• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babacım keşke bi kere hissetseydim varlığını :..(

papatya2727

prensesim ben :)
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
111
3
46
Gaziantep
ben 5 aylıkken babam vefat etmiş çevremde baba kelimesi söylendiğinde nasılda içim burkulur bi kere de ben baba diyebilsedim diye hiç bişeyin olmasaydıda sadece gölgen olsaydı var olsaydın keşke o gölgen bile bana yeterdi ona bile razıydım bi kere babacığımm deseydim çokmuydu bana...
babam vefat ettikten sonra sebebsiz yere dedemle aramız açıktı açık da değil sebepsiz bi sooğukluk vardı aramızda amcalarımla oturup sohbet etmişliğim bile yoktu onlar bizden biz onlardan uzak bi şekilde yaşadık büyüdüm 24 yıl geçti aradan tam bi hafta önce dedem vefat etti(babamın babası) ilk defa bi amcam varmış nasıl da sarıldım ona o da bana baba kokusuyla ağladığım pamuk dedem benim onu öle süt gibi nur içinde gördüm o an içim burkuldu yıkıldım işte babamın vefatı o an anladım dedem benden her ne kadar uzak olsada o koca çınar yıkıldığında işte o an asıl benim babam o zaman öldü keşke yaşasaydın benden uzak olsan da keşke beni dövseydin de var olsaydın bi kere sana içten babacığım deseydim ....

bir an yazıyı kendim yazdım sandım.bende 24 yaşındayım babam 6 yaşındayken öldü..dedemler vardı küs değildik ama geip gitmezdik seninde dediğin gibi soğukluk vardı..birde amcamlar vardı onlarıda cenazede görmüştüm amcam olduğun bile farkında değildim..çok iyi anlıorum babasızlık nasıl bişeydir :(:(:( ama şükür ki annem var benim...

bende yirmidört yaşındayımm tatlım aynen iyiki annem var inan ki dedem vefat edince babam vefat etmiş onu toprağın altına koymuş kadar oldum ben o anları görmemiştim dedemle o anları yaşadım dedim ya keşke babamı bi kere görseydim sıcaklığını hissetsedim de babacığımmm desedim ona

Allah sabır versin,Rabbim öteki cihanda kavuşanlardan eylesin sizleri..

yalnız ben bi yerde takılı kaldım hiçbir sebep oğlunun kardeşinin dul eşini,ve yetimlerine sırt dönmeye sebep olamaz..ölen koca kadına ve çocuklarına hanlar hamamlarda bırakmış olsa babasız bir evin direği yoktur,bir duvarı yıkık gibidir,manevi olarak destek onlar için çokmu gelmiş.. çok yazık etmişler büyük günah işlemişler o dede ve amca dedikleriniz..yetimin sadece başını bile okşadığın zaman o kadar büyük bi ecri mükafatı varki mevla katında..kimse babasız kalmak istemez elbette ama sizlerin yeri çok farklı mevla katında..çünkü imtahanınız büyük olmuş..Allah yar ve yardımcınız olsun ve olacaktır..

ha bide benim bir babam var ama varlığıyla yokluğu belli değil ne maddi ne manevi,beni bi kere içten öptünü bilmem..hep onun veremediğini başkalarında arar oldum,ne kendi huzur buldu nede evimize huzur verdi..böyle olmasındansa hiç olmasa dicem ama demiyorum çünkü yinede babadır Allah başımızdan eksik etmesin..

olupda böyle olması daha çok koyuyor biliyormusunuz..yinede bişi olsa ilk benim içim cız eder..yapcak bişey yok insan seçemiyor işte..

ha bide benim bir babam var ama varlığıyla yokluğu belli değil ne maddi ne manevi,beni bi kere içten öptünü bilmem..hep onun veremediğini başkalarında arar oldum,ne kendi huzur buldu nede evimize huzur verdi..böyle olmasındansa hiç olmasa dicem ama demiyorum çünkü yinede babadır Allah başımızdan eksik etmesin..

olupda böyle olması daha çok koyuyor biliyormusunuz..yinede bişi olsa ilk benim içim cız eder..yapcak bişey yok insan seçemiyor işte..

tabiki sen de haklısın tatlım ama inanki tabi bu benim düşüncem olsadı da dünyanın en kötü insanı olsadı yeter ki var olsadı :(

Allah sabır versin,Rabbim öteki cihanda kavuşanlardan eylesin sizleri..

yalnız ben bi yerde takılı kaldım hiçbir sebep oğlunun kardeşinin dul eşini,ve yetimlerine sırt dönmeye sebep olamaz..ölen koca kadına ve çocuklarına hanlar hamamlarda bırakmış olsa babasız bir evin direği yoktur,bir duvarı yıkık gibidir,manevi olarak destek onlar için çokmu gelmiş.. çok yazık etmişler büyük günah işlemişler o dede ve amca dedikleriniz..yetimin sadece başını bile okşadığın zaman o kadar büyük bi ecri mükafatı varki mevla katında..kimse babasız kalmak istemez elbette ama sizlerin yeri çok farklı mevla katında..çünkü imtahanınız büyük olmuş..Allah yar ve yardımcınız olsun ve olacaktır..

aminnn canım Allah razı olsun canımıniçi işte hiç bir sebep yok ki ortada inanmayacaksın belki ama benim dedem üstelikte alim hoca biri hoca bilmiyorsa bunu düşün artık gerisini :( :( :(

allah rahmet eylesin mekanlaı cennet olsun szilere sabır güç versin elbetteki hayat devam ediyo ama bazılarımız yokluğu biliyor bazılarımız varlık içinde yok olması için elinden geleni yapıyor alahım hepimize keşke demeden hayırlısıyla iyi mutlu huzurlu yaşamamızı nasip etsin

Keşke bunları dedenizin sağlığında düşünseymişsiniz çok üzüldüm. Öyle olsaydı belki bir yaranız kapanırdı.

