• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baba evinde alınıp koca evine gidecek çeyizlerim =)

canım benim hepsi çok cici...

yemek takımım eski diye hayıflanmıssın ama kullanırsın o kadar da kötü değil bence :23:

Allah icine sindirsin güle güle kullanmayı nasip etsin sevdiceginle :16::16::16: devamını bekliyorummm :46:

hepsi birbirinden güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin, güle güle estik, ben bu aldıklarını 2 ayda aldım daha doğrusu almaya çalışıyorum maddi manevi çöktüm resmen o yüzden çok şanslısın iyiki halletmiş ailenn:) evet dediğin gibi şükret ya bunlarda olmasaydı:)

Canım herşeyin çok güzel, konu başlığın ayrı güzel olmuş bu arada, altını çizmeden edemeyeceğim...:9:

İnşallah güle güle kullanırsın bütün eşyalarını, hem nişanın hayırlı olsun, hem de Allah tamamına erdirsin inşallah...

Diğer yandan neden bütün beyaz eşyayı kız tarafı alıyormuş? Eğer yatak odası almayacaksan tamam, bunda bi sorun yok...
Fakat bir de üstüne yatak odası takımı alacaksan, mutfak eşyası falan derken damada ne kalıyor? :)
Ben 1 beyaz eşya + yatak odası alacağım, beyaz eşyalarımızı aldık çok şükür sıra geldi mobilyaya...

Neyse, hayırlısı olsun inşallah canım... Herşeyden öncesi Allah ağız tadıyla geçim versin... :16:

teşekkür ederim. konu başlığım birden aklıma geldi :28: zaten başlığımı ilginç bulamasaydım konuyu açamazdım :1:

yatak odasını da alıcam :50: nedenini bilmiyorum ama beyaz eşyayı kuzenlerime de almışlar.. bana bir de ek olarak tv de aldılar. adet midir yoksa dedemin huyu mudur bilmiyorum :1::1::1:
zaten nişanlımın annesi babası vefat etti :5:
kendi başımıza ve tabiki benim ailemin desteği ile yapıcaz herşeyimizi, o yüzden kimse yadırgamıyor.
dedem de dayanamaz öyle evlenen birisine yardımda bulunmadan. bizimki de isabet oldu. beyaz eşyamız hazır..
bizimkine de evimizi benim istediğim gibi tamiratını yaptırıp mobilyaları almak kalıyor.

LoadedGun
Çok güzeller valla ne diyimki sizde tv beyaz eşyaların hepsi kız alıyor valla mantıklı bnce bizde tv buzdolbı şofben erkeğe ait, keşke bize ait olsa alsam bn hpsini . Güle güle agız tadıyla kullanmak nasip olsun işimiz çook zor daha ben liste yapcam

teşekkür ederim canım,
tv konusunda görme imkanım olmadı, güya alıcağımız zaman model değiştirme imkanı vermişler bize. tabi o zamana kadar fikirlerinden caymazsalar bende inceleyip tv yi kendim seçicem :40:

donuk_pudra
canım benim hepsi çok cici...

yemek takımım eski diye hayıflanmıssın ama kullanırsın o kadar da kötü değil bence

Allah icine sindirsin güle güle kullanmayı nasip etsin sevdiceginle devamını bekliyorummm

sağol canım, tez zamanda senin de çeyizciklerini bekliyorum :16:

sovr86
hepsi birbirinden güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin, güle güle estik, ben bu aldıklarını 2 ayda aldım daha doğrusu almaya çalışıyorum maddi manevi çöktüm resmen o yüzden çok şanslısın iyiki halletmiş ailenn:) evet dediğin gibi şükret ya bunlarda olmasaydı:)

bende maddi olarak çöküntüye girince sanırım anlıcam kıymetlerini :31:

Çok güzel canım da :44:onca çeyizi nerede saklıyorsunuz .

erkek kardeşimin odasında :9: ben evlenmeden okulunu bitirmeyecekmiş :9:
şakası bir tarafa evimiz haddinden fazla geniş. 4 yatak odası var.
bir kısmını fotoğraflarda da var kardeşimin odasına yığdık.yatağım ve bazamda sarılı bir şekilde duvara dayalı duruyor.yer daraltmıyor.
bir tane odamız misafir odası oradaki dolap boydan boya, çoğu orada duruyor.
bazalar dantel işleri, yorganım vs ile dolu. ( bazayı monte etmeye geldiklerinde 'aa iyi iyi ben bunun içine tencerelerimi falan dizeyim' demiştim de adam kızmıştı bana :19:)
annem kocaya gitsen de evim rahatlasa diyor :27:

pinar55
maşallah canım hepsi çok güzel güzel günlerde kullanırsın inşallah hiç keşke almasalarmış deme benimde ailem ben çok küçükken biçok şeyi almış ve şu an iyiki almışlar diyorum onlar almasaydı belkide şu an bi sürü borç yapardım çeyiz için çeyiz düzmek çok masraflı ve zahmetli bi olay ve annenin aldıklarıda öyle modası geçmiş şeyler değil hepsi çok güzel

akandeniz
çok güzel herşey..
ağız tadıyla kullan inşallah...

