Baba bedduası

Ayseeealsac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
111
25
13
Haksız yere evlada edilen baba bedduası tutar mı hanımlar !

Haksız yere edilen hiç bir beddua tutmaz öyle ki döner dolaşır kendini bulur bu baba dahi olsa
Beni sevdiğime vermedi bende kaçtım sevdiğim kişiyle tanıştırdığım halde sonradan sittin sene vermem dedi hemde kaçınca bana beddua etti aslında asıl konu bu

Beni sevdiğime vermedi bende kaçtım sevdiğim kişiyle tanıştırdığım halde sonradan sittin sene vermem dedi hemde kaçınca bana beddua etti aslında asıl konu bu
Eğer sen rızasını isteyipte vermediyse bişey olmaz tamam babanın istemediği bi şeyi yapmışsın ama bu onun ettiği bedduayı tutacak anlamına gelmez

Eğer sen rızasını isteyipte vermediyse bişey olmaz tamam babanın istemediği bi şeyi yapmışsın ama bu onun ettiği bedduayı tutacak anlamına gelmez
Tanıştırdım herşey tamamdı nişan yapacaktık istemedi kaçtım ve suan çok mutluyum çok tesekkürler yorumun için canım

Valla benden babamdan çok beddua aldım her işim ters hoş kendisi de pek matah bişey değil de neyse.

Benim ki sorumsuz , ağzı küfür dolu, annemi aldatan bir baba . Görüşmüyoruz zaten. Yani adamın bedduası tutuyorsa bu işte bir işlik var :)) ama sen evlenmişsin mutlusun illaki Aran düzelir merak etme.
Ben babamı tanıyamaz oldum evlenince bana çok düşkündü daha doğrusu çocuklarına karısından önce biz gelirdik ama babam barıştı tekrar küstü suan borç vermedim diye ve 1 30 aydır ne arıyo ne soruyo herkese engelletti hiçbiriyle konuşamıyorum

Niye borç istedi ki verebileceğin bir miktarmıydı. . Sonuçta evlenmişsin borç istemesi de saçma geldi .

Niye borç istedi ki verebileceğin bir miktarmıydı. . Sonuçta evlenmişsin borç istemesi de saçma geldi .
Hayır veremezdim yeni evliyim zaten kaçarak evlendik hiç bi yardımı olmadı bana barıştığımız zaman da hani takı para konusunda herşeyi eşim aldı yaptı ve barıştıgımızın üstünden 1 hafta geçti babam benden paramız kalmadı kızım bana bilezik borç verirmisin dedi bende vermedim cinkğ o benim gelecegim gün gelecek çocugum olacak ben onu kendi borcum için bile bozmamışken ona veremezdim benimde ailem var sonucta ama eksik bi yanım bu yüzden küstü annemle kardeşlerimlede konuşturtmuyo tehdit ediyo çok üzgünüm

Gerçekten değişik bir adammış. Şimdiye kadar sana mı güvenmiş para konusunda acaba. Annen ve kardeşlerini nasıl engelleyebiliyor ki . Telefondan gizli de konuşamıyorlar mı . Çok çocukça ya. Ben yerinde olsam benimle irtibata geçmiyorlarsa hayatıma bakarım . Kendi evine odaklan . İsteyen her türlü ulaşır ( kardeşlerin küçük değilse annenin telefonu varsa ) . Zamanla düzelir dua et sadece .

Benimde babam çok beddua eder bana, haksız yere, durup dururken. genelde verdiğim para haram olsun der durur. yada Allah belanı versin der. kötü bir şey oldu mu bana ohh olsun der.. Babam dengesizin tekidir sevmem kendisini o yüzden Ama nedense yıllardır işlerim hep ters gider, çok istediğim şey hiç bir zaman gerçekleşmez. çok dua ederim ama işlerim hep ters gider. Bi ara acaba üzerimde nazar veya büyü mü var diye düşündüm. Sonra baba bedduası aklıma geldi :/ acaba ondan mıdır? bnde sorayım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…