;sen ezdırmezdın benı;sen cıgnetmezdın benı;senı cok özledım baba; hanı bılıyormusun bazen masumca gözyaslarım akar
benı bılırsın aglamayı severım
ama bu seferkı cok farklı baba
hanı aglarken;gözlerın dolu dolu olur ya;sonra yumruklarını sıkarsın baba; hıcbırsey bellı etmemek ıcın
sana sözler verdım;onları tutuyorum baba;merak etme sen
ama keske gıtmeseydın;yanımda kalsaydın
yanı bı güc olsaydı;bır huzur olsaydı
bılıyormusun baba;sen yokken sadece yanımda bır kazagın olsaydı; kazagına sarılsaydım
güc alsaydım; ınsanlar ezerken bedenımı;beynımı ve hücrelerımı
bende sıkılmadan o kazagı gıyınıp ayakta durasabılseydım baba; ve baba ınsanlar üstüme gelırken gülebılseydım onlara
ama sana sözüm var ıste
herkese gülecegım; artık aglamak yok; hüzünlenmek yok
hersey degısecek ıste
dün senın sevdıgın bır türkü caldı radyoda baba
ben gözyaslarımı tutamadım;aglamaklıydım
yanımda ınsanlar vardı;onların yanında aglamadan durabılmeyı ögrendım baba
keske sen yanımda olsaydın;yıne gezdırseydın benı;yada ben senı; sonra gıtseydık bıryerlere
hanı dolasmayı severdın aslında
magazanın ıcerısınde sana daır bırsey bulsaydık
ben,yakısır yakısır al baba deseydım
sen gıyseydın;sonra cıkarıp bıraksaydın begenmeyıp;ve ben onu alsaydım baba
kokun sındı dıye onu kokulasaydım baba
hergün her dakıka
bılıyormusun sen gıttıgınden berrı,ben benlıkten cıktım
sen gıttıgınden berrı bana ıhanet ettıler baba;ıhanet ettıler
bu senede yoksun babam yanımda bu senede yoksun
geleceğim ziyaretine sakın seni yalnız bırakıcamı düşünme
seni çok seviorum babacığım
babalar günün kutlu olsun ..
Topragın altında kaybolmuş o güzel ellerinden,gözlerinde,yanaklarından öperim babacığım......

daha 45 yaşındaydın baba
kimilerinin ev kimilerinin araba sahibi oldugu yaşta..sen bırakıp gittin beni..
erken kimsesiz kaldık..
küçük kardeşimi hatırlıosun dimi...
sen uçup gittiğinde o hiç birşeyin farkında olmamacasına saklambaç oynuyordu arkadaşlarıyla...
sen çok güçlü bi adamdın be babam..
çok güçlü..
hep özenirdim senin bu gücüne..
ama kalbine giren sancıya karşı gücünü gösteremedinn..
onada karşı gelirdin ama gafil avladı seni ölüm babamm
daha çok şe yapacaktık senle..
ben mezun olucaktım kepimi havaya attığımda gözgöze gelicektikk..
sonra ehliyetimi alıcaktım seninde vardı ama ben sürecektim arabayı..
arabayıda aldıkmı senle annemi dooru köye götürücekti..
saraylarda yaşatamıcaktım belki seni ama saraylar kadar büyüüüükk bi yürek vericektim sana..
sen gidince ben bunların hepsinden vazgeçtimm.
senin içinde olmadıgın mutluluğu napım ben...
seni okadar çok özledimkii...
tam 6 yıl oldu ama 6 saat önce olmuş gibi....
seni çok özledim anla artık be babaaaa...

Canim benim kiyamam sana. Inan icim burkuldu gozlerim doldu okurken. senağlamasenağlamasenağlama

baba.... babacım unuttum bu kelimeyi söylemeyi artık ....
kime baba diycem kime......2.5 sene oldu bizi bırakalı....58 yaşındaydın
senin yaşındakiler sahilde yürüyüş yapıyoduuuuuuuuuuuuuu
sen ama sen 2 sene yatakta yattın..bir bardak suya muhtaç.........
şimdi sen yoksun ben nasıl kutlarım bu günü babacım seni çok özledim.......baba şarkısı dinleyemiyorummmm.........babam diyemiyorum.............
yavrun seni çok özledi babam...........
mekanın cennet olsun......rabbim günahlarını bağışlasın........

çok zorrr hani yaşım 30-40 diil daha henüz 22 yaşındayım bi kızın ne olursa olsun babasına en muhtaç oldugu dönem..ama okadar zorlanıorumki sensim ya..çok aciz hissediorum kendimi hep...bak yarın babalar günü ve ben onun mezarına gidicem..biliodur dimi gittiğimi onu hala nekadar çok sevdiğimi biliodur dimi...

bilmezmi güzelim her cuma gidiyorum ben......sanada tavsiyem cuma günleri sela ile ezan arası git....emin olki seni görüyo..hangi evladının geldiğini biliyo.....seni duyuyo ama cevap veremiyo......ah ahhhhhhhhhhh.......

