Kız İsteme baba korkusu! :(

once sakın ol hersey olacagına varır baban da tursunau kuracak degıl ya :)
bende oncelerı babamdan korkuyorum o korku basıma ne ısler actı korkma bnce sen bıreysın saygı duysması gerekır ,
bıde son sınıfım dedın ya nasıl 94 lulerle okuyosun onu merak ettım

üniversite son sınıfım daha doğrusu olmam lazımdı sınıfta kaldım 1 sene 88 liyim sınıfta kaldığım için alt sınıflala derse giriyorum çoğu 94 lü böle bişey olamaz ya . işte bende onu diyorum turşumu kurcak değil ya işte korku sakin olamıyorum

üniversite son sınıfım daha doğrusu olmam lazımdı sınıfta kaldım 1 sene 88 liyim sınıfta kaldığım için alt sınıflala derse giriyorum çoğu 94 lü böle bişey olamaz ya . işte bende onu diyorum turşumu kurcak değil ya işte korku sakin olamıyorum

Merhaba canm,

Ben babamn ilk benden duymasını istedim.Hep anlatmaya çalışıyordum yalnız anlamak istemyordu.Geziyordum eğleniyordum bunlardan babamında haberi olsun istiyordum.Dayımn yardımıyla geçtim

karşısına anlattım.sonra bi kaç saniye sustu ve 'teşekkür ederm,işte seni bunun için daha çok seviyorum' dedi şaşırdım ne demek istiyordu anlayamadım ilk olarak.Ve başladı...Senin hayatın için önemli

olan ne varsa bilmek isterim.Ki bunu başkasından degil senden duyarsam bu beni daha da mutlu eder.Sen kendin için en iyisini bilrsn hayrlısı olsun kızım(tabi arada damat adayı ile ilgili bi kaç soru da soruldu)

Hakkınızda hayırlısı olsun inşalah.

sevgilimin ailesi biliyor ama gittiğinde ailece konuştukları zaman bana hbr vercek ve günler geçtikçe yaklaşıyor kızlar bana şans dileyin dua edin inşallah olur ya

Babanız çok mu ters birisi neden korkuyorsunuz anlamadım bizimkine öyle birşey desem sinirlenmez ama ağlamaya başlar hemen biricik kızım diye :) Yani böyle ecel terleri dökülecek bir konu değil gibi

Babanız çok mu ters birisi neden korkuyorsunuz anlamadım bizimkine öyle birşey desem sinirlenmez ama ağlamaya başlar hemen biricik kızım diye :) Yani böyle ecel terleri dökülecek bir konu değil gibi

gözünde büyütemedi beni bir türlü bencede mutlu olması lazım anlamıyorum ki ters değildir ama neye ne zaman kızacağı belli olmaz belki çok sevinir belki çok kızar ortası yokki

kızlar annem babama demiş oğlanın ailesi tanışmak istiyor demiş babamda daha erken demişannem diyoki sen konuşacaksın artık diyorşimdi konuşursam hüngür hüngür ağlarım karşısında en geç yarın yada öbür gün konuşmam lazım yabiri dokunsa ağlicam şimdi

naptınız konuşabildiniz mi babanızla?

naptınız konuşabildiniz mi babanızla?

konuştum ve okadar sakin geçtiki hiç gürlemedi yani babacım bişe dicem sana dedim ama kızmak yok dedim niye kızayım kızım dedi benimde sana söliceklerim var dedi
dedim babacım böle böle öle pat diye olmaz ben bi araştırım bakalım dedi öle gelsinler dedi kolay değil bitanecik kızımı vercem dedi sen korkuyon ben seni vermicem ama dedi her şey öle olduya bittiye gelmez dedi en azından açık açık söyledim ve böle bişeyden haberi var artık sevgilimin nerde çalıştığını falan sordu onları yazdım verdim okadar

ne yaptınız yeni gelişmeler var mı en son yazdıklarınıza göre?

isteemeye geldilerinde ilk buraya yazcam valla işte babam araştırmalrını devam ettiryor heralde ne arıyosa artık annem arada bir laf dokunduruyomuş babama annem diyo ki eskiden tepki verirdi şimdi bişey demiyor diyor 15 tatilin gelmesiini beklioz hayırlısıyla

ben de çok zorlanmıştım canımcım eser gürler zannetmiştim ama şükür çok ses etmemişti:) bir süre araştırdı baktı kötü bi şey yok razı oldu sonunda istedikleri zaman gelsin demiş anneme dünyalar benim olmuştuu. darısı senin başına Allah güzel haberlerini almayı nasip etsin

amin çok teşekür ederim yaklaşıyor ara tatil artık yavaştan dokundurcam babama lafı annem dedi baban araştırmaalarını yapmış sende sor bakalıım babacım naptın araştırdın mı diye dedi iyi bir anda sölicem inşallah dua edin kızlar bana çok heyecanlıyım

canım benim babamda öyle çokk korkuyorum anlatamam çokkk sinirli herkese bir kulp bulmada üstüne yoktur((((ben napıcam bilmiyorum benimkinin işi yoktu şimdide işe başladı 1 hafta olmadan gelelimmi diye başlar biliyorum artık bende diorumki amaaannnnnn incelldiği yerden kopsun stres stres yeter(((((((

Benim babamda da aynı özellikler var. annem geçen hafta çarşamba söyledi 1 hafta yerde mi gökte mi gezdim anlamadım. ama zamanla alıştı o da geçen c.tesi günü annesi teyzesi ve erkek ark.tanıştı daha ılımlı ama ailesini evinde ziyaret etmek istiyor bakalım o sınavıda atlatırsak çok güzel olacak. sen de eminsen sevginden uzatma ne lkadar uzarsa o kadar sıkıntı oluyor.hayırlısı olsun hakkında

inşallah atlatırsın canım . uzatmicam valla zaten konuşmuştum insanlar bizden haber bekliyorlar zaten

müjdelerrrrrrrrrrrrrrr müjdelerle geldimmmm kızlarrrrr babam demiş ki anneme kız gelsinde şu çocuğun ailesiyle bir tanışalım demiş ama öle hemen nişan olmaz demiş annemde yani en azından bir söz takılır demişşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…