• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baba evinde alınıp koca evine gidecek çeyizlerim =)

sorma canım gelmiş benim kargom ama malesef sevgili kardeşim kahveyi beklediğinden, kargocununda annemle babamın markete gittiği saati seçmesinden kargom şubeye gitmiş gelip alabilirsiniz dediler :19:

ah bu kargocular ahhhhhh bana da hep olur :20:
kargonu teslim alamamış olmana üzüldüm. ama olsun en azından gelmiş :16:
evmanyadan siparişlerimiz hala gelmedi. bir ay oldu :53: şüketmek lazım :34:

kahve içmeme konusunda değilllll, kahve makinası konusunda almak istememiştim. çok hızlı pişirdiklerinden haşlanıyor gibi oluyor tadı.
yoksa çok severim bende kahve içmeyi, hatta şuan bahsederken bile burnuma kahve kokusu geliyorrrrrrr.
bizim iş yerinde de ondan var. güzel yapıyor. geçen gün avon temsilcilerinin katologlarında gördüm tek göz olanı da varmış.
mağazalarda satışı var mı bilmiyorum ama.

ayy evet ben yanlış okumuşum, cnm teklisi altıncı caddedede var hatta 50 TL indirim çeki uygularkende vardı ama dediğim gibi elektronik garantisi biter diye istemiyorum erken almayı

ayy evet ben yanlış okumuşum, cnm teklisi altıncı caddedede var hatta 50 TL indirim çeki uygularkende vardı ama dediğim gibi elektronik garantisi biter diye istemiyorum erken almayı

haklısın garanti önemli bir şey...
eskiden garantisini sonradan onaylattırabiliniyordu ama artık fatura ile birlikte onaylanıyor.
ben süpürgemi onaylatmadım henüz. satıcının dediğine göre not aldılar çeyizdir, diye. bakalım o gün gelince sorun çıkaracaklar mı:44:

haklısın garanti önemli bir şey...
eskiden garantisini sonradan onaylattırabiliniyordu ama artık fatura ile birlikte onaylanıyor.
ben süpürgemi onaylatmadım henüz. satıcının dediğine göre not aldılar çeyizdir, diye. bakalım o gün gelince sorun çıkaracaklar mı:44:

hehe bende libelle temizlik robotu aldım aynı şekilde çeyizlik notu yazıldı kullanacağım zaman arayacağım gelip makineyi tanıtacaklar bana birde garantisini başlatacaklar
annemler makinaya hayran kalmışlardı inş. bende memnun kalırım ve uzun ömürlü olur...

her şeyi gönlünce kullan mutluluklar dilerim
:nazar: :nazar: :nazar:

teşekkür ederim :16::16:

sevgirl

hehe bende libelle temizlik robotu aldım aynı şekilde çeyizlik notu yazıldı kullanacağım zaman arayacağım gelip makineyi tanıtacaklar bana birde garantisini başlatacaklar
annemler makinaya hayran kalmışlardı inş. bende memnun kalırım ve uzun ömürlü olur...
umarım memnun kalırsın. babamda bana geçen sene tanıtım için gelenlerden ihlasın temizlik robotunu almıştı,
biz o sıralar annemle eve klima alalım diye tutturuyorduk. o da para yok diyordu. :1: temizlik robotunu alınca şartellerim atmıştı. gidip iade ettim :9::9::9::9:
klima aldırdık :1::1:
sanırım bir daha almaz :27:

:16::16: nişan için yaptığım harcamalar bir bitse de çeyiz alışverişine devam etsem :16::16::16:

teşekkür ederim :16::16:

umarım memnun kalırsın. babamda bana geçen sene tanıtım için gelenlerden ihlasın temizlik robotunu almıştı,
biz o sıralar annemle eve klima alalım diye tutturuyorduk. o da para yok diyordu. :1: temizlik robotunu alınca şartellerim atmıştı. gidip iade ettim :9::9::9::9:
klima aldırdık :1::1:
sanırım bir daha almaz :27:

:16::16: nişan için yaptığım harcamalar bir bitse de çeyiz alışverişine devam etsem :16::16::16:

:) canım Allah yardımcınız olsun benim nişan vb. bir durumum olmadığından rahatım beğendiğim ürünleri alıyorum
(uzun taksit sevmiyorum küçük şeyleri tek çekim yada 3 taksitte bitirip beğendiğim başka bir şey olursa onu alıyorum)
Bu arada ben altıncı cadde ürünlerimi sevmedim iade edeceğim canım...

:) canım Allah yardımcınız olsun benim nişan vb. bir durumum olmadığından rahatım beğendiğim ürünleri alıyorum
(uzun taksit sevmiyorum küçük şeyleri tek çekim yada 3 taksitte bitirip beğendiğim başka bir şey olursa onu alıyorum)
Bu arada ben altıncı cadde ürünlerimi sevmedim iade edeceğim canım...

:53: hasır sepetlerini mi beğenmedin :53:

umarım ben beğenirim. zaten diğerlerini de limit dolsun diye almıştım :53:

:53: hasır sepetlerini mi beğenmedin :53:

umarım ben beğenirim. zaten diğerlerini de limit dolsun diye almıştım :53:

evet canım biri yuvarlak diğer rengi oval şekilde geldi bende diğerlerini limit için almıştım annemde beğenmedi bende.
renkleride elime gelince çok koyu gibi geldi içime sinmedi anlayacağın.

güle gül kullan herşeyini...:nazar::nazar:
bence yemek takımlarının çokta modası geçmemiş özellikle beyaz olan çok zarif duruyo..
karacanın golf serisine benzettim ben..
hiç moralini bozma.. evlendiktn sonraa alınır.. sen şimdi daha önemli eksiklerini tamamlamaya bak bence..

evet canım biri yuvarlak diğer rengi oval şekilde geldi bende diğerlerini limit için almıştım annemde beğenmedi bende.
renkleride elime gelince çok koyu gibi geldi içime sinmedi anlayacağın.

ben bordo gibi olanını görmüştüm bir arkadaşta. ondan bordoyu aldım. bakalım ne çıkacak :34:

güle gül kullan herşeyini...:nazar::nazar:
bence yemek takımlarının çokta modası geçmemiş özellikle beyaz olan çok zarif duruyo..
karacanın golf serisine benzettim ben..
hiç moralini bozma.. evlendiktn sonraa alınır.. sen şimdi daha önemli eksiklerini tamamlamaya bak bence..

teşekkür ederim, :16: düşündükçe çok çok beğenerek almış olsaydım bu kez gözüm gibi bakıcaktım kırılsa çok üzülürüm :34:

Altıncı caddeden aldığım ürünlerimi çok şükür görebildim =)

$00738001_ROSE-_KREM.webp$00756001_LEM_24.webp$00752001_TSM_19 (1).webp

sepetler bana da oval gelmiş ama benim hoşuma gitti, zaten iki tanesini hediye almıştım.
peştemal gibi olan havlumu da beğendim.
aammaaaaaaaaaaaaa o aldığım kase hiç iyi çıkmadı. her nekadar limit doldurmak için almış olsam da daha iyisi olabilirdi.
salata kasesi yaparım diye düşünmüştüm, fakat tek kişilik salata bile konulmaz o kadar ufak :19:

Altıncı caddeden aldığım ürünlerimi çok şükür görebildim =)

Eki Görüntüle 487853 Eki Görüntüle 487854 Eki Görüntüle 487855

sepetler bana da oval gelmiş ama benim hoşuma gitti, zaten iki tanesini hediye almıştım.
peştemal gibi olan havlumu da beğendim.
aammaaaaaaaaaaaaa o aldığım kase hiç iyi çıkmadı. her nekadar limit doldurmak için almış olsam da daha iyisi olabilirdi.
salata kasesi yaparım diye düşünmüştüm, fakat tek kişilik salata bile konulmaz o kadar ufak :19:

beğenmene sevindim canımm resimlerden hala çok hoş gözüküyo gözüme :)
bende kargolamayı unuttum bugün annemlere söyledim bakalım :)

beğenmene sevindim canımm resimlerden hala çok hoş gözüküyo gözüme :)
bende kargolamayı unuttum bugün annemlere söyledim bakalım :)

resimler konusunda haklısın. çok hoş duruyorlar =))
aynı ürünlerin resimlerini ben çekip koysam böyle güzel olmaz :P
sen ürünlerini beğenmedin ama onlar seni beğendi sanırım,gitmek istemiyorlar :9:

Allah ağzınızın tadını bozmasın canım mutlulukla aşkla kullan aldıklarını :16::16::16:

MUDOdan indirimdeyken aldığım kek kalıbı silikon set. 24.90 :34:
umarım gerçekten silikondurlar. ve erimezler :44:

images

CAanım güle güle güzel günlerde kullan hepsinii :16:

teşekkür ederim :16:
sayende düzgün eklemeyi öğrendim :32:

ben çeyiz işini yavaşlatmıştım, kredi kartı yüklü diye biraz da para biriktireyim toplu alırım diye,
tek tek alınca sürekli alasım geliyor sanki hala almamışım gibi.. :31:

Back
X