Babaannem artık üvey babaannem

gitmeyin siz de neden kendinizi zorla sevdirmeye çalışıyosunuz. çekin kendinizi anlasınlar hatalaroını

amaaan canınızı bu cahil, kötü kalpli insanlar için sıkmaya değer mi hiç?
anneciğinizi de götürmeyin oraya, elalemin derdini mi çekecek. Allah ona şifa versin, huzur bulduğu, değer gördüğü yerlere götürün onu.
valla benim öz babaannem ben ve kardeşime gıcıktı hep, bi güldüğünü görmedik. öz halam direkt der diğerlerini severim, sizi sevmem diye. "neden?" diye sorunca da "ananızı sevmiyorum" der. bööyle boş insanlara ne yapsanız nafile. malınızı da yedirmeyin, alın hakkınızı, kapılarına da gitmeyin. saygı maygı yok bu insanlara.

Hanımlar güzel cevaplarınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim.
Babamın doğduğu büyüdüğü topraklar olunca uğramak istemesi normal, zaten 22 yıldır 3 kere gidebildik. Bundan sonra da yerimiz belli olmadan gitmeyiz.
Birçoğunuzda benzer sorunlar varmış üzüldüm. Ölüm yaşa başa bakmıyor ama onların bir bu kadar daha ömrü olmadığı belliyken hala mal/para peşinde koşuşturmalarına anlam veremiyorum.
Gece nasıl dolduysam bi hışımla yazmışım içimden geçenleri, aslında böyle can sıkıcı aile mevzularını paylaşmak istemezdim. Ama iyi ki yazmışım, dualarınız için tekrar teşekkürler.

Bazen insan içindekilerini atıp hafiflemek ister iyi ki yazmış bi nebzede olsa rahatlatmıştır aman sizden önemlikim var salla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…