- Konu Sahibi acemihayat28
-
sağolasın canım yaa aynen öylee ayy neşeliydim hepten neşe doldm topk şenlendiiii
Çook sevindim tatlımBen çıkıyorum şimdi. Sık sık uğrarım topiğine. İyi gecelerr
Allah tamamina erdirsin, tatli telaslar bunlar.Bu arada kahvalti takimina bayildim cok guzelmis.Hepsini guzel gunlerde kulllanmak nasip olur insallah.Ten temasi olmadan sevgiyi aski yasamak daha buyuk bir erdem.Ilkler herzaman ozeldir ozel kalir, bende sizin fikrinizdeyi.Gunumuzde askin icini bosaltmislar zaten, cinsel birliktelik icin ask yasadik deniliyor o kadar ayaklar altina dustu ask.Ask bence ruhlarin birbirine baglanmasi demek tenlerin donusuyla ask kirleniyor.Tebrikler simdiden.
inş. cnm konştuk eve ınternette alcaz zaten bı tane kçk netbook alcz br de ttnet ten ev tlfnu olmadan ınternt alcz
çok tşekkür ederim canım bizde aynı düşüncedeyiz ve özellkle ben bugun itiraf ettim nişanlıma dedmki elini tutmamak için zor tutuorum kendmi ama inş. kınadan itibaren belki dedim
aynen öle cnım yaa bzm ruhumz kalbmz bağlandı inş...
kahvaltı takımm karacadan canımm
Kınadan itibaren belki mi ?
Kız zaten ertesi günü düğün oluyor.
kızlar bende bugun bimden aldım bunlarısevıyorum alışverişii yaaaaa
kek kalpları annem bende vardı dedi ama olsn benm buuu
Eki Görüntüle 473792 Eki Görüntüle 473793 Eki Görüntüle 473794 Eki Görüntüle 473795
Eki Görüntüle 473800
Güle güle kullan canım benim hepsini:) Ben de tavadan alıcam galiba annem de kullanıyor iyi.
sağol canım inşl. fiyatıda uygun o yuzden aldm zatenbana ev alışverişi olsun yeter bence oturduun yerde bim varsa yarın sabh git al derim tükenıyo çünki ben saat 10bçkta gittim
Var canım gidip bakayım yarın :) Bakmıştım katalogtan ben de.
bugun provaya da gittim baya üst kısmı btmş gelnliğiimn işte resmleriiii
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/546416-2gelinlikl-provamm-kizlarrr.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?