baba evinde bekleyen ne varsaa :=)=):)

çok sağol canım benim duaların için
rabbım sizlerede herkesede mutluluk nasip etsin inşl..

Aminnnnnnnnnnnnnn, inşallah canım

bu zaamana kadar ne acılar çektim ama mukafatını inşl. alıyorum çok şükür rabbıme
beni benden çok sven br nişanlm ,
beni benden çok düşünen biri var hayatmda
ben ıonun ilkiyim oda benim
yaşadğm acılar sadece kabustu uyandım bitti

Amin canım;geyiğe çevirdim ama hakkını helal et.

İnşallah bebek topikciklerini de okur,yorum yaparız.

yok ya ben çok mmnunum rahat ol cnım
inş. biz gezmeyı brbrbrmizi tanımayı düşünüoruz en fazla 1 yıl sonra düşünıorz ama evlnnce fikirler değişirmi bilmem

ALlah'ım hiçbir zaman mutluluğunuzu bozmasın. Her zaman böyle kalırsınız inşallah canım.

Topiği de evlendikten sonra yalnız bırakma ha ben 3 sene daha buralardayım daha :)

kızlar erkekler bunu hep söler sen ilkimsin die ama gerçekten ilk aşkıyım ilk duyguları benle yaşıor bunu anlıyorm
çevresinden de böle tepkiler alıorm o yzden gerçkten ilki olduğuma inanıorm

yok ya ben çok mmnunum rahat ol cnım
inş. biz gezmeyı brbrbrmizi tanımayı düşünüoruz en fazla 1 yıl sonra düşünıorz ama evlnnce fikirler değişirmi bilmem

Aman en güzeli kız.Tabi hayırlısı neyse o olsun.

Bu şarkı da sana gelsin.

[video=youtube;MENGXHToCCA]http://www.youtube.com/watch?v=MENGXHToCCA[/video]

:124::124::124::124::124::124::123::123:

Ben de sahura kadar kestireyim,iyi geceler canım,görüşmek üzere.

ALlah'ım hiçbir zaman mutluluğunuzu bozmasın. Her zaman böyle kalırsınız inşallah canım.

Topiği de evlendikten sonra yalnız bırakma ha ben 3 sene daha buralardayım daha :)

inşl. cnm eve pc le net alcz zatn gelrm sıksık merk etme canımmmmmmmmmmmm

teşekkr ederrm c<nm ii kestirmeler

kızlar o da benm ilkim kesinlijkle size garip gelcek ama biz ne elele tutuşarak yürüdükk ned sarılarak bz herşeyı evliliğe saklıorz geri kafalılık demeyin o bana aşkm faln dio ama bnm demıceğimi bilior evlenmeden garipseyeblirsiniz ama evlennce ilkleri yaşmak istioruz biz
o da aynı düşüncede elele tutuşmanın evlnnce olablceğini sölüor nedn blmıorm ilk başta konşmştm ona hala uyar
ne sarlır eder ne elimi tutmaya çalışırz
bz böel aşkımızı yaşıorz
deli gibide ssevıyorz mutluyuz elele tutuşarak sarılarak falan aşk sevgi yaşanır die bişi yoktur
biz kalbimizi bağlamşız zaten elleri hemen bağlamaya ne hacet

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdi çoğu kişi ele ele dolaşmadan nasl evleniceğimi söler eminm sarılmadan ten tene değmeden ama inan nasl aşığım anlatamam
kızlar herşey tene değil kalbe dokunmak ben ıstemezmıyım dolaşmayı km ne dick 1 ay sonra evlncm inşl. ama o heycanı bile yaşamanın tadı başkaymıiş eski sözlümle yaşadımda ne oldu elele tutuştuk sarıldk falan olsaydı onla olrdu hergünmz kavgaydı aşk die bişi kalmamşti bzde söz oldktan sonra devmlı kavga elele sarılma yanaktan öptk ama sonu husrann tene değil kalbe dokunan bizimdir :
aşkk budur kızlar ben buna ınandım böyle gidiyorum

hiçte pişmsn değilim şimmdii

Son düzenleyen: Moderatör:
Böylesi de aşk canım. İlla ki sarılacak öpecek diye bir şey yok. Allah size yaşatmış bu duyguyu. Bana garip gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…