Benim babamda despot bir babaydi.
Cok süper bir babaydi ama cokda kati bir babaydi, bende bir gün birbirimize sarildigimizi hatirlamam, cok ender zoraki yanagini uzatmistir bende elini ve yanagini öpmüsümdür bayramlarda seyranlarda.
Bunu anneme sordugumda baban sevgisini gösteremiyor diyordu.
Cok kati kurallari olan, parasi oldugu halde benim calisip kendi ehliyet parami dondurma satarak kazanmam, daha bir sürü seyler.... o zamanlar ona cok kiziyordum ve babami anlamiyordum.
Ne zamanki vefat etti ve bu dünyadan gitti, iste kafama o zaman dank etmisti....Ne olursa olsun benim babam belki beni sevmedi, belki bana bes kurus para vermedi ama bana dogru yolu cok güzel göstermisti.
kendi cabamla okudum, kendi cabamla kafama taktigim herseyi basardim ama suna cok eminimki eger babam beni simartsaydi ve bana para yedirerek okutsaydi bende bir mok olmazdi.
Herkes gencken yasayip yiyip icip erkeklerle gezerken ben dondurma satarak, temizlik isleri yaparak part time calisarak gelecegime yatirim yaptim. Sonra okulumu ödedim kendi paramla babama ve aileme hic yük olmadim. 16 yasimdan beri calistim her sene daha özgüvenim oluyordu her sene daha hayati taniyordum.
Simdi hayal edemedigim en güzel hayati yasiyorum.
Ve her sabah uyandigimda Allahima sükür ediyorum ve babama dua ediyorum, o sadece bana degil tüm ailenin hayatini kurtaran adamdir.
Onun icin illaki kati olan kötü degildir....
Bazen kati olan asil sana gelecegin icin iyilik yapan insandir...
Belki kendi hayatimdan anlatarak sana bir degisik bakis acisi vermis oldum, basarilar, sevgiler...