Baba şiddeti

papatya _fal

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2024
274
30
13
28
Arkadaşlar bir derdim var gecen pazar kötü bir olay yaşadık babam alkolük o gece içmiş gelmiş evdede içti birde misafir kız kardeşim eşi vardı ben yatıyordum kardeşim de hastaydı ansızın geldi ve bana vurdu .evli kız kardeşime tam vuracakken kardeşim tepki verdi erkek kardeşim bbaama saldırdi sürekli annme siddet vardı çocukluktan beri şahit oldum.erkek kardeşim öldürecekti nerdeyse zor aldık elinden gitmiş şikayet etmiş kardeşimi darp raporu almış v.s gece 9 dan 12 ye kadar jandarma komutanlığındaydik jandarma babamı haksız gördü alkol fazlaydı ceza yemiş jandarma şikayetçi ol dedi ve oldum ama bugün geri almak için konuştum bir kaç gün sonra adliyeden Alicam ama babam öğrenmiş nasıl öğrendi bilmiyorum ayrı odada yiyor içiyor konuşmuyoruz hiç bir şekilde çok tedirgin ve huzursuzum .

Haziran da düğünüm var ne bileyim tatsızlık çıkartir diye korkuyorum zaten panik atak hastasıyim anksiyete bozukluğu da var

alkol problemi varsa bunu cozmesi lazim. Tekrar bu sekilde gelirse birde kardesinize saldirir ederse bukez gercekten iclerinden biri olebilir.

Yillardir mazlumlara uygulanmis bir siddet var. Hepsi yanina kalmis babanizin. Allah yardimciniz olsun, cok zor... ama lutfen sikayeti geri cekmeyin, bir kayit olarak dursun, yarin baska bi durumla karsilasirsaniz devlette sikayet kaydiniz durur.

Ozur dileyip af dileyecegine trip atmis. Hic mi yok ailecek bir buyugunuz konussun babanizla yanlis yapiyorsun desin.

Maalesef kimse yok varda hepsi fitne fesat peşinde kardeşimi uzaklaştırdik zaten iki kız kardeşim babamı heryerden engelledi ortada hiç bir şey yok gerçekten niye böyle yaptı bilmiyoruz.

Çok ama çok üzüldüm hiçbirşekilde güvenliğiniz kalmamış gibi sanki. Aniden keyfine göre hareket ediyor ne biçim baba ya. Rahat etmeniz açısından kalabileceğiniz başka yer yok mu teyze/hala falan?

Şikayeti asla geri çekmezdim. Yıllardır sistematik olarak ev halkına uygulanan bir şiddet var ortada, içip içip gelip insanlara vurmanın bir bedeli olmalı, artık sindirilecek kadar küçük bir çocuk değilsiniz.
Erkek kardeşinizin alnından öperim

Arkadaşlar bir derdim var gecen pazar kötü bir olay yaşadık babam alkolük o gece içmiş gelmiş evdede içti birde misafir kız kardeşim eşi vardı ben yatıyordum kardeşim de hastaydı ansızın geldi ve bana vurdu .evli kız kardeşime tam vuracakken kardeşim tepki verdi erkek kardeşim bbaama saldırdi sürekli annme siddet vardı çocukluktan beri şahit oldum.erkek kardeşim öldürecekti nerdeyse zor aldık elinden gitmiş şikayet etmiş kardeşimi darp raporu almış v.s gece 9 dan 12 ye kadar jandarma komutanlığındaydik jandarma babamı haksız gördü alkol fazlaydı ceza yemiş jandarma şikayetçi ol dedi ve oldum ama bugün geri almak için konuştum bir kaç gün sonra adliyeden Alicam ama babam öğrenmiş nasıl öğrendi bilmiyorum ayrı odada yiyor içiyor konuşmuyoruz hiç bir şekilde çok tedirgin ve huzursuzum .
Öldürüldükten sonra mezardan şikayet edemiyorsunuz, bunu bilerek geri çekin şikayeti.

Öldürüldükten sonra mezardan şikayet edemiyorsunuz, bunu bilerek geri çekin şikayeti.
Böyle demeyin lütfen korktuğum için almak istiyorum evde ayrı odada yaşıyor anneme boşanma davası açacak mis.dun gece 12 den sabah ezanina kadar uyumadım düşünce ve korku sardı

Böyle demeyin lütfen korktuğum için almak istiyorum evde ayrı odada yaşıyor anneme boşanma davası açacak mis.dun gece 12 den sabah ezanina kadar uyumadım düşünce ve korku sardı
Korkularınızı anlıyorum düğüne kadar idare edeyim diyorsunuz ama o işler öyle olmaz
Sustukça sıra size gelir yarın eşine sarar para ister zorlar çocuğunu döver.
Güçlü olmak zorundasın korkunun ecele faydası yok bugüne kadar sustunuz da ne değişti?
Bak babana hem suçlu hem nasıl her şeyi korkmadan yapıyor; hem darp raporu almıs hem şikayetçi olmus hem anneni boşayacakmıs. Sizin yapamadıklarınızı yapıyor adam size.
Maddi destek olmuyordur diye tahmin ediyorum anneniz de çalısıyo jandarma sizi haklı bulmuş , pısmayın geri adım atmayın.
Kaç kişisiniz bir olun o korksun o düşünüp uyuyamasın.
Sindirilmek insanı böyle yapar ama azıcık cesur olursanız bir şeyler değişir.
Kendiniz geleceğiniz için de buna mecbursunuz
Adamı şikayet edin boşanmayı anneniz açsın
Evi de alın ondan kimse muhatap olmasın yemek pişirmeyin temizliğini yapmayın
Aldatıyordur da bu adi adam.
Aşırı sinirlendim

Korkularınızı anlıyorum düğüne kadar idare edeyim diyorsunuz ama o işler öyle olmaz
Güçlü olmak zorundasın korkunun ecele faydası yok bugüne kadar sustunuz da ne değişti?
Bak babana hem suçlu hem nasıl her şeyi korkmadan yapıyor; hem darp raporu almıs hem şikayetçi olmus hem anneni boşayacakmıs. Sizin yapamadıklarınızı yapıyor adam size.
Maddi destek olmuyordur diye tahmin ediyorum anneniz de çalısıyo jandarma sizi haklı bulmuş , pısmayın geri adım atmayın.
Aşırı s
Aşırı sinirlendim
Kim baksın çelimsiz cebinde para yok sadece içer .ayrı yiyor ayrı yatıyor suçunu bastırmaya çalışıyor.

Adam yıllarca şiddet uygulamış anneniz kaç kez şikayetçi oldu? Üç yanede çocuk yapmış. Babanız nasıl da şikayetçi oluyor evladımdir, çok içtim diye yaptım demiyor kendi başına gelince şikayetçi oluyor ve siz geri çekiyorsunuz, neden? Buna devam etsin diye mi?

Alın annenizi onu bırakın kendi başına ne hali varsa görsün.

Back
X