gözümden kaçmış, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim sizlere de :54:

$adsız.webp

ilk mesajıma robotumu bir türlü ekleymedim.buraya ekleyebildim. ama nedeennnnnnn :50:
bir de konunun en altındaki eklentileri neden kaldıramıyorum :44:

herşeyin çok güzel benca ailen alarak iyi yapmış benim ailemde alsalardı keşkee ben ala ala bir hal oldum bu parçalar en sona kalsa sana masraf çıkarblrdi kız çeyizi alll all bitmiyor 1 sene olacak alıyorum 2012 ocak gibi hedefim var bitircem inşallah :1::1::1:az az almak en güzeli herşeyin çok güzelll

yün yorgana gelince annem banada yaptırmış sağlıklı ama onun temizliği çok zor canım

herşeyin çok güzel benca ailen alarak iyi yapmış benim ailemde alsalardı keşkee ben ala ala bir hal oldum bu parçalar en sona kalsa sana masraf çıkarblrdi kız çeyizi alll all bitmiyor 1 sene olacak alıyorum 2012 ocak gibi hedefim var bitircem inşallah :1::1::1:az az almak en güzeli herşeyin çok güzelll

yün yorgana gelince annem banada yaptırmış sağlıklı ama onun temizliği çok zor canım

evet canımm ne yazıkki çokkkk zorr. haftasonu için eve geldim. annem gene yorgan yıkıyor :50:
bitmiyor yorgan yıkma işlerimiz :1:

kendi ellerimle diktim, bir iki kış kullanayım sonra annemin evini boylar artık :34:

Kızlar yanlış düşünüyorsunuz bence...Moda diye birşey yoktur.Modayı insan kendisi oluşturur.. mesela bundan 4-5 yıl önce avangard denen şeylere eski küskü gözüyle bakılırdı insanlar terch etmeye aramaya başlayınca üreticiler çeşit çeşit sürdüler piyasaya ondan sonra da moda oldu...

Çatal kaşık takımınn sapları acayip parmak izi lekesi tutucaktır.Fotoda bile leke gördm cnm keşke brz dha orta mat bırşey seçseydın...bence alınan eşyaların güzel benim annemin de var taa ben 4 yaşındayken başlamış almaya aldıkları güral dan..ve hala mağaza vitrinlerinde aynı modeller var koduna kadar da aynı değişmemiş...

Moda diye aldınız diyelim bir takım evlenirken ondan sonra 2 yıl geçicek modası geçti diyeceksiniz yine aynı yola çıkacak dğeişen birşey yok...

Çeyizlerin çok hoş cAnım ehr ne olursa olsun senin mutlu huzurlu günlerde kullanman dileğiyle alınmış şeyler.Ve bence senin için hepsinin ayrı bir kıymeti olmalı.Bende önceleri beğenmezdim yeni birşey görünce dğeiştirmek isterdm hep snra bir kaç arkadaşımın çeyizlerini görmeye gittk düşündüğümden de söylediğimden de utandım kimisi maddi yetersizlikten kimisi başka sebeplerdn çk çk az ve eksikdi çeyizleri benimkiler gözüme altından faln gelmeye başladı...kıymtini bilin canlarım bulamayanlar da var maalesf...

Kızlar yanlış düşünüyorsunuz bence...Moda diye birşey yoktur.Modayı insan kendisi oluşturur.. mesela bundan 4-5 yıl önce avangard denen şeylere eski küskü gözüyle bakılırdı insanlar terch etmeye aramaya başlayınca üreticiler çeşit çeşit sürdüler piyasaya ondan sonra da moda oldu...

Çatal kaşık takımınn sapları acayip parmak izi lekesi tutucaktır.Fotoda bile leke gördm cnm keşke brz dha orta mat bırşey seçseydın...bence alınan eşyaların güzel benim annemin de var taa ben 4 yaşındayken başlamış almaya aldıkları güral dan..ve hala mağaza vitrinlerinde aynı modeller var koduna kadar da aynı değişmemiş...

Moda diye aldınız diyelim bir takım evlenirken ondan sonra 2 yıl geçicek modası geçti diyeceksiniz yine aynı yola çıkacak dğeişen birşey yok...

Çeyizlerin çok hoş cAnım ehr ne olursa olsun senin mutlu huzurlu günlerde kullanman dileğiyle alınmış şeyler.Ve bence senin için hepsinin ayrı bir kıymeti olmalı.Bende önceleri beğenmezdim yeni birşey görünce dğeiştirmek isterdm hep snra bir kaç arkadaşımın çeyizlerini görmeye gittk düşündüğümden de söylediğimden de utandım kimisi maddi yetersizlikten kimisi başka sebeplerdn çk çk az ve eksikdi çeyizleri benimkiler gözüme altından faln gelmeye başladı...kıymtini bilin canlarım bulamayanlar da var maalesf...

haklısınız. aslında bir furyadır almış başını gidiyor.
ben birazcık sızlanayım. annem hemen ; ''hiç çeyiz hazırlayamayan var, hiç evlenemeyen var. çeyiz yapıp onları kullanamayan var. ''
40 yaşında hala bekar olan arkadaşlarını anlatıyor. sonra benimde vicdanım sızlanıyor. çok şüküürrrr çokkkk. Allah bunları koca evine götürebilmeyi nasip eder umarım =)

$adsız.webp

$00752001_TSM_19 (1).webp$00738001_ROSE-_KREM.webp$00756001_LEM_24.webp

ilk mesajıma bir türlü ekleyemediğim yeni aldığım çeyizciklerim.
altıncıcaddeden sipariş vermiştim. henüz elime ulaşmadılar. umarım yakında gelirler :16:

benimde hasır sepetlerim hala tedarik aşamasında :105:

ben bir tane de arkadaşma hediye almıştım. ne gelen var ne giden :5:
sikayetvar.com da baktım da tedarik sürecinde sıkıntı yaşayan bir firma.
hoş oraya bakınca hiç biryerden alışveriş yapasım gelmiyor ya neyse. hep şikayet hep şikayet :1::1::1::1:

Bursalı mısın acaba kuğzum bizim burda da beyaz eşyayı kız tarafı alır yani hemşehri olabilürük diye düşündüm:1:
bu arada güle güle kullan canım mutlulukla birde kahve fincanlarına bayıldm çok şıklar :34:

Bursalı mısın acaba kuğzum bizim burda da beyaz eşyayı kız tarafı alır yani hemşehri olabilürük diye düşündüm:1:
bu arada güle güle kullan canım mutlulukla birde kahve fincanlarına bayıldm çok şıklar :34:

aslen trabzonluyum, ama yalovada oturuyorum. bursaya çok yakınım yani :34:
teşekkür ederim canım :16:

$Sinbo-SCM-2928-Elektrikli-Cezve-Kahve-Makinesi__61326877_0.webp

aslında kahve makinalarını sevmem ama bir tane bulunmalı dediler. ve aldık.. 5 fincan çıkartıyor, süper...:16:
cezve takımımın fotoğrafı evde kalmış :/ onu da sonra eklerim artık :34:

benim siparişim kargoya verilmiş? seninde verilmiştir umarım :16:
bakalım nasıl gelecekler... :16:

sorma canım gelmiş benim kargom ama malesef sevgili kardeşim kahveyi beklediğinden, kargocununda annemle babamın markete gittiği saati seçmesinden kargom şubeye gitmiş gelip alabilirsiniz dediler :19:

Eki Görüntüle 475120

aslında kahve makinalarını sevmem ama bir tane bulunmalı dediler. ve aldık.. 5 fincan çıkartıyor, süper...:16:
cezve takımımın fotoğrafı evde kalmış :/ onu da sonra eklerim artık :34:

canım bende aksine bilhassa nescafe kahveyi çok severim, çevremdede öyle yani kızlar bir araya geldiğimizde hadi kahve yapalım der içer birde fincanları kapatırız
(fal bakmayı bilmediğimizden açar dalga geçeriz :1: )

bende arçelik telve'ye taktım 2 li olanı (iş yerimde kullanıyoruz su hazneli olması vs. süper )
kesin alırım çeyizime diyorum ama elektronik olduğu için ve benim değil evlilik söz planım ve adayım bile olmadığı için erteliyorummmmm :)

güzel kahveler pişir müstakbel eşine misafirlerine canım afiyet olsun :16:

canım bende aksine bilhassa nescafe kahveyi çok severim, çevremdede öyle yani kızlar bir araya geldiğimizde hadi kahve yapalım der içer birde fincanları kapatırız
(fal bakmayı bilmediğimizden açar dalga geçeriz :1: )

bende arçelik telve'ye taktım 2 li olanı (iş yerimde kullanıyoruz su hazneli olması vs. süper )
kesin alırım çeyizime diyorum ama elektronik olduğu için ve benim değil evlilik söz planım ve adayım bile olmadığı için erteliyorummmmm :)

güzel kahveler pişir müstakbel eşine misafirlerine canım afiyet olsun :16:

kahve içmeme konusunda değilllll, kahve makinası konusunda almak istememiştim. çok hızlı pişirdiklerinden haşlanıyor gibi oluyor tadı.
yoksa çok severim bende kahve içmeyi, hatta şuan bahsederken bile burnuma kahve kokusu geliyorrrrrrr.
bizim iş yerinde de ondan var. güzel yapıyor. geçen gün avon temsilcilerinin katologlarında gördüm tek göz olanı da varmış.
mağazalarda satışı var mı bilmiyorum ama.

Back
X