Yazdıklarını okudum da, bazı insanlar gerçekten kader ortağı olabiliyormuş.. babanın vefat etmesinden tut deden ve amcanlara kadar aynısını bende yaşadım.. hayat işte.. ne yazılıyorsa onu yaşıyorsun.. ordur kaderin biçtiği rolleri oynamak.. ama elimizden birşey de gelmez.. bazen bazı şeylerin eksikliği mutlak suretle yaşanır :59: keşkeler olur.. sen dimdik ayakta kalmaya bak.. zamanında diyemediklerini mezar başına gidip diyebilirsin.. ben babama mektuplar yazarım mesela.. sende öyle yap.. demek istediğin ne varsa mektup yaz.. inan iyi geliyor.. içinde kalmasından iyidir okuyacakmış gibi bişeyleri yazmak..

Keşke bunları dedenizin sağlığında düşünseymişsiniz çok üzüldüm. Öyle olsaydı belki bir yaranız kapanırdı.

:( canım ben beş aylıkken dede ne anlayabilirim ki onlar sahip çıkmadılar ellerinin tersi ile itip attılar bi köşeye dedim ya dedem alim biriydi o bilmiyorsa bunu başkaları nasıl davranır acaba ama inan ki yaşamayan bilmiyor gerçekten ama şu kadarını diim çok ağır bir yük :( .....
dedemin yok olması sadece babamın olmadığını yokluğunu hissettirdi

Yazdıklarını okudum da, bazı insanlar gerçekten kader ortağı olabiliyormuş.. babanın vefat etmesinden tut deden ve amcanlara kadar aynısını bende yaşadım.. hayat işte.. ne yazılıyorsa onu yaşıyorsun.. ordur kaderin biçtiği rolleri oynamak.. ama elimizden birşey de gelmez.. bazen bazı şeylerin eksikliği mutlak suretle yaşanır :59: keşkeler olur.. sen dimdik ayakta kalmaya bak.. zamanında diyemediklerini mezar başına gidip diyebilirsin.. ben babama mektuplar yazarım mesela.. sende öyle yap.. demek istediğin ne varsa mektup yaz.. inan iyi geliyor.. içinde kalmasından iyidir okuyacakmış gibi bişeyleri yazmak..

oyy canım bende aynı mektuplar yazıyorum zaten bi öle içim boşalıyor Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun Allah sabrımızı artırsın ...

Son düzenleme:
bu yazıyı yazarken içimden geçen sadece babamın var olması ne dedemin vefatı ne amcalarımın uzak olması hiç biri umrumda değil keşke babam olsadı dünyanın en kötü adamı olsadı içkisiyle kumarıyla yeter ki olsaydı bi kere görsedim bile razıyım :43:

bu yazıyı yazarken içimden geçen sadece babamın var olması ne dedemin vefatı ne amcalarımın uzak olması hiç biri umrumda değil keşke babam olsadı dünyanın en kötü adamı olsadı içkisiyle kumarıyla yeter ki olsaydı bi kere görsedim bile razıyım :43:

Öyle değil işte canım..Varken yok olması daha bi kötü..

Daha bugün abime yolladığım mail de; ''keşke babam biz küçükken ölseydi de içimde ona karşı bir sevgi olsaydı'' yazdım..

Nötr'üm babama karşı..Hatta şuan yan odada, kanser hastası ve ağrısı var ama içimde en ufak bir merhamet yok..

Bilmiyorum ona birşey olsa üzülür müyüm..Hep bu soruyu soruyorum kendime..

Kendimi sorguluyorum neden böyleyim, bende mi bir sorun var diye..

Bu halim şaşırtıyor beni..Ne olursa olsun sevgi duymam gerek ama duyamıyorum, merhamet edemiyorum..Bir soğukluk var içimde..

Öyle değil işte canım..Varken yok olması daha bi kötü..

Daha bugün abime yolladığım mail de; ''keşke babam biz küçükken ölseydi de içimde ona karşı bir sevgi olsaydı'' yazdım..

Nötr'üm babama karşı..Hatta şuan yan odada, kanser hastası ve ağrısı var ama içimde en ufak bir merhamet yok..

Bilmiyorum ona birşey olsa üzülür müyüm..Hep bu soruyu soruyorum kendime..

Kendimi sorguluyorum neden böyleyim, bende mi bir sorun var diye..

Bu halim şaşırtıyor beni..Ne olursa olsun sevgi duymam gerek ama duyamıyorum, merhamet edemiyorum..Bir soğukluk var içimde..

herkesinki farklı bir hayat Allah yar ve yardımcın olsun canımıniçi ben yokluğunu çekiyorum sen varlığını

canım benimm.. bende babamla pek iyi anlaşamam ama bu yazıları okudukça anlıyorumki halime yatıp kalkıp şükretmem gerekiyor.. gercektende yaşadıkların çok güç ... allah kimseye yaşatmasın, yardımcın olsun .. ama merak etme allah sana sabrını verecek.

Back