çok kötü oldum:çok üzgünüm:senağlama..babamsız yine bir babalar gününü geçirmek zoruma gidiyo.senağlama..yarın bende babacıgımın mezarına gidip mezar taşını okşayacagım ve babalar gününü kutlayacagım.canım babam çok özledim seni...ALLAH hepimize sabırlar versin...geride kalan sevdiklerimize uzun ömürler diliyorum..:Saruboceq:

cnm yaa allah sabır versinn hangi yaşta olursa olsun insan babasına her zaman muhtaçtır allah sana geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin cnm senağlama

amiiinnnn....aslında hep gitmek istiorum babamın mezarına ama çalıştıgım için olmuo...biliorum babam geldiğimi farkedicekk..kızım gelmiş dicekk.....ama ben 6sene önce utana utana o babalar günün kutlu olsun babacıgım lafını topargına dicemmm..istemezdi hediye falan..şimdi sdc çicek götürücem o güsel mezarına....

Canim benimmmm, tabiki zor Allahim bol sabir bol guc versin canim benim inan kiyamam sana.
Tabiki biliyordur, duani da hic eksik etme canim. :teselli:

tatlıcıkım bu topikten yeni haberim oldu :çok üzgünüm:
yazdıklarını okuyamadım senağlama
allah sabır versin size off ya kötü oldum :gitme:

Canim, seni cok iyi anliyorum. Ben babami kaybettigimde 15 yasindaydim, tam 11 sene oldu bu sene.. Ama babamin olum haberini aldigim an hic aklimdan cikmadi, sanki dun gibi hatirliyorum. 26 yasindayim ama babam gitti kendime guvenimde gitti. Bosuna demiyorlarmis baba evin diregidir diye.. Benim en cok zoruma gidende suan yurtdisinda yasadigimdan dolayi her istedigim anda mezarina gidememem. Bu beni kahrediyor !!! Mezarina gidip onunla konusup, onu nekadar ozledigimi anlatmak, topragini opmek... Buna bile hasretim ! Senede 1 kere Turkiyeye geldigimde gidebiliyorum mezarina okadar... Her babalar gunu daha huzunleniyorum, herkesten kacip uzak kalmak istiyorum, sadece babamin mezarinin basinda olmayi istiyorum. Dugunumde salonda hep gozlerim aradi acaba dedim acaba Allah'im bir mucize olurmu?? Onu ilk kaybettigimde sokakta yururken herkesi ona benzetirdim..
Ruyamda gormeye bile raziyim Babacigim, seni cok ozledim !

Son düzenleme:
canım benim aynı şeyleri yaşıoruzz..rabbim sabrını versin...

:teselli: Canim, Allah hepimize sabir versin insallah... Zaman alismayi ogretir diyorlar ama alisamadim :1no2: esim bana cok kiziyor daha alisamadin kabullenmiyorsun diye, olmuyor ki Babamin yerini hickimse hicbirsey dolduramaz. O benim hayatta ornek aldigimdi. Nasil kabullenebilirim ben Babama daha doyamamistim, ona okadar ihtiyacim varki, Babam demeyi okadar ozledimki anlatamam :gitme:
Allah'im butun gecmislerimizin mekanini cennet etsin insallah...

amiin gülümm aminnnn.... evet evliyiz ama hala çocuguz dimi..babasının yaramaz kızı(
bende çok hüzünleniorum çoğu zaman...
rabbim bana bi evlat nasip ederse annesinin babsına dede diyemicegi için çok üzülüorum aslında...

beni fena ağlattın...
bende aynı acıyı yaşadım, hemde babam kollarımda son nefesini verdi...
ewt kız çocuğu babasına öyle ihtiyaç duyuyor ki, o boşluğu kimse dolduramıyor...ben 7 yıldır hala 'baba' diyemedim, o kelimeyi söylemem gerektiğinde boğazımda düğümlenip kalıyor...
mezara gitmekte çok zor...babam,bitanem toprağın altında yatacak adammıydı o bu acıya dayanmak çok zor...
Allah bana bir daha ailemden birinin acısını yaşatmasın diye dua ediyorum şimdi

benim babacığımda 45 indeydi...
hastaydı, her geçen gün daha kötüye gidiyordu ama o hala iyileşip çalışıcam kızıma araba alıcam derdi senin baban gibi...
onu hep hastanedeki halleriyle hatırlıyorum.
ben çalıştım o arabayı aldım ara sıra gidip babama gösteriyorum şimdi...belki görüp mutlu oluyordur...
ama ben onsuz çooooook mutsuzum.

canım benim...
benimde inan bana senden farklıı bi yanım yok..
yaşadıgımız olaylar birbirne çok benzediği için acılarımızda aynı..
ama napıcas başka..
bak hayat kaldıgı yerden devam edio...
kimseye aldırmadan...

Allah geride kalanlara sabır versin...
Babalık hakkı unutulmaz...
Allah toprağını bol etsin inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…