baba evinde bekleyen ne varsaa :=)=):)

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
kızlar çeyiz topiğime baktım çok karşıktı bende hepsni ne var en yoksa buraya toplıyım dedim ben bile bakarken zorlanıyorum resmini çekemediğim çeyzlerimde var çünkü hepsi paketlendi kurdale faln bağlandı yan dairede anneannemin evinde duruyorlar baştan sona aşamalarımı eklıcem kızlar evliliğe dair ne varsa

Eki Görüntüle 470965 Eki Görüntüle 470973 Eki Görüntüle 471001 Eki Görüntüle 471003 Eki Görüntüle 471004 Eki Görüntüle 471005 Eki Görüntüle 471007 Eki Görüntüle 471008 Eki Görüntüle 471010

bunlarda benim evimde bekleyen misafir odam

buda evimde bizi bekleyen yatak odamızzz

buda 26.08.2012 günü bizi ve sevdiklerimizi misafir edicek ve nıkahımızın da olcağı düğün salonumuz

buda 24.08.2012 tarihinde giyiceğim nişanda giydiğim kınada giyeceğim nişan elbisem

bu da bindallım

bindallımın altına giyeceğim terliklerimm

evet büyük gün 26.08.2012 gnü giyeceğim gelinlik modelim ve ayakkabılarım

etek modeli mercan rengindeki etek
üst model bu
aykkabım ise bu

evet almayı planladığım çeyizlerim ise şunlar kızlarr

Eki Görüntüle 471045 Eki Görüntüle 471046 Eki Görüntüle 471047

baya baya uzun oldu yaa bide ekleyemediklerim var oo yerleştir et çok zor olcak yaa

Evet canim cok heyecan var tabiki
ama ekleyemedigim su takimim kasik takimim var
komsumuz hediye olark almisti onunevinde bekliyo
su takimim harika tasli falan eve getirir getirmez.cekip eklicem

evet bişi daha ekleyim dedim ve masa örtüsü takımımı ekledim bu renk ablamınki benimki altın rengi
bakalım

Kardeşim ne kadar güzel seyler cıvıl cıvıl rengarenk bayıldım yatak ortusu çok hos hele o cezve ve cay setı çok guzel koltuklara dyecek soz yok tatlım güle güle kulan tatlım rabbim bir ömür mutlu etsin seni canım kardesım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…