• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba şiddeti

Adam yıllarca şiddet uygulamış anneniz kaç kez şikayetçi oldu? Üç yanede çocuk yapmış. Babanız nasıl da şikayetçi oluyor evladımdir, çok içtim diye yaptım demiyor kendi başına gelince şikayetçi oluyor ve siz geri çekiyorsunuz, neden? Buna devam etsin diye mi?

Alın annenizi onu bırakın kendi başına ne hali varsa görsün.
4 çocuk maalesef kendi başlattı herşeyi ama o Kendini haklı görüyor

Bosanma surecini destekleyin bence olabildigince sakin yoneterek gercekten bosanmalarini saglarsaniz cok iyi olur. Sonrada uzaklastirma karari falan alirsiniz. Belliki haksizken hakli gibi birde kapris yapan birisi babaniz. Isler tekrar siddet asamasina gelmeden evden uzaklasirsa ne iyi olur.

Arkadaşlar bir derdim var gecen pazar kötü bir olay yaşadık babam alkolük o gece içmiş gelmiş evdede içti birde misafir kız kardeşim eşi vardı ben yatıyordum kardeşim de hastaydı ansızın geldi ve bana vurdu .evli kız kardeşime tam vuracakken kardeşim tepki verdi erkek kardeşim bbaama saldırdi sürekli annme siddet vardı çocukluktan beri şahit oldum.erkek kardeşim öldürecekti nerdeyse zor aldık elinden gitmiş şikayet etmiş kardeşimi darp raporu almış v.s gece 9 dan 12 ye kadar jandarma komutanlığındaydik jandarma babamı haksız gördü alkol fazlaydı ceza yemiş jandarma şikayetçi ol dedi ve oldum ama bugün geri almak için konuştum bir kaç gün sonra adliyeden Alicam ama babam öğrenmiş nasıl öğrendi bilmiyorum ayrı odada yiyor içiyor konuşmuyoruz hiç bir şekilde çok tedirgin ve huzursuzum .
Evlenip gidecem diye düşünüp şikayeti geri çekersen yanlış yaparsın. Anneni geçtim hadi o razıdır belki olanlara ama ya erkek kardeşin ona da yazık değil mi

Hep kadınlar erkekleri yüceltiyor. Madem böyle biri 4 çocuk neden?? Hem de çalışıyormuş muhtaç değil ayrılmamış. Gene ayrılmaz. Baban karşılık alınca sinirlenmiş. Siz evden gidersiniz onların rutini devam eder. Baban döver annen susar. Yapacak bir şey yok. Bizim ülkemizde kadınlar böyle. Boşverin hayatınıza odaklanın. İnşallah yuvanızda mutlu olursunuz

Hep kadınlar erkekleri yüceltiyor. Madem böyle biri 4 çocuk neden?? Hem de çalışıyormuş muhtaç değil ayrılmamış. Gene ayrılmaz. Baban karşılık alınca sinirlenmiş. Siz evden gidersiniz onların rutini devam eder. Baban döver annen susar. Yapacak bir şey yok. Bizim ülkemizde kadınlar böyle. Boşverin hayatınıza odaklanın. İnşallah yuvanızda mutlu o

Back
X