çok zorrr hani yaşım 30-40 diil daha henüz 22 yaşındayım bi kızın ne olursa olsun babasına en muhtaç oldugu dönem..ama okadar zorlanıorumki sensim ya..çok aciz hissediorum kendimi hep...bak yarın babalar günü ve ben onun mezarına gidicem..biliodur dimi gittiğimi onu hala nekadar çok sevdiğimi biliodur dimi...
çok zorrr hani yaşım 30-40 diil daha henüz 22 yaşındayım bi kızın ne olursa olsun babasına en muhtaç oldugu dönem..ama okadar zorlanıorumki sensim ya..çok aciz hissediorum kendimi hep...bak yarın babalar günü ve ben onun mezarına gidicem..biliodur dimi gittiğimi onu hala nekadar çok sevdiğimi biliodur dimi...
canım benim aynı şeyleri yaşıoruzz..rabbim sabrını versin...
daha 45 yaşındaydın baba
kimilerinin ev kimilerinin araba sahibi oldugu yaşta..sen bırakıp gittin beni..
erken kimsesiz kaldık..
küçük kardeşimi hatırlıosun dimi...
sen uçup gittiğinde o hiç birşeyin farkında olmamacasına saklambaç oynuyordu arkadaşlarıyla...
sen çok güçlü bi adamdın be babam..
çok güçlü..
hep özenirdim senin bu gücüne..
ama kalbine giren sancıya karşı gücünü gösteremedinn..
onada karşı gelirdin ama gafil avladı seni ölüm babamm
daha çok şe yapacaktık senle..
ben mezun olucaktım kepimi havaya attığımda gözgöze gelicektikk..
sonra ehliyetimi alıcaktım seninde vardı ama ben sürecektim arabayı..
arabayıda aldıkmı senle annemi dooru köye götürücekti..
saraylarda yaşatamıcaktım belki seni ama saraylar kadar büyüüüükk bi yürek vericektim sana..
sen gidince ben bunların hepsinden vazgeçtimm.
senin içinde olmadıgın mutluluğu napım ben...
seni okadar çok özledimkii...
tam 6 yıl oldu ama 6 saat önce olmuş gibi....
seni çok özledim anla artık be babaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?