Korkularınızı anlıyorum düğüne kadar idare edeyim diyorsunuz ama o işler öyle olmaz
Sustukça sıra size gelir yarın eşine sarar para ister zorlar çocuğunu döver.
Güçlü olmak zorundasın korkunun ecele faydası yok bugüne kadar sustunuz da ne değişti?
Bak babana hem suçlu hem nasıl her şeyi korkmadan yapıyor; hem darp raporu almıs hem şikayetçi olmus hem anneni boşayacakmıs. Sizin yapamadıklarınızı yapıyor adam size.
Maddi destek olmuyordur diye tahmin ediyorum anneniz de çalısıyo jandarma sizi haklı bulmuş , pısmayın geri adım atmayın.
Kaç kişisiniz bir olun o korksun o düşünüp uyuyamasın.
Sindirilmek insanı böyle yapar ama azıcık cesur olursanız bir şeyler değişir.
Kendiniz geleceğiniz için de buna mecbursunuz
Adamı şikayet edin boşanmayı anneniz açsın
Evi de alın ondan kimse muhatap olmasın yemek pişirmeyin temizliğini yapmayın
Aldatıyordur da bu adi adam.
Aşırı s
Korkularınızı anlıyorum düğüne kadar idare edeyim diyorsunuz ama o işler öyle olmaz
Sustukça sıra size gelir yarın eşine sarar para ister zorlar çocuğunu döver.
Güçlü olmak zorundasın korkunun ecele faydası yok bugüne kadar sustunuz da ne değişti?
Bak babana hem suçlu hem nasıl her şeyi korkmadan yapıyor; hem darp raporu almıs hem şikayetçi olmus hem anneni boşayacakmıs. Sizin yapamadıklarınızı yapıyor adam size.
Maddi destek olmuyordur diye tahmin ediyorum anneniz de çalısıyo jandarma sizi haklı bulmuş , pısmayın geri adım atmayın.
Kaç kişisiniz bir olun o korksun o düşünüp uyuyamasın.
Sindirilmek insanı böyle yapar ama azıcık cesur olursanız bir şeyler değişir.
Kendiniz geleceğiniz için de buna mecbursunuz
Adamı şikayet edin boşanmayı anneniz açsın
Evi de alın ondan kimse muhatap olmasın yemek pişirmeyin temizliğini yapmayın
Aldatıyordur da bu adi adam.
Aşırı sinirlendim
Kim baksın çelimsiz cebinde para yok sadece içer .ayrı yiyor ayrı yatıyor suçunu bastırmaya çalışıyor.