Baba

Bir kısımdan sonra okumadım çünkü bu acının öyle bir boşluk ki. 15 yaşında babasını kaybedip büyümek zorunda kalan bir küçük kız çocuğuydum. İnsan babasını kaybedince büyüyor bu acı bana en öok büyümek zorunda kalmışımı öğretti ağır geldi heöen büyümek mesela gece ses olurdu evde babam olsa bakardı annemle ben kalkıp baktık yanda korkup saklandık ben babamı kaybettikten sonra yaşadığım birçok şeyde hep babam olsa dedim hep olsa geçmiyor ya 13 yıl oldu yaşıyorsun ama olsun olsa hep diyorsun işte

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için daha önce de görmüştüm , babanızı kaybetmenizle ilgili konunuzu O zaman yazamamıştım kendimi çok kötü hissettiğim için .. duygularınızı Çok iyi anlıyorum ve acınızı hissediyorum .

Cok zor çok. Ben de annemi babamı erkek kardeşimi kaybedeli 20 yıl ve kizkardesimi kaybedeli 8 ay oldu. Sadece birgün onlarla bulusacagim hayaliyle yaşıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Size söyleyecek çok şeyim var ama , ne teselli eder bilemiyorum . Acınız çok büyük Sadece çok sabırlar diliyorum .

Sizinde başınız sağolsun rabbim mekanını cennet etsin. Çok zor gerçekten ben gene 21 yaşındayım siz 15 yaşındaymışsınız , annenizr hayırlı ömğrler versin allah

Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun. Konunuzu baltalamak istemem ama size birşey sormak istiyorum çok samimiyetle. Eğer babanız annenizi aldatsaydı size yalanlar söylemiş olsaydı da yine aynı acıyı özlemi duyar mıydınız? Ne alaka diyeceksiniz şimdi.
Benim babam annemi aldattı ve hala da aldatıyor. Annem de bunu biliyor ama bizim bilmediğimzi sanıyor annem. Babam bir daha olmayacak diye yeminler etti ama gözümüzün içine baka baka devam ediyor adım gibi eminim. Bazen ondan tiksiniyorum ama bazen de yaptığı herşeyi unutuyorum. Babalık konusunda iyidir hakkını yiyemem her zaman maddi manevi arkamızdadır ama bazen diyorum ki Allahım şu adamın yediği haltlar ayyuka çıkmadan daha fazla rezilleşmeden al canını. Bazen ölse hiç üzülmem gibi hissediyorum ama bazen de acaba bu düşüncelerim için pişman olur muyum diyorum.

Allah rahmet eylesin Eminim çok zordur ben düşünemiyorum bile

Canım başın sağolsun kendine iyi bak yıpratma bu kadar herşey gelip geçici biz de öyle. Bu yaşa kadar babanla ufak bir anın bile varsa ona tutun mutlu ol. Makamı cennet olsun

Tabi bu duruma üzülürdüm ama babamı yoksayamazdım. Tabiki bizimde yaşadığımız şeyler var, ama babam bşze olan babalık görevini her zaman tam yaptı. Sana babalık yapıyorsa gerisini pekde irdeleme onun hatası, sen bişey öğretemezsin. Ölürse üzülmem diyede düşünme üzülürsün, bunu tüm samimiyetimle diyorum. Tüm düzeniniz bozulur, annen ne kadar güçlü olursa olsun babanın eksikliğini çok hissedersin

Bana babalık yaptı evliyim hala da yapıyor ki canını düşünmeden verir bizim için ona eminim ama annemin de tırnağı olamaz o da ayrı. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inş.

Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Ben babama bu kadar yakın değilim ama dedem benim herşeyimdi siz babam diye yazmışsınız ben dedem olarak kendime okudum kendimi buldum. Allah size sabırlar versin. Çok zor bi durum. Beni dedem ve babaannem büyüttü. 2009 da kaybettim dedemi ölmeden 3 yıl önce felç geçirdi 3 yıl boyunca konuşamadı kendinde olmadı ama bakışları yetiyordu bize güç veriyordu sanki o gitti bir yanım da gitti onunla öyle çok özlüyorum ki. Şimdi düşünüyorum da babama da bu duyguları hissedecek miyim sevgisini bile hissedemezken

Gözlerim dolu dolu okudum. Allah sana sabırların en güzelini versin be kardeşim

Bana babalık yaptı evliyim hala da yapıyor ki canını düşünmeden verir bizim için ona eminim ama annemin de tırnağı olamaz o da ayrı. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inş.
Tabiki ama annenin yeri ayrı babanın yeri ayrı. Baba sırtına dağdır, ana kalbine merhamettir. O yüzden umarım babanıza karşı olan kalbiniz deki kötü düşünceler hisler yumuşar

Allah rahmet eylesin. Cennetinde kavuşmayı nasip etsin inşallah. Benim de canım babamı kaybedeli 1 yıl oldu. Hala bir şey olunca babama sorayım, babama anlatayım falan diye geçiriyorum içimden. Kaybettiğimi hatırlayınca da kalbimin sızısı, boğazımdaki düğüm ve gözümdeki yaşlarla kalakalıyorum. Çok çok çok özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…