Babaannemin bize yaşattıkları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi nasılsınız psikolojiniz nasıl acaba? Bir nesil özellikle bizim neslimiz büyüklerin cahillikleriyle harcanmış resmen.
Böyle sizin konumuzun Altına da kendi dertlerimi açtım ama kusura bakma senin anlattıklarını okurken adeta kendi ailemi gördüm ve kendimi tutamadım ben de

Bu arada epilepsi tedavim tam 8 yıl sürdü ve ben 8 yıl boyunca ilaç kullandım o küçücük yaşımda girmediğim makine kalmadı kafama bağlamadıkları kablo kalmadı Ve bir gün artık dedim ki ben iyiyim Bu ilaçlar Sadece beni sersemleştiriyor ve ilacı bıraktım Doktor kontrollerime Gitmeye devam ettim düzenli olarak EEG çekildi ve ilaç kullanmamamda bir sakınca olmadığını söylediler

Son düzenleme:
Eve git agzina ... yap gel .hatta birazda hirolaa yapis yakasina kimsenin yaptigi yanina kalmamali .

Yemin ederim yaşadığınız her şey film gibi gözümün önünden geçti. Yani ne denir bilmiyorum annenizi tebrik ederim, belki aramızda çok fazla yaş yoktur ellerinden öpmek için. Bundan sonra hep mutlu olun inşallah.

Çok geçmiş olsun.

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm allah yardımcınız olsun şu an son durum ne en son babanneniz kaynananızı aramış sanırım

Küfür etmiycem küfür etmiycem. Babannen nasil ölmedi ya bunca yıldır. Kvne soyle hemen engellesin sen de engelle bananneni yanina git agzina et rezil et o kadini

Hayat herzaman herkese gülmüyor, yaşanması gerekiyormus diyorum bazen belkide bu yasadiklarimiz daha güçlü yapti bizi :) inşallah

Hayat herzaman herkese gülmüyor, yaşanması gerekiyormus diyorum bazen belkide bu yasadiklarimiz daha güçlü yapti bizi :) inşallah
Herkesin bir travması var çocukluğundan kalma. Benim de ilk okul 2. sınıfta babaannem bize geldi hasta diye, zaten 3 kardeşiz ben ortancayım, hasta ziyaretine gelen giden, babaannemin bakımı, annem bizi en çok da beni ihmal etti çünkü ben sessiz sakin sorunsuz bir çocuğum. Neredeyse sınıfta kalıyormuşum. Babam da işten sonra kahveye gidiyor, anneme de yazık tek başına 3 çocukla, eski şartlarda 90’lı yıllar.

Allah sıralı ölüm verse de geberse gitse iğrenç insan
Babaniz da ayrı iğrenç.
Ben olsam kaynanama 'rica edeceğim onu engelleyin, düzgün bir insan değil. İletişimde kalmanızı istemem' derdim. Deli kadını da bayramda bile aramazdim

Cennet gerçekten annelerin ayakları altında. Benim babannemde çok seytan daha neler neler var yaptigi da uzun kacar artik buraya. Yalandan hasta numaralari yapip doktor doktor gezdirmesi. Köyden burayi arayıp babaniz beni dovuyor diye bütün çocuklarını köye toplaması. Dedem öldü cenazeyi gomduk eve geldik babannem amaan ne uzulucem iyi oldu kurtuldum dedi millet degilana kadar timsah gözyaşlarıyla oturuyordu. Ahh ahh

Ne çekiyorsa kadınlar çekiyor. Benim babaannem sizinki kadar cadı değildi ama 60 lı yaşlarında köyden geldiler bizimle yaşamaya, suyu bile biz götürüyorduk önlerine, aslında büyüklerle yaşaması güzel çocuklar için babaanneler dedeler ama onların bize bakması gereken yaşlarımızda biz onlara bakıyorduk. Benim babaannemde kansızlık vardı annem ciğer, dalak falan yapıyordu. Acıktın mı diye sorunca annemi azarlıyordu. Babamın geleceği saatte bir gün önüne sehpa koymuş su ile ekmek yiyor. O da ajitasyon yapmaya çalıştı ama babam annemin nasıl biri olduğunu biliyordu asla inanmadı. Zamanında evlat ayrımcılığı yapmış. Annem asla yemek sakınan biri değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…