baba evinde bekleyen ne varsaa :=)=):)

Allah tamamina erdirsin, tatli telaslar bunlar.Bu arada kahvalti takimina bayildim cok guzelmis.Hepsini guzel gunlerde kulllanmak nasip olur insallah.Ten temasi olmadan sevgiyi aski yasamak daha buyuk bir erdem.Ilkler herzaman ozeldir ozel kalir, dusunceleriniz hos.Gunumuzde askin icini bosaltmislar zaten, cinsel birliktelik icin ask yasadik deniliyor o kadar ayaklar altina dustu ask.Ask bence ruhlarin birbirine baglanmasi demek tenlerin dokunusuyla ask kirleniyor.Tebrikler simdiden.

Son düzenleme:

çok tşekkür ederim canım bizde aynı düşüncedeyiz ve özellkle ben bugun itiraf ettim nişanlıma dedmki elini tutmamak için zor tutuorum kendmi ama inş. kınadan itibaren belki dedim

aynen öle cnım yaa bzm ruhumz kalbmz bağlandı inş...
kahvaltı takımm karacadan canımm

şimdi tlden girxcem bu kadar hızlı yazamzsam kusura bakmayın cnlarım :)
dokunmatık telefnda daha alşmadım hızlı yazamıom o kadar
ama yazarm mutlaka

Herşeyin çok güzel Allah agzınızın tadını bozmasın güle güle kullan inşallah , bu arada fritözlerimiz aynı inşallah memnun kalırız

Kınadan itibaren belki mi ?

Kız zaten ertesi günü düğün oluyor.

Güle güle kullan canım benim hepsini:) Ben de tavadan alıcam galiba annem de kullanıyor iyi.

sağol canım inşl. fiyatıda uygun o yuzden aldm zaten bana ev alışverişi olsun yeter bence oturduun yerde bim varsa yarın sabh git al derim tükenıyo çünki ben saat 10bçkta gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…