- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 34
- Konu Sahibi cici123456
-
çok teşekkür ederim Allahın izniyle bir memleketime varimde oturup annemler bişeyler planlarız artık ama kadında korkuyor babam birden parlar çünkü benim bende biliyorum ha bu gün ha yarın bizim sınıfta 2 nişanli 3 evli var ya bide benden küçükler 25 yaşına geldim 94lülerle okuyorum onları küçümsediğimden değil ama yaş kemale eriyor yavaş yavaş artık herşeye razıyım kızarmı olaymı çıkarır bilmem ama ben bunlara hazırlıklıyım hemen evlenelim demiyoruz zaten çünkü daha onun askerliği var aileler bilsin bi söz takılsın ki arada bi resmiyet olsun 4 sene oldu yani
Babanız çok mu ters birisi neden korkuyorsunuz anlamadım bizimkine öyle birşey desem sinirlenmez ama ağlamaya başlar hemen biricik kızım diye :) Yani böyle ecel terleri dökülecek bir konu değil gibi
kızlar annem babama demiş oğlanın ailesi tanışmak istiyor demiş babamda daha erken demişannem diyoki sen konuşacaksın artık diyor şimdi konuşursam hüngür hüngür ağlarım karşısında en geç yarın yada öbür gün konuşmam lazım ya biri dokunsa ağlicam şimdi
naptınız konuşabildiniz mi babanızla?
konuştum ve okadar sakin geçtiki hiç gürlemedi yani babacım bişe dicem sana dedim ama kızmak yok dedim niye kızayım kızım dedi benimde sana söliceklerim var dedi
dedim babacım böle böle öle pat diye olmaz ben bi araştırım bakalım dedi öle gelsinler dedi kolay değil bitanecik kızımı vercem dedi sen korkuyon ben seni vermicem ama dedi her şey öle olduya bittiye gelmez dedi en azından açık açık söyledim ve böle bişeyden haberi var artık sevgilimin nerde çalıştığını falan sordu onları yazdım verdim okadar
ben de çok zorlanmıştım canımcım eser gürler zannetmiştim ama şükür çok ses etmemişti:) bir süre araştırdı baktı kötü bi şey yok razı oldu sonunda istedikleri zaman gelsin demiş anneme dünyalar benim olmuştuu. darısı senin başına Allah güzel haberlerini almayı nasip etsin
Benim babamda da aynı özellikler var. annem geçen hafta çarşamba söyledi 1 hafta yerde mi gökte mi gezdim anlamadım. ama zamanla alıştı o da geçen c.tesi günü annesi teyzesi ve erkek ark.tanıştı daha ılımlı ama ailesini evinde ziyaret etmek istiyor bakalım o sınavıda atlatırsak çok güzel olacak. sen de eminsen sevginden uzatma ne lkadar uzarsa o kadar sıkıntı oluyor.hayırlısı olsun hakkında
biz daha söyleyemedik annemle baabamın arası bozuk çünkü:))))))))))onlar barışcakta ooooo :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?