Baba

Kikoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
889
777
53
26
Vefat edeli bugün 13 ay oldu kabullenemiyorum aylardır kabullenmiş gibi yaptım ama olmuyor. Bugün o kadar derin bir özlem varki içimde bana kızmasını bile özledim. Bazen arıyorum numarası kapalı oldugunu bildiğim halde. Yaşayamadım acımı hâlâ yaşayamıyorum. Şuan farklı şehirdeyim o kadar özledim ki babamı burdan seslensem yaşa duyacak sesimi. Eşyalarında kokusu var hâlâ ama ben koklamaya kıyamıyorum. Bir kere gülüşünü duya bilsem o kadar mutlu olacagım ki. Sımsıkı sarılmak istiyorum mezarına gittigimde ona. Baba arkanda dağ derler ya gerçekten öyle. Herşeyin güzelini iyisini rabbim bilir ama hastanedeyken babam, çok dedim rabbim ölmesin sadece nefes alsada yeter herşeyi yaparım, hayatımı hiçe sayıp sadece babama bakarım diye, olmadı nefesi bu kadarmış, bu dünyada. Ağlamak istiyorum onuda yapamıyorum ben. O kadar ihtiyaç duyuyorum ki, bana sarılmasına, beni öpmesine, yanında uzanmaya. Ölüm çok garip. Rabbim sabrını veriyor evet ama genede çok özlüyor insan içten içe bir hasret duyuyor. Annem var ablam var abim var benim için herşey yaparlar, herzaman arkamdalar, ama eksik olan bir kişi var babam. Hergün annemle ablamla abimle konuşuyorum ama diyemiyorum, ben babamı özledim, beni en iyi anlayacak olanlar onlar biliyorum, acı onlarında acısı, beni üzgün gördüklerinde daha çok üzelecekler diye hiç birşey belli etmiyorum. Yazmak istediğim ama yazamadığım tarifsiz bir acı, özledim. Bazen yazıyorum buraya rahatlıyorum gene içimi dökmek istemedim

Başınız sağ olsun. Seni çok iyi anlıyorum. Bende babamı kaybedeli 3 ay oldu. İçimde tarifsiz bir boşluk var. Evliyim çocuğum var. Ama o boşluk apayrı. Sürekli gözlerim doluyor. Rüyalarıma giriyor. 3-4 ay içinde kötü bir hastalık aldı götürdü. Alışmak zorundayız biliyorum. Dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor. Allah mekanlarını cennet eylesin inşallah

Allah rahmet eylesin Sabırlar diliyorum

Sizinde başınız sag olsun rabbim size evladlarınıza sağlıklı uzun ömğr versin. Evet dolmuyor o boştuk ne yaparsan ne kadar mutlu olursan ol hep orda kalıyor

Başınız sağ olsun. Rabbim sabrınıza sabır katsın.

Yanlis yoldasin kuzum duygusal dusunursen icinden cikamazsin

Babam öldüğünde hersey o kadar hizli oldu ki anlayamadim tam, birkac gün sonra birden artik olmadiğıni net birsekilde anladim öyle bir aci hissettim ki nefesim kesildi eger o devam etseydi ben ölürdüm, neyseki gecti

Mantikli dusun herkes ölümlü bu dunya da sende kalici degilsin buna odaklan yoksa yasayamazsin ,ona bol dua et

Basın sağolsun canim benim.Anliyorum acını,içinin yangının.Ben 2 sene boyunca babama mesaj attim olunamayacağını bildiğim halde.Numarasini çevirdim kapalı olduğu halde.Ruyalarimda babama gitme diye agladim hep ölmedim dedi bana.5 sene oldu hala dün gibi acısı geçmeyecek ama alışacaksın.Onun icin dua oku hâyir yap,cumaları selam yolla ben hep böyle yaparım.Rabbim cennette kavuştursun bizleri

Bu olay biraz da bizim algımızda bitiyor. Tabii ki kolay değil, tabii ki kabullenmeniz zaman alacak. Ama inançlı bir insansanız ölümü yokluk olarak algılamayın. Babanız yok olmadı. Asla göremeyeceksiniz, bitti gitti diye bir durum yok. Ölen sadece beden.
Daha ötesi hepimiz aynı durakta bekleyen yolcularız. Kimisinin otobüsü diğerinden önce kalkıyor sadece. Sevdiklerimizle yine bulaşacağız. Geçici bir ayrılık bu.

Kaç yaşındasınız? Sizce zaman geç mi akıyor mesela? Zannımızdan çok daha çabuk olacak vuslat günü. Sürekli hüzün ile kendimizi dibe çekmek yerine, hala fırsat varken babanızın hayrına da bişeyler yapabilirsiniz mesela. Ayrıca konuşun, dua edin. Ruhu yok olmadı, siz yok saymazsanız varlığını hissedeceğinize hiç şüphem yok.

Orası öyle bazen böyle çok özlüyorum uzaktayım ailemden de onunda etkisi var. Sizinde başınız sağ olsun

Cumaları selam yollamak hiç aklıma gelmemişti çok güzel birşey Allah size de sabır versiz başınız sağ olsun

Tavsiyeniz için teşekkür ederim insan zaten ölene üzülmüyor sarılamayacak olmak yada görmeyecek olmasına üzülüyor. Tabi geçiçi dünya hepimiz ölümlüyüz. Ama kaç yaşında olursan ol anneye babaya ihtiyaç duyuyor insan. Ben 21 yaşındayım zaman çok hızlı geçiyor ama insanda farklı bir eksiklik oluyor

Cumaları selam yollamak hiç aklıma gelmemişti çok güzel birşey Allah size de sabır versiz başınız sağ olsun
Babamla hep cuma günü mezarlığa giderdik. Onlara hayirli cumalar der selâmlardı.Benim de aklimda kaldı her cuma ona selam yollarim.Sagol cnm